Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakies oszustwo z kartkami i kodem

Polecane posty

Gość gość

strona www.superkartki.net to jakies oszustwo... Są opłaty za kartki, trzeba wysłac sms, kod nie przyszedł.....Nie ma do tego serwisu żadnego kontaktu, nawet maila. Co zrobić w takiej sytuacji? Wie ktoś?

Gość gość
Nikt nie skorzystał z tego serwisu?

Gość gość
Tutaj masz regulamin http://superkartki.net/regulamin "Dokonując płatności SMSem, kod dostępu otrzymasz automatycznie, zazwyczaj do kilkunastu minut. Czasami z powodów niezależnych od usługodawcy sms z kodem może przyjść dopiero po kilkudziesięciu godzinach - w takim przypadku nie należy wysyłać nowych smsów a czekać cierpliwie na kod, ewentualnie napisać na adres kartki@superkartki.net z opisem problemu podając numer telefonu, z którego sms został wysłany."

Gość gość
podnoszę nikt nie nadzial sie na ten serwis? Moze mają przeciazony serwer? Dziwne ze nie ma do nich zadnego kontaktu w razie reklamacji jak nie dojdzie kod

Gość gość
Mają regulamin tylko jest on na końcu strony, a ta rozszerza się przy przewijaniu

Gość gość
Gośc bardzo Ci dziękuję za wyjaśnienie. Może mają przeciążony serwer w takim układzie poczekam, jeszcze raz dzięki !

Gość gość
Niestety to oszuści. Dostałem fakturę i okazuje się, że SMS zamiast 0,25 zł + VAT kosztował 25 zł + VAT. Mało tego w odpowiedzi dostałem nie kod, tylko prośbę o wysłanie ponownego SMS. Tego już nie zrobiłem. Teraz sprawdziłem i jest: "Teraz zamówiony kod dostępu uprawnia do wysłania aż 100 Kartek!". Tyle tylko, że nie za 0,25 zł, a za 25 zł. Trzeba by to gdzieś zgłosić.