Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok autentyycznyy

Szlachetna paczka i reakcja jednej z mam na podarunek dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
16.34 I tak powstał mini paszczur-patusia (ojcíec pijany-nieznany) :-D

Gość gość
Ktoś napisał ze to wstyd , wysłać taka paczkę , nie kochana wstyd to kraść i być niewdziecznym . Ta kobieta napisała ze jeść ma ale NIEMA co włożyć córce pod choinkę , i to ona wolała o pomoc , i jej pomogli . Do tej pory dobrze , ale ona tego jej nieda bo to za biednie . To znaczy lepiej nic niedac ? P****alo ludzi

Gość gość
nie obrażajcie mamy z "patusiom":D:D:D:D

Gość gość
dajcie linki do tej grupy na FB i innych stron gdzie ten temat się pojawia :)

Gość gość
16;34 powinnaś zainwestować najpierw w słownik bo ci nawet nike nie pomoże:D

Gość gość
Ech...szkoda,ze slownika ortograficznego firmy Nike nie ma....

Gość gość
no popatrzcie księżniczce się prezent nie spodobał....

Gość jagaaaaa
dlatego nie zrobię żadnej paczki i nie dam takim osobom, których nie znam. Oczekiwania są takie, że mnie skromnie zarabiającej na to nie stac. Dam prezenty swoim bliskim, dam coś na Caritas i Orkiestrze Świątecznej Pomocy.

Gość gość
Laske obejrzalam,urody komentowac nie bede,ale obraz panny cwaniary mopsiary dopelnil moje wyobrazenia o jej osobie

Gość gość
Ktoś dał ze szczerego serca... Inaczej by sobie głowy nie zawracał, pakowaniem, wysyłaniem itd. A tej źle bo na luksus liczyła! Jak jej mało to niech sobie zapracuje na więcej! Młoda, zdrowa to do roboty, a nie czekać na dary i życie lekko i przyjemnie na mopsie i naiwniakach co darmo dają przeżyć! I nie pisać mi tu że do pracy nie może bo małe dziecko w domu ma- niejedna ma i pracuje jak jej na życie nie wystarcza! Bezczelna, roszczeniowa lafirynda!

Gość gość
nie tematu, tylko dramatu ubiłyście już niezły biszkopt :-)

Gość gość
Tyle skrzeczałyście na temacie o szlachetnej paczce, że jak nie chcecie to nie pomagajcie i ble ble bleee! Kazdy kij ma dwa końce jak pani Ani nie odpowiada paczka to niech jej nie przyjmuje, a nie psioczy na grupie, przyjęcie paczki nie było obowiązkowe. Ponadto laska napisała, że nie ma co dać pod choinkę, a tego z paczki nie da córce czyli co mała nie dostała nic? super :) ja myślę, że dwulatka ucieszyłaby się z takiej lali i tym bardziej, że lalka jest nowa. Książeczka też spoko. Niech sobie Ania jeszcze 130 fotek walnie smartfonikiem zamiast robić zdjęcia paczki i płakać na forum. p.s. ja mam zwykły telefon, bo nie stać mnie na takie cuda

Gość gość
a może zamiast trzaskać sobie sa/mo/je/bki warto by do pracy iść?

Gość gość
Mamusia z pati... Cwaniara chce się przez życie przeslizgać na czyjejś du/pie. Nieróbstwo i patologia- takim nie należy pomagać tylko do roboty pogonić. Myślę że mops nikomu zdrowemu ani grosza za nic nie powinen dać! Ci ludzie powinni wykonywać drobne prace fizyczne na rzecz miasta i społeczności lokalnej i po skontrolowania zleconej pracy dopiero kasa do rączki :) Zdecydowanie lepiej by im ten kupiony chlebek smakował, a i biszkopciki z tej paczki były by miłe widziane. Państwo socjalne jest dramatem- uczy tylko leni cwaniactwa- widać po mamie Pati że paniusi się paczka nie podobała bo przecież jej się za darmo lepsze należy, a nie takie coś... i tylko 5 rzeczy w tej paczce- żałosna dziewucha!

Gość gość
Piszecie że smartfon to taki luksus a ile to kosztuje? Pytam bo ja mam za sto $ i ma wszystko co trzeba więc niewien ani luksus? Chyba że macue na myśli samsunga lub iPhone

Gość gość
"Ceny w nike są na pożądku dziennym. " :D :D porządku jak już :D :D

Gość gość
a ja mam zwykły telefon i żyję- nie mam potrzeby trzaskać sobie 10 fotek dziennie i wrzucać na fb. Jak się pracuje to czas wolny jest ograniczony

Gość gość
co to są "ceny na porządku dziennym"?? w ogóle co to za wyrażenie jest? Kali kochać, Kali kupić normalnie :P

Gość gość
widać że fejsie że ta dziwczyna biedna nei jest, zdjęcia tortu a obok kilka pudełek prezentów, a nagle po kilka mies nie ma co dziecku dać pod choinke.

Gość gość
jak jej się nie podobała paczka to mogła nie przyjmować i nie dać nic dziecku tak byłoby fajniej zapewne dla tej małej. Na co dwulatce lalka bobas i książeczka lepiej nie dać nic zrobić zdjęcie paczki i jeszcze poskarżyć się na fb :)

Gość gość
18.10 To się odnosiło tego,że ceny w nike są normalne

Gość gość
no ja się domyśliłam ale wyrażenie jest głupkowate i jest błędnie sformułowane :)

Gość gość
dokładnie lepiej nie dać nic dziecku niż tanią lalkę

Gość gość
18.10 Któraś tam mi wyjechała z tekstem,że do kasy sie dorwałam,dlatego wszystko w nike kupuje. Nie. Chodziło mi o to,że ceny w nike sa normalne i nie trzeba nie wiadomo ile kasy mieć żeby tam kupować. Ja mam styl taki ,a nie inny i dużo kupuje w nike lub adidasie,tyle. A tamta sie czepia od razu.

Gość gość
bohaterki tematu dziecko ma 2 lata Prezent jak najbardziej adekwat y do wieku dziecka, miseik, bobas, ksiązeczka, kilak slodyczy

Gość gość
gość dziś zgadzam się w 100%

Gość gość
styl ubierania- NIKE?:D dresy hahahahahah

Gość gość
Sorry, ale według mnie kupowanie air maxów dla półroczniaka jest chore. Kupuje synowi ubrania w cocodrillo, też nie są tanie, a sposób w jaki napisałaś sprawił, że odebrałam Cię jako nowobogacką prostaczkę. Jeżeli się pomyliłam to przepraszam.

Gość gość
alllium tepo istoto przez diabla na swiat wyslana... to mialbys skromny podarunkiem dla DZIECKA a nie dla kobiety!!! czemu ty piszesz o marzeniach, zachciankach kobiety jakie nie były jej dostarczone i dlatego ma prawo czuc niedosyt? to dl DZIECKA jest paczka, i tylko dla dziecka Darowczynie pod dziec***aczki robily, nie pod rodzicow !!

Gość gość
18.36 i 18.38 Tak,taki mam styl dresiary-prowadze zajęcia w klubie sportowym,więc nie ubieram do tego szpilek. Lubie sportowo sie ubierać. A air maxy dla małego,owszem,czemu nie. Moje dziecko :-)