Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

troche_winna

Co to znaczy, gdy

Polecane posty

Gość gość
ze jest c***a

No ale, ze co Nie odzywalismy sie dluzszy czas i nagle w moje urodziny się upił i rano napisal, ze to przeze mnie 🖐️ P********c? :(

Gość gość
Zakochal sie

Gość 88888888
smutki widocznie zapil i szuka winnego z powodu tego, ze sie upil. Dziecinada i niedojrzalosc.:D

Gość gość
że mu zrobiłaś coś strasznego

Gość gość
Podaj namiary, to go rozwesele :D

Nic mu nie zrobiłam noooo :D Ale to dziwne i nienormalne Wiem, ze od 2 lat cos do mnie czuje i nic w tym kierunku nie robi i nagle takie cos Ja p*****le Umre

Gość gość
aaa ja myślałam,że twój chłopak a nie jakiś tam chłopak :)

Gość gość
Facet po prostu chce być ciebie bliżej niż jest obecnie, ale nie umie kolejnego kroku wykonać wiec pije.

ja wyznaję jedną zasadę: pijesz - zostaw komórkę w spokoju. jeżeli nie to możesz zdradzić ludziom co naprawdę myślisz

Jakiś tam, ktorego uwielbiam :) Ale o tym nie wie :P Na poczatku latal za mna i robil dla mnie wszystko a ja tego niezauwazylam i go zbylam. Zawsze odnawial kontakt. Czasem mam wrazenie, ze chce mi cos powiedziec, ale sie wycofuje. Czesto pisze, gdy sie upija idiota No i teraz taki numer mi odwala Pajac :O

Jak zwykle spuzniony :-( Ale z serca szczerze składam ci najlepsze życzenia z okazji urodzin i świąt. :-) Powiedział bym daj pyska ale do kobiety nie wypada, wiec calus w policzek dla ciebie ;-) :😘

A js bez picia wale prosto z mostu to co czuje, fakt nie wszyscy to tolerują :-( Dlatego pije bo potem mi się język płacze i nikt mnie nie rozumie B-)

nigdy nie mów co czujesz. jesteśmy homo sapiens - człowiek rozumny a nie czujący

Nie mam pojecia jak go zachecic do pierwszego kroku. To chore Zawsze jak mnie widzi to wydyma klate tak do przodu Moze to jakis znak :D

No widzisz. My mężczyźni zazwyczaj boimy się wyznać co czujemy gdyż boimy się reakcji z drugiej strony, odtrącenia. Ale jeśli lubisz tego chłopaka to powinnaś przejąć pałeczke i sama wykonać pierwszy krok. Bądź z nim szczera powiedz co czujesz i że nie wiesz co masz o tym myśleć. Szczera rozmowa jest lekarstwem na większość problemów.

Zadziwia mnie to jak mało faceci wiedzą na temat uwodzenia kobiet. Naprawdę, to ze wywalisz kawę na ławę jest najlepszym sposobem do spędzenia upojnej nocy z samym sobą

Darios nie każdy jest tak śmiały i elokwetny jak ty, i głos przy pięknej kobiecie w gardle wieznie, dłonie drżą i pocą się. Czasem to ona musi, w końcu równo uprawnienie mamy :-)

Gość gość
Szfedacz spadaj matole