Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coświęcej

Czy jest ktoś chętny na odchudzanie?

Polecane posty

Gość gość
Uwaga w związku z tym, że za nami okres Świąt Bożego Narodzenia i Sylwestra mam dla Was ofertę specjalną, która pozwoli Ci wrócić do naturalnej sylwetki, lub pozwoli zrealizować Noworoczne postanowienie o zmianie wagi. Nie czekaj już teraz zamów swój indywidualny plan żywieniowy. http://twojtrenerwojtek.pl.tl

Witam ja tez startuje i biore się za siebie od jutra.Dzisiaj weszłam na wage i powiedziałam dość.Już to przerabiałam 3 lata temu i schudłam około 20 kilo.Tak więc wiem że się da jak się chce:)Niestety zaniedbałam się i przywaliłam z powrotem,miałam zły okres.Ale zamierzam to zmienić.Ktoś chętny startuje ze mną od jutra?Dam znać jak mi poszło jutro wieczorem,nareczka:)

Gość nati1986
Czesc dziewczyny, chetnie sie dołończe do was, bo tez bym chciala schudnac z nad programowych kilogramow, z powodu stresu, braku czasu zawsze cos.. wiadomomo a razem zawsze raźniej! Tak wiec moze sie przedstawie nati 82,5 kg:D- 172cm, wymarzona waga 65kg i bede szczesliwa:)

Gość gośćdi
ja ja! ja też jestem chętna do zrzucenia 10-15 kg :( rok temu byłam na diecie od dietetyczki ale pokusy wygrały + kiepskie samopoczucie deprecha i już :( teraz trzeba się ogarnąć i dać radę !!

Gość gośćdi
dodam że ja na 100% zacznę od poniedziałku bo w weekend jeszcze szykuje się wyjazd gdzie trudno będzie o gotowanie itp itd ale już od dziś wyrzucam słodycze lody śmieciowe jedzenie więcej warzyw mniej słodyczy !!! mam nadzieję że topik przetrwa w pon. mogę wrzucić chętnym to co mam od dietetyczki przykładowe menu produkty zakazane wskazane itp

Gość nati1986
ja tam jestem za:) tak samo po weekendzie start bo jutro jeszcze mam urodziny i bede musiala troszke pogotowac:D ale naprawede trzeba sie wziac za siebie! moze zrobimy konto na facebooku tzn grupe zamknieta( nikt nie bedzie widzial tego co piszemy tylko my z kafeteri, fajna sprawa razem sie wziac do roboty wymieniac informacjami.

Gość gość
Kto z was w noc sylwestrową obiegał, że weźmie się za siebie w nowym roku i przygotuje formę na wakacje? Czas spełnić tę obietnicę. Zapraszam do skorzystania z super promocji, gdzie możesz nabyć m.in. stworzony dla Ciebie plan żywieniowy. https://www.facebook.com/wojciechmincewicztrening

Gość gość
Super ze są oosoby " na serio". Patrzę na Twoją rozpiske godzinowa i tez taka by mi pasowala ze względu na pracę. Przedszkole a tu dzi eci jedzą co 2-2,5 h:). Nie jest to zbyt mała tzn krótka przerwa? Woda wiadomo no i ruch. Ja mam plan fitnessu 2 razy w tyg, kijki, basen, spacery szybkie z psem. Na co najdzie mi ochota 3-4 razy w tyg

Gość gość
To ja gosciowa:).

Gość gośćdi
są osoby na serio bo w dobie Chodakowskiej, Lewandowskiej to obciach być taka kulką ;) żartuje troszkę ale fakt zdrowe jedzenie promują na maxa ;) ale mądrze napisałam poprzednio " już od dziś wyrzucam słodycze lody śmieciowe jedzenie więcej warzyw mniej słodyczy !!! " więcej warzyw mniej owoców ;) tak powinno być ;) dziewczyny kobiety ja dzięki temu że jest ten topic dostałam jakiegoś kopa :) więc mam nadzieję że przetrwamy :)

gośćdi "w pon. mogę wrzucić chętnym to co mam od dietetyczki przykładowe menu produkty zakazane wskazane itp " Jestem chętna, właśnie nie wiem jak planować sobie dania, na razie mam jakiś plan w głowie na parę dni, ale później może być krucho, więc jak możesz to wrzuć :) i właśnie te produkty kategorycznie zakazane i wskazane też :) Z góry dzięki!

nati1986 Z tą grupą na fb to nie jest taki zły pomysł :) Tylko wolałabym aby to była grupa tajna :). To jest taka grupa, gdzie inni nic nie widzą tylko osoby zaproszone, no nie? :) Grupa jest właściwie niewidoczna dla użytkowników fb.? :)

Gościówa Faktycznie przerwa między posiłkami powinna być mniej więcej 3-4 godziny, nie mniej nie więcej :) Musze dokładniej rozplanować....

gośćdi Nie ma mowy, musimy przetrwać!:) Choćby nie wiem co, właśnie przez ten topic jestem jakoś bardziej zmotywowana :)

Gość Tequila_22
Super, ze sie odezwalyscie dziewczyny i ze forum sie rozkreca ;) ja tez jestem za ta grupa na fejsie, tylko zeby byla tajna :D no wiec ja dalej trwam na diecie, wczoraj sie wazylam i bylo 62,9 kg, w sumie schudlam juz 8,1 kg, a kolejne 8 kg przede mna :( eh ciezko mi juz z tym troche, pojadlabym cos pysznego, zakazanego. No ale obiecalam sobie, ze bede silna i tym razem dam z siebie wszystko, nie poddam sie. Dzis mam pierwszy dzien okresu, czuje sie mega spuchnieta i nawet nie chce wchodzic na wage, nastepne wazenie przewiduje na 6 stycznia, mam wtedy urodziny i mam tez cicha nadzieje, ze bede miec maly prezencik urodzinowy w postaci chociaz niewielkiej utraty kilogramow, nawet 0,5 kg mnie ucieszy ;)

Tequila Heh:) Nie wiem czy to dobrze, ale myślałam żeby moje warzenie i mierzenie robić co miesiąc, czyli teraz 31 stycznia...bo mam o wiele więcej do zrzucenia, wole na razie nie patrzeć na moje cm..:| Szczerze...to też złapała mnie ochota na czekoladę, którą odkryłam w szafce, ale nic z tego! :) Trzymajmy się! :D PS. ani mi się waż podjadać! :)

Gość Tequila_22
A co do moich dzisiejszych posilkow to : sniadanie - ciemna bulka z ziarnami z szynka z kurczaka, salata, jajkiem, pomidorem i papryka. 2 sniadanie - serek wiejski z pomidorem i kiełkami rzodkiewki Obiad- kasza gryczana + warzywa na patelnie robione w parowarze Kolacja- na kolacje planuje zjesc grapefruita i jogurt naturalny. Chcialam dzis jeszcze troche pocwiczyc, najpierw chodzenie po schodach przez 30 min, od parteru do 10 pietra, pozniej skakanka i na koniec brzuszki i rozciaganie, ale tak mnie ten brzuch boli, ze masakra :( zaraz ide do apteki po nospe i jesli przestanie bolec to biore sie za cwiczenia, czasem tylko jak spotkam sasiadow na klate to sie dziwia, ze latam w dresach i z butelka wody po schodach w gore i w dol :D ale jesli ktos nie ma czasu, pieniedzy badz checi na silownie to polecam schody, ja poce sie jak szalona

Gość Tequila_22
Cos wiecej, mysle, ze wazenie sie co miesiac to bardzo dobry pomysl! Ja tez bym tak chciala, ale jestem bardzo niecierpliwa i ciagle mnie korci zeby sprawdzac. No i obiecuje nie podjadac! Ty tez omijaj ta czekolade szerokim lukiem! :D 3 majcie sie dziewczyny, odezwe sie pozniej ;)

Gość gośćiówa
Wreszcie ruch:). Super! Z Chodakowska i reszta macie racje. To wstyd byź grubym. A wiecie co jest najgorsze - ze pewnie jak i Wy ja w teorii mam wszystko obcykane:). Gorzej w praktyką. Stanęłam dziś na wadze. Negatywny szok. Ale lepiej obudzić się późno niż wcale. Grupa fb - JESTEM NA TAK!!!! Sa takie "Tajne" gdzie posty widza tylko osoby należące do niej. Załóżmy:). Wybaczcie ze sie nie zaczerniam, ale mam problem przy rejestracji. Mój antywirus nie pozwala mi wejść na stronę rejestracji. I nie moge tego obejsc.

Gość gośćiówa
Gosćdi też chętnie zobaczyłam dietę od dietetyka. Myślałam iść, ale nie mogę się zebrać:)

Gość gość
PAtrzyłam jak zrobić taką grupę i da się:). TYlko jedna z nas musiałaby założyć a inne podać swoje dane by odszukać je na fb i wysłaś zaproszenie lub swoją prośbę o przyłączenie. Myślę ze bedzie to wygodniejsze od tego watku. A posty tam beda widoczne tylko dla nas i nikt nie bedzie mógł tam zaglądać i nic czytac

Gość Tequila_22
To moze niech ktoras zalozy ta grupe i poda tu swojego maila, a my wyslemy jej na maila linki do naszych profilow facebookowych i podamy swoje nicki z kafeterii, tak dla weryfikacji :) ja niestety mam w mailu moje imie i nazwisko, dlatego nie chcialabym podawac go na forum ;)

Gość gośćiówa
Mysle tez ze to nas bedzie bardziej motywowac bo na fb wchodzi sie czesciej:) i odruchowo. Mozemy tam wstawiac zdjecia, przepisy, linki do artykułów, jakies inne motywatory:).

A za mną 1 dzień diety:)i godzina gimnastyki zaliczone:)Nati1986 fajnie by było z tym fejsem daj znać jak ruszy konto na fejsie:)jak narazie pić się chce non stop:)Pozdrawiam i dajcie znać jak Wam poszło:)ps jak mam głoda to pije 2 szklanki mleka gorącego przegotowanego to 0,5 %)))najchudsze mnie pomaga zabić głoda:))

Gość anneflowers0703
Witam wszystkie dziewczyny. Ja ważę 69,4 kg i mam 168 cm wzrostu. Chciałabym wreszcie schudnąć przynajmniej te 10 kg żeby nareszcie na wadze pojawiła się 5 z przodu. Wiele razy zaczynałam odchudzanie i równie szybko je przerywałam i traciłam zapał.tak bardzo chciałabym żeby tym razem się udało...nie mam jakiegoś określonego planu wiem tyle, że muszę zacząć od jedzenia mniejszych posiłków i zrezygnowania ze słodyczy a przede wszystkim czekolady i chipsów które tak uwielbiam. będę ćwiczyć przynajmniej co 2-gi dzień Skalpel Ewy Chodakowskiej bo tylko te ćwiczenia mi się podobają i będę wypijać przynajmniej 1,5 l wody w moim przypadku będą to zielone i owocowe herbatki bez cukru które uwielbiam :) mam zamiar zważyć się dopiero za miesiąc żeby nie stracić zapału...nie ustalam specjalnego jadłospisu-będę jadła wszystko to co normalnie tylko w mniejszych ilościach i w równomiernych odstępach czasowych...w kwietniu mam wesele i chciałabym bardzo zmieścić się wtedy w rozmiar 38, bo teraz noszę 42, ale przede wszystkim chcę schudnąć dla siebie-dla swojego lepszego samopoczucia i zdrowia. Życzę Wam wszystkim i sobie aby udało nam się wytrwać w swoich postanowieniach. Powodzenia Kochane ;)

I również pierwszy dzień za mną! :D Udany! :) Jak ja mogłam pozwolić na moje nadprogramowe kilogramy, załamie się zaraz :( Chociaż małym plusem jest to, że się w końcu obudziłam.... A i piszcie mi na maila, to pozapraszam was :) Może faktycznie tam będzie nam wygodniej pisać, dzielić się radami itd. :)

Gość anneflowers0703
w moim poprzednim poście pisałam że w kwietniu mam wesele,ale chciałam powiedzieć że to nie moje wesele (ja już 3 lata po ślubie) tylko mojej koleżanki :)

anneflowers0703 Uda Ci się! :) Na pewno się zmieścisz w 38!:) Wszystkie razem uczynimy cuda ;) Jest tu w ogóle ktoś w rozmiarze 48? :( :( :(

A i w ogóle wszystkie panie decydują się na grupę na fb? Może ktoś nie chce i woli tu? Musimy zdecydować gdzie będziemy głównie pisać,hmm? Tu jest anonimowo, a na fb to już tak nie bardzo chyba :)