Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coświęcej

Czy jest ktoś chętny na odchudzanie?

Polecane posty

Witam. Chciałabym schudnąć, wielokrotnie to przekładałam, ale koniec! Od Nowego Roku, to już postanowione. Mówię tu o wielu kilogramach do zrzucenia,a nie marne np.5 kg :) Może ktoś chciałby wraz ze mną począć takie działanie. Razem łatwiej! Możemy np. kontaktować się mailowo, codziennie informując co udało się nam zrobić, o fajnych daniach itp. wszystko jest do ustalenia. Musimy pamiętać, że utrata nadprogramowego ciałka to nie kara! a coś całkiem przyjemnego. :) Liczę na odzew. Pozdrawiam! :)

Gość Katina121
Jaką dietę bd stosować ?

Gość ESsska
Ja chętnie dołączę, jeśli można.Ile masz do zrzucenia? Ja 10 kg.

Katina121 Chciałabym, aby dieta była po prostu oparta na ograniczeniach, wyeliminowaniu słodyczy, ziemniaków itd. Nie odżywiałam się zdrowo, więc czas wprowadzić warzywa, owoce. Jestem na etapie wyszukiwania informacji w necie, dań itd. :) No i oczywiście ćwiczenia! Ruch to podstawa;)

Gość gość
no a ile masz do zrzucenia?? a te marne 5 kg jak piszesz to trudniej zrzucic, sama sie przekonasz jak juz schudniesz i zostanie ci te 5

ESsska Oj, Ty to masz nie tak dużo. Jeśli chodzi o mnie to wskaźniki pokazują, że mam do zrzucenia z 35 kg. Tak, tak dużo.... To dla mnie wyzwanie, boję się, że nie wytrwam i ulegnę pokusom... Zastanawiające, jak ja mogłam dojść do takiej wagi ;/ Może ma ktoś podobną wagę do zrzucenia? :)

Gość gość
a ja mam jakies 7-8 i nie moge nic schudnac polowa z tego to w brzuchu jest nie wiem jaka diete zrobic,

Gość Faktycznie, może źle się wyraziłam. :) Jednak przy moich nadprogramowych kilogramach, to te 5, wydaje się być niczym. Mimo to uwzględniam, że ciężko jest zrzucić nawet te 5 kg.

Gość gość
no wlasnie te 5 mi nie schodzi za nic, a nawet nie wiem czy nie zrobilo sie ok 7 teraz zwaze sie po nowym roku i od 2 stycznia zaczynam, mozna sie dolaczyc???? "

gość dziś "a ja mam jakies 7-8 i nie moge nic schudnac polowa z tego to w brzuchu jest nie wiem jaka diete zrobic, " Daj sobie czas, nie ma nic "od tak", wyszukaj sobie w necie ćwiczenia na brzuch, może zastosuj 6 weidera? :)

Gość gość
najpierw dieta a potem weidera z tego co sie dowiedzialam,

gość "no wlasnie te 5 mi nie schodzi za nic, a nawet nie wiem czy nie zrobilo sie ok 7 teraz zwaze sie po nowym roku i od 2 stycznia zaczynam, mozna sie dolaczyc???? " Pewnie, że można. Proszę, nie pytajcie o pozwolenie :)

Gość gość
hej , jakie diety bedziecie robic? i od 1 czy 2 stycznia? bo ja od 2 ale neiw iem co , czy mz czy liczyc kcal

Gość gość
problem z klawiatura sorki za pisownie ,

Gość gosc irka
tak , ja jestem , musze cos ze soba zrobic , bo inaczej masakra, teraz wlasnei zjadlam snaidanie, i cale pudelko rafaello , wrrrrrr

Gość Katina121
Jeśli można to chętnie się przyłącze, chciałabym schudnać ok 12 kg tak gdzieś w 2 miesiące :P

Gość, Ja już postanowiłam, zaczynam od 1 stycznia! Na razie będę w fazie ograniczania i ćwiczeń, bo szybko nie uda mi się zrzucić na pewno, będę musiała nauczyć się samokontroli...!;/

gosc irka Ja tez na razie grzeszę ;( Zjadłam śniadanie, do tego trzy kawałeczki ciasta :( Na razie tłumaczę to sobie, że mogę, NA RAZIE, a od stycznia zaczynam...;) MUSZĘ w końcu coś ze sobą zrobić. Ile masz do zrzucenia? :)

Katina W 2 miesiące, na pewno Ci się uda!! :) Ja bym chciała do wakacji zrzucić, ciekawe czy to możliwe...

Gość Katina121
Coświecej napewno Ci się uda! Trzymam za ciebie kciuki! Ja także zaczynam od 1 stycznia :P

Gość Katina121
Na talie z tego co słyszałam dobre jest hula-hop ;)

Gość gość
a wy gdzie odchudzaczki? hula hoop dobre najlepsze takie z masazerem

Gość Irmina48
Podejmij wyzwanie i zacznij ze mną odchudzanie – start 30.12.2014 PONIEDZIAŁEK Odchudzanie krok po kroku, jak się do niego przygotować i czego nie może zabraknąć w skutecznej kuracji odchudzającej, chętnie podzielę się własnymi doświadczeniami i skorzystam z waszych wskazówek, zapraszam na bloga: nadiecieodurodzenia.blogspot (wpisz w wyszukiwarkę)

Gość gośćiowa
Ja! !!!!!!!!weszłam tu z myślą że znajdę topic o odchudzaniu w NR VI to z podobnych gabarytów. Ja mam jakieś 30 do zrzucenia. Ale na razie cel 15. Kupuję karnet na fitness v z koleżankami, do tego raz w tyg basen. Czasem kijki. Koniec odkładania! Do wiosny się nam uda!

Gość gość
Coswiecej -wsparcie jest b ważne. I życzę nam aby tym razem nie było to jak zwykle 2 tygodniowe sciemnianie a potem znowu po staremu. ? Tylko żebyśmy wytrwały! !

Gość gośćiowa
To pisałam ja gośćiowa:)

Gość gość
jakie diety robicie?

Gość gośćiowa
Ja racjonalne jedzenie i ograniczenia ilości plus dużo wody i ruch v razy w tygodniu po 1h