Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Podejmij decyzję . . . bo ja cierpię

Polecane posty

Gość gość

Wiesz , że mi na Tobie zależy , bardzo . Ja raczej nie ukrywam swoich uczuć i zawsze starałam się być z Tobą szczera . Myślę , że może nam się udać , jeśli tylko będziemy tego chcieli , ale tylko pod warunkiem , że będziemy chcieli tego razem . A ja nie wiem czego Ty chcesz , naprawdę . Bo kiedy próbuję z Tobą o tym pisać , Ty od razu zmieniasz temat . Nie daje mi spokoju jedna myśl : czy Ty w ogóle wiesz czego chcesz ? pisałeś mi , że nie jesteś szczęśliwy , że z W. to nie miłość , to nie życie , ale trwasz w tym i tego ja nie jestem w stanie zrozumieć . Mówisz , że chodzi o pieniądze , rzeczy , a nie jest tak , że tak po prostu Ci wygodniej ? Boisz się zmiany , bo zawsze może być gorzej niż jest i to Cię przy niej trzyma . Ja się zaangażowałam , M. , nie wiedziałam , że tak będzie . bardzo ciężko było mi komuś zaufać , ale pojawiłeś się Ty i stało się . . . zakochałam się . Dlatego tak bardzo boli mnie ta sytuacja , ja już chwilami wariuje przez to wszystko . Pisałam , że Cię kocham i to jest prawda , dlatego cierpię . Dlatego tak bardzo mnie to boli , sama myśl , że jesteś z nią . Ty pisałeś mi tylko , ze ciągnie Cię do mnie , a to trochę mało , dla mnie i dla budowania czegokolwiek . Dlatego M. , proszę Cię , przemyśl sobie to . Przemyśl sobie to co czujesz , to czego chcesz , czego oczekujesz w życiu , czy chcesz być ze mną czy z nią . I proszę Cię , jeżeli choć trochę Ci na mnie zależy nie zwódź mnie i bądź ze mną szczery . Nie będę więcej wracać do tego tematu , nie będę naciskać , dam Ci czas . Kocham Cię M.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować