Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćall

Czy jestem nimfomanką?

Polecane posty

Gość gośćall

Seks uprawiam(łam) jedynie z moim narzeczonym. Ciągle o tym myślę. Jak mijam prostytutki przy drodze zastanawiam się ilu facetom zrobiły loda, ilu z nimi uprawialo dziś seks. Czytam ero na kafe z wypiekami na twarzy :D Uwielbiam mojemu robić loda, z polykiem, na twarz, piersi, obojętne. Na hiszpana też bo mam, hmm, warunki. Seks klasyczny też kocham, wczasniej ocieram się o niego ;) Latem chodzę pod sukuenki bez majtek, jara mnie to, potem mogę mojego dosiąść gdzieś mimo chodem :D Jak inaczej się nie da, robimy sobie dobrze ręką na wzajem. Czasem jak go długo nie ma, oglądam gify, krótkie urywki z typu blowjob, facial, bukkake. Podnieca mnie to plus staram się podpatrzec technikę żeby coś nowego zrobić. nawet jak to piszę mam mokrą. Jestem monogamiczną nimfomanką? Czy normalnie tak u kobiet jest? Mam 23 lata.

Gość gość
Ogladnij don jon!

Gość gośćalll
Johnson dobra aktorka, ogarnę w wolnej chwili ;)

Gość gość
nie wierzę w nimfomanki. Nie jesteś. Jesteś sobą. Taki charaktr

Gość gość
Fakt. Korwa to nie zawod,to charakter.

Gość gośćall
Miałam jednego faceta i jestem mu od 5 lat wierna. Jestem kvrwą? :o

Gość gość
Jednak elokwencja nie swiadczy o inteligencji. Bycie k***a nie jest zalezne od ilosc***artnerow a charakteru,temperamentu. Jak ktos wyzej napisal: nie zrozumialas.

Gość gośćall
Jak dla mnie kvrewski charakter sprawia, że kobieta nie ma oporów przed seksem z wieloma partnerami, ale skoro tak... Wy wolicie raz w tygodniu przy zgaszonej lampce? Pytam czy mam wieksze lubido czy normalnie tak inne mają bo nie mam kogo zapytać a tu mnie na równi z puszczalskimi się stawia :o nie widzicie różnicy?

Gość gość
Goscall wybacz ale ja nigdy nie uprawialam seksu przy zgaszonym swietle a pod koldra,mam rozbuchane ego chyba do granic mozliwosci mimo mych 34l.ale radze jak powyzej bys ogladnela ten film co link wkleilam powyzej i przeczytala komentarze tam. Czy wszystko dla Ciebie jest czarno-biale? Seks zbiorowy od kiedy jest zly,be? Nie jest nielegalny w pl to czemu masz zachamowania a bukkake to co to jest? Inna forma seksu zbiorowego. Wszystko jest dla ludzi z umiarem! Pamietaj szanuj sie bo inaczej nikt Cie nie uszanuje i ogladnij ten film,prosze.

Gość gośćall
NIE UPRAWIAM SEKSU ZBIOROWEGO Bukkake widziałam na filmach, czasem, z ciekawości, sama bym tego nie zrobiła. Zawsze na tym forum tak interpretujecie? Mam JEDNEGO partnera od 5 lat, ludzie!

Gość gość
Mobogamiczna nimfomanka to oksymoron!

Gość gość
Jesli nie masz dystansu,szacunku wobec siebie i opinii innych to po co w ogole rozmawiasz z kims? Film rozjasni ci wszystko. I juz nie badz taka przemadzala i pyskata bo tak chlopczyca sie zachowuje. Najpierw naucz sie dystansu i szukania informacji a potem zacznij sie komunikowac z innymi. Powodzenia.

Gość gośćall
Wg was są kłody w związkach i puszczalskie z 20 partnerami na godzinę? Nic pomiędzy? myślałam że jestem trochę odmienna, bo tyle słychać o dziewczynach co na nic się nie zgadzają a jak już to 2 razy na tydzień. Liczyłam na odp. W stylu ja tak mam, ja tak nie porzebuję, z tego by wyszła statystyka ile tak ma a ile nie. Teraz wiem że nie jestem dziwna. To wy jesteście dziwni, napastliwi, nie potraficie wyjść ze stereotypu. Niniejszym zostawiam ten temat, robta co chceta. To bez sensu.

Gość gośćall
Ja nie mam szacunku? Bo kocham się od lat z JEDYNYM JEDNYM NIEZMIENNYM facetem od lat? Poważnie? Wyjaśnij i znikam. Ciao.

Gość gość
Nerwusie polecam ponowna uwazna! lekture mych wypocin to moze beda jakies efekty. Polecam taktyke glebokich wdechow na Twa impulsywnosc. Pozdro 600. :)

Gość gośćall
Nie odpowadasz na pytania słonko. Zero argumentów. Zero podjęcia tematów. To tobie polecam ponowną lekturę, chyba nie załapałaś nic poza "lubię seks", merytorycznej dyskusji nie poprowadzimy.

Gość gość
Nie mam tak aczkolwiek w Twym wieku tak mialam. 34l.

Gość gość
Nie jesteś ninfomanką a rozbudzoną kobietą . Kobiety potrzebują więcej seksu od facetów. To że się wydaje iż faceci potrzebują więcej to nie całkiem prawda. Jeżeli kobietę się odpowiednio rozbudzi to się będzie dokładnie zachowyać tak jak Ty. I nie chodzi o to że będąc non stop podniecona szuka okazji z innym, a wręcz przeciwnie inni wydają jej się jako bardzo mało atrakcyjni. Jest to zasługą jej partnera że potrafi tak otworzyć swoją partnerkę. Panowie nic straconego bo mozecie również wasze kobiety tak przebudzić tylko trzeba się tego nauczyć np zerknąć na stronę oswieconykochanek lub inną tego typu.

Gość gość
pewnie masz duże potrzeby , trochę większe niż przeciętne...szukam takiej dziewuchy.

Gość gość
ja też jak widzę ładną dziewczynę to zastanawiam sie jak ona przeżywa orgazm , albo jak się masturbuje.

Gość gość 777
Autorko dla mnie jesteś normalną i wierną kobietą, która jedynie lubi sex. Duży szacunek dla ciebie. To że lubisz sex nie znaczy że jesteś Nimfomanka to taka która idzie z kimkolwiek do łóżka to i wpadnie w oko. Ty jesteś wierna swojemu partnerowi.

Gość gość
chcę cie poznać..

Gość gość 157
A kogo chcesz poznac??!! Autorka nikogo tu nie szuka, jedynie to pyta jak inni odbierają to co napisała.

Gość gość
Zaraz się zbiegli napaleńcy, szkoda was, ona ma chlopa :D

Gość gość
"Bycie k***a nie jest zalezne od ilosc****artnerow a charakteru, temperamentu. " ale debil. :D:D:D czyli jak babka ma duzy temperament to z automatu jest k..wą - nawet jak jest monogamiczna. no wspaniale. :D to jest jeszcze lepsze niz kiedys przeczytana tutaj definicja "pedalstwa" = "w tyłek to pedalstwo" (nawet jak robi to kobieta) :D to jednak chyba prawda z tą 4 gestoscią i odłaczaniem niektorych mózgów od matrycy wszechswiata. :D

Gość gość
gość wczoraj Fakt. Korwa to nie zawod,to charakter. Co za brednie wypisujesz!!. Właśnie k****a to zawód,a dziiwka to charakter.

Gość żorżerer
A ma to znaczenie? Tu nikt nie jest ani dziwką ani kurwą. Choć dla mnie to synonimy.