Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

samica nierozłącznie potrzebuje

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki

mężczyzny jak tlenu - czyli kogoś , z kogo można będzie korzystać oraz w razie czego , za wszystko obwiniać [cześć]

No racja. To drugie w szczególności:D Ale tzw wyjątki od reguły nie obwiniają a biorą winę na siebie...

Gość gość forte
odp sie od mojej suczy

Gość kabel do wtyczki
a gdzie widziałaś te "wyjątki" ? bo to jest , jak widzieć rzeczy , których nie ma

Tzw baby z klasą i honorem. Mało ich ale są... Ja nigdy na nikogo winy nie zwalam. Właśnie wszystko na mnie idzie z reguły...

Gość kabel do wtyczki
baby z klasą i honorem istnieją , ale się najczęściej chowają i ukrywają , bo gdy tylko chciały by, pokazać klasę , to otoczenie zaraz by je zjadło jak świeże bułeczki , tak więc , muszą iść podobnym torem a Ty zapewne też nie raz , dawałaś próbkę swojej pretensjonalności w stosunku do faceta

No może i się zdarzyło ale życie nie polega na ciągłym składaniu zażaleń i dziwi mnie to że niektóre kobiety non stop narzekają na faceta. Czasem lepiej przemilczeć...

Gość kabel do wtyczki
czasem to jest biologiczny wynik np.menstruacji i naturalny stan napięcia i ciśnienia , które się zwala drugiemu na głowę ?

Gość gość
:D bravo :D:D hha kabel osrać

Gość kabel do wtyczki
dorotka jak przestanę p******* , to nie będziesz miała od kogo się uczyć p*********

Gość gość
przetnijcie jak wstęge , moze sie odizoluje od nas ten kabel szpieg :P

Gość kabel do wtyczki
mycha a gdzie masz swój temat ?

Gość kabel do wtyczki
gość nie martw się , już niedługo odejdę , bo już mi czasu brakuje i przynajmniej nie zostanie nikt , kto będzie pisał do rzeczy

Gość kabel do wtyczki
dorotko już lepiej i milej , nawet z jakimś uśmiechem (podejrzanym)

Gość kabel do wtyczki
wiem , na pewno uśmiech ma jakiś interes , który na pewno trudno odgadnąć i odkryć lub po prostu jest formą szydery

a gdzie tam szydery:-) liczę na to, że coś mi wytłumaczysz. namiętnie głosisz teorie, jakoby każda kobieta/samica nie była w stanie istnieć bez obecności w jej nędznym życiu mężczyzny, który będzie ją utrzymywał, organizował jej czas, przejmował obowiązki oraz rozświetlał mroki beznadziei swoją obecnością. to był wstęp, teraz rozwinięcie: jedyny mężczyzna, bez którego nie potrafię się obyć, to mój dobrze opłacany mechanik samochodowy (niestety, z naprawą samochodu sama sobie nie radzę), stąd moje pytanie, jak to się ma do Twojej teorii?

Gość kabel do wtyczki
tak to się ma , że w danym wypadku , nie spotkałaś jeszcze typa , który potwierdził by moje teorie , a gdy go spotkasz , sama zobaczysz , bo teraz jedynie korzystasz, jeśli musisz, z faceta bez większych emocji

ciężko korzystać z pana Kazia, mechanika, z większymi emocjami. gdybym chciała, od kilku lat byłabym szczęśliwą? mężatką. i nie musiałabym płacić, przynajmniej nie gotówką, za naprawę samochodu, pewnie też nie musiałabym pracować. nie mierz wszystkich jedną miarą.

Gość kabel do wtyczki
to , ze jesteś niezależna i grasz taką , to nie znaczy, że nigdy nie doszło by do stanów , które opisuję , bo sama dobrze wiesz , jak sobie tłumaczysz , sama dla siebie swoje sytuacje i nie musisz wcale potwierdzać moich teorii , lecz to wszystko , tylko do czasu

wobec tak miażdżącej logiki, pozostaje mi jedynie się wypindrować i czekać na swoją życiową szansę:-)

Gość kabel do wtyczki
niekoniecznie , gdy się wypindrujesz , to w końcu coś tam przyciągniesz i to najlepiej , bez liczenia i myślenia o tym , choć zakładam , że teraz nie ma za bardzo liczyć na super-odpowiedni materiał , gdyż zagubiły sie po drodze cechy , które od zawsze były ważne

Gość kabel do wtyczki
zakładam , że coraz więcej jest kobiet , a coraz mniej mężczyzn

Gość kabel do wtyczki
tzw. "brakujące cechy" (jest ich mała lista) wraz ze zmianą i postępem technologiczny, robią miejsca nowym , powodując u niektórych np. chęć niezależności ?

Gość kabel do wtyczki
raczej rozśmieszam