Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok autentyycznyy

Szlachetna paczka i reakcja jednej z mam na podarunek dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
to było do allium wpisu cyt : xxxxxx """takie g*******e paczki mają poprawić samopoczucie nie obdarowanych ale WSPANIAŁYCH DARCZYŃCÓW .... Którym wydaje się ,ze byle g****o ale dane za darmo zyskuje na wartości . Chciałabyś jedna z drugą dostać co nie przedstawia żadnej wartości a ma jedynie polepszyć mniemanie o sobie darczyńcy ? """""" Tepoto !!!!dla dziecka mialbyc to pod choinkę podarunek.Lepszy misiek,ksiązeczka niż NIC JESTES CHAMEM aliium, CHAMEM

Gość gość
TO NIE JEST SZLACHETNA PACZKA!!!!! Autorze tematu natychmiast rob korektę tytułu i opisu w głównym temacie!!! To prywatna akcja dziewczyn z facebooka innym kobietom z facebooka ,ktore napisaly do nich o skormny prezent dla dzieci 66 rozin z dziecmi dziewczyny za 1500 zl z własnej kieszeni obdarowaly skromną paczką przeznaczoną dla dzieci Przez twoją zylke teraz tutaj każdy w temacie burzy się jak ta szlachetna paczka wygląda, ale to NIE jest szlachetna paczka, to zupełnie na innychz asadach było przeprowadzone Nie zmylajcie ludzi!!

Gość gość
Dziewczyny od dyskusji na temat air maxów- załóżcie swój temat. Wasz off jest za długi

Gość gość
Pewnie, że Twoje. Tyle, że w mojej ocenie półroczniak w air maxach wygląda co najmniej dziwnie. Ja chodzę do pracy elegancko ubrana ale córce szpilek czy mini garsonek nie zakładam, ale ok masz rację każdy ubiera dziecko jak mu pasuje. Pozdrawiam.

Gość gość
To ja napisze ,bo widze ze NIKT tutaj nie ma pojęcia o co w tej alkcji chodzilo Paczki miały być zrobione TYLKO dla dzieci , nie dla dorosłych Autorki dziecko miało 2 lata i dostalo w prezencie lalke, pluszaka, ksiązeczke, jakies tam ciastka. Dla 2 letniego dziecka taki preZent pod choinke jest o wiele lepzy nic NIC Nie rozumiem dlaczego tutaj piszecie o potrzebach matki, ze nikt nie bral jej zyczen pod uwagę i nie pytal się co ona chce dostać a co nie. To było pod jej dziecko robione i to 66 dzieci zostało obdarowanych paczkami,ktore wyszły prywatnego budżetu osób prywatnych

Gość gość
boze co to sa te air maxy temat jest inny i weź sobieto załóz swój temat o air maxach dla swojego dziecka i nie zasmiecaj ps. duzo lepiej i mądrzej byłoby wpłacić 500zł na konto dziecka na jego przyszłosc a prezent kupić za 200-300zł. nigdy nie wiesz co życie przyniesie, dzis cię stac na takie prezenty a jutro...

Gość gość
nie wiem co upokarzajacego jest w biszkoptach :) ktos wyzej napisal, ze trzeba bylo dac czekolade..czy dla dwuletniego dziecka naprawde lepsza jest czekolada niz biszkopty? moj syn czesto dostawal od babci zabawki z chinskiego centrum i co mialam to spakowac wszystko i rzucic jej w twarz. ja zostalam wychowana w przekonaniu, ze za prezent nawet nietrafiony sie dziekuje. kolezanka dla swojej dwuletniej corki kupila taka lalke bobasa w sklepie po 5 zl chociaz nie ma zlej sytuacji i mala sie cieszyla.

Gość gość
uwazacie, ze lepiej zrobic 30 paczek dla rozkapryszonych mamusiek niz 60 skromniejszych dla dzieci? jasne zaspokoimy potrzeby Pani Ani a jakies naprawde biedne dziecko sie nie zalapie,..Wy prawdziwej biedy nie poznalyscie.

Gość gość
nasza gwiazda ANNA M chyba już wie co na kafe się dzieje... zostało tylko jedno zdjątko na fb.....

Gość gość
A ja widzialam stronę tej grupy na fb i nie podoba mi sie, ze pani napisala, ze mamy tych obdarowanych dzieci wszystkie bede przesylac zdjęcia dzieci z prezentami. To mi trąci troche upkorzeniem, przecież to nie jest zamknieta grupa, kazdy moze wejsc na stronę. Jesli ktos sam chcialby przeslac z wlasnej woli zdjecie to byloby ok ale jak to byl prawie ze warunek to bardzo nieładnie

Gość gość
czyli co? nie wstyd jest skomleć o paczkę ale już wstyd przyznać się do jej otrzymania?

Gość gość
"Sesja z Patusiom" sie ostala? :D Buahahaha, Anka jak to czytasz to wiedz, ze jestes dnem, zerem i pustakiem.

Gość gość
Lada chwila i bedzie miała swoj fanpage na Fejsie ahahahaha

Gość gość
18.56 Spokojnie,dziecko już ma konkretną sumke wpłaconą na konto :-)

Gość gość
pati:Dbrzmi jak imię upośledzonego dziecka....

Gość gość
Anusia i patusia.. jaki rzyg :-P

Gość gość
Naprawde myslicie ze nie dala tego dziecku??? Dala napewno ale przedtem strzelila fotke i postanowila zrobic komus kolo tylka. A kolo siebie teatrzyk - jaka ona skrzywdzoba i upokorzona. Daje gwarancje ze dziecko dostalo zabawki, tylko laska jest na tyle pusta zeby wczesniej wysmiac prezent.

Gość gość
Dobrze. Pokasowała, znaczy dotarły wieści do niewdzięcznej debilki :o

Gość gość
No pewnie że dała. Ale najpierw postękać s.u.cz musiała :0

Gość gość
Wiecie co? Tutaj siedzą same jakieś niedorozwoje. Owszem, zachowała się beznadziejnie i okazała się zwykłą wyludzaczka, ale komentowanie czyjejs urody w sposób chamski czy wysmiewanie się z imienia jest po prostu poniżej krytyki. Może najpierw spójrzcie w lustro, a później się wypowiadajcie proste wieśniary.

Gość gość
hyhy chyba Anka nauczyła się korzystać z kafe :D

Gość gość
Co by nie mowic,siary sobie narobila na wlasne zyczenie :-P

Gość gość
i allium się zmyła.. pusta idiotka

Gość gość
no tak pośmiejcie się z PATRYCJI od tego tutaj jesteście :-D żałosne pippy hehe

Gość gość
wszyscy wiedza ze pati to patrycja czyli najobrzydliwsze imie na ziemi a tak w ogole to pati wyglada jakby miala fas

Gość gość
Nie czytałam całego tematu bo za długi, pierwsze 2 strony tylko. Ale słabe to zachowanie matki strasznie

Gość gość
tego z tymi podśmiehujkami na temat imion itp. nie wierzę że to napisały dorosłe osoby . Ajeżeli tak to jakieś patole

Gość gość
bo z darów w większości korzystają próżniaki, lenie, co narobią dzieci i czekają na darmowe, gonić to tatałajstwo do pracy