Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktos tak mial? prosze o porade.

Polecane posty

Gość gość
to kto chcial odsprzedac wyprawke?:) hehbedzie co ma byc :P nie bede siedziec i obgryzac paznokci :P ciekawilo mnie tylko czy duzo takich przypadkow jest tutaj na kafe.

Gość gość
moze nie przerazona ale masz racje jakos ta mysl do mnie nie dochodzi.

Gość gość
podnosze.mial ktos taka sytuacje i wynikla z tego ciaza?

Dopiero trzeci wytrysk jest na tyle słaby by nie zagrażał ciążą. Szansa na zajście w ciążę to około 1%. Trzymaj kciuki albo jedź do ginekologa po tabletkę 72h.

Gość gość
przy tym 3m wytrysku szansa jest 1%?

Gość gość
co to znaczy czy był taki pztypadek? wszystkie ciąże są z dni płodnych. Twoja też!!

Gość gość
jakby to bylo takie latwe to by nie bylo in vitro :P oraz zdrowych par co sie staraja miesiacami o potomstwo.

Gość gość
Ci ci pragną, nie mogą zajść w ciążę. Ci, którzy nie chcą lub wręcz nie powinni, masowo zachodzą. Nie ma sprawiedliwości.

Gość gość
czyli ja bede tym pechowcem co zajdzie :) chociaz poczekamy zobaczymy, ja obstawiam ze nie, ze to nie tak latwo :P

Gość gość
Żebyś się nie zdziwiła. Jednym długo się nie udaje a inni są wręcz wiatropylni. Gdybyś sie nie przejmowała to nie założyłabyś tego tematu. Kolejny wytrysk w czasie owulacji a ty myślisz że szanse na ciążę masz 1%? Naiwna jesteś. Bezmyślnie się zachowujesz. Rusz tyłek po tabletkę 72 godz.

Gość gość
Ale po co mam biegac po tabletke 72h? Skoro napisalam ze jak zaskocze to przeciez nic sie nie stanie

Gość gość
Odbycie pelnego stosunku z finalem w srodku, w najplodniejsze dni kobiety dsje 30% szans na ciaze. Wiec spokojnie :) mam spore szanse ze nir zajde :)

Gość gość
No to po co ten temat w takim razie? Jest możliwość ciąży jak najbardziej a skoro dla ciebie to nie bedzie tragedia to o czym tu dłużej dyskutować. Dowiesz się gdy zrobisz test za jakieś 2 tyg.

Gość gość
Napisalam juz.ciekawi mnie czy duzo jest tu kobiet co tak wpadly, i tych co im sie udalo nie wpasc.

Gość gość
Przecież to nie jest wpadka. Bo wpadką można nazwać ciążę w sytuacji gdy ktoś się zabezpiecza a jednak zajdzie w ciążę. W twoim przypadku był brak zabezpieczeń więc świadome działanie jednej ze stron. Szansa na ciążę jest taka sama jak dla każdej pary współżyjącej bez zabezpieczeń w dni płodne.

Gość gość
Zle sie wyrazilam.ale generalnie wiadomo o co chodzi:)

Gość gość
up