Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok autentyycznyy

Szlachetna paczka i reakcja jednej z mam na podarunek dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
nie dam nawet suchej kromki chleba, patologia jak narodzi dzieci to niech z********a na nie, a nie liczy na darmowe, pomogę owszem ale zwierzętom

Gość gość
Dziewczyny, czytam i oczom nie wierzę, ale jesteście wredne. To jest obrzydliwa nagonka, która nigdy nie powinna mieć miejsca.

Gość gość
No właśnie,ona CZUJE się biedna i w tym poczuciu uważa,że powinna dostać coś extra,ale nie przyjdzie jej do głowy,żeby może iść do pracy? Ja żyję na podobnym poziomie,choć oboje z mężem pracujemy,mamy trójkę dzieci i kredyt mieszk. do spłacenia,nie wydeptałam mieszkania komunalnego.Żyjemy skromnie,skromne też były prezenty dla dzieci,nie korzystam z Mopsu,póki co nie głodujemy,więc taka pomoc z opieki,uważam,należy się tym najbardziej skrzywdzonym przez los,czy to przez choroby czy śmierć najbliższych.Nawet by mi do głowy nie przyszło prosić o prezenty dla dzieci,dałam takie,na jakie było mnie stać.A ona nie dość,że sama tyłka do roboty nie ruszy,co jeszcze wydziwia,bo liczyła na coś lepszego :O no ludzie !

Gość gość
no i dokładnie widać jaka biedota tu pisze i krytykuje tą "panią Anię", dziewczyno 5tys na osobę dochodu to w dalszym ciągu nie jest wiele i taka osoba ma prawo czuć się uboga, bo obiektywnie nie jest bogatą, może podchodzi pod klasę średnią ale polską, już nie europejską, dla kogoś kto ma 300zł na osobę w mcu może to być suma nie do wyobrażenia, a nie powinna, bo względem cen w sklepach za podstawowe rzeczy, żywność 5000 na osobę to powinna być średnia, ale Polakom się do głów nawkładało propagandy jacy są bogaci i jak jest im super i sądzą, że są majętni, kiedy są największą biedotą, zobaczcie sobie ceny w dyskontach na tzw. zachodzie, są takie same, tyle, że w tamtych krajach ktoś kto dostaje 1000 euro to margines społeczny, to minimum egzystencjalne kwalifikujące do otrzymania pomocy ze strony państwa, a w Polsce? taka pensja to bogactwo:D

Gość gość
Co do tej " bliskiej osoby w Niemczech "która dostaje na święta ( lub tez na codzień obojętne ) to ona chyba w burdelu pracuje , a nie jako sprzątaczka , albo ma bujna fantazje , lub ci historie opowiada żebyś z zazdrośc***adła . Niemiec da sprzątaczke 500 € , no chyba ze ma " specjalne " usługi

Gość gość
Ja bym tej kobiecie zapłaciła za operacje plastyczną! Serio! Bo ma taki ryj,że wogóle facebook nie powinien jej zezwolić na posiadanie tam konta!!

Gość gość
Zapłace jej za operacje plastyczną!! Jej ryj to masakra! Facebook powinien odmówíć jej założenia konta z taką paszczą!!!

Gość gość
ale jaja :D

Gość gość
Oj , i gdzie są jej " adwokaci " ? W gazetach o niej piszą i co , ze niewdzieczna jest . I bardzo dobrze , najbardziej podobało mi się ze te kobiety od paczki chciały te rzeczy spowrotem ( chciały pieniądze jej wysłać na przesyłkę ) a ona dopisała ze dziecko latka się bawi i ze zelki zjadła . To znaczy ze zeczywiscie żeczy z paczki wyciągnęła zanim foto zrobiła . Bo pisała tylko o biszkopach , do jedzenia . Nie tylko roszczeniowe jest , do tego jest jeszcze klamczucha .

Gość gość
Hehe.Ale akcja.

Gość gość
A teraz przeczytałam , ze ona chciała dla córki tablet , córka ma 2 lata . Jako życzenie podała . Jedna kobieta się wypowiadała , co organizowali te paczki . Wow nie mam co dać , ale jak już to tablet . Ok Aniu jakoś mi się wydaje ze ty ten prezent dla siebie chciałas . Internet i pełny debilizm , zabójcza mieszanka .

Gość gość
i tak rośnie plotka :D ani kobieta nie prosiła o paczkę, tym bardziej nie pisała ani o tablecie ani laptopie, ale po kilku dniach i pisaniny na kilkadziesiąt stron historia zmieniła kompletnie sens :D

Gość gość
jaka plotka na forum pod tamtym artykułem są 2 wypowiedzi dziewczyn które robiły te paczki i znają cała sprawę od podszewki po co mają kłamać skoro jak widac prawda szybciutko wychodzi na jaw

Gość gość
taaa czego to już na kafe nie pisały.. a po co mają kłamać? po to by wyszło na to, jakie one dobre a jaka ona zła, z tego co tu było pisane to nikt o paczkę nie prosił, nikt życzeń co do zawartośc***aczek nie składał, jakaś grupa osób wyszła z inicjatywą zrobienia paczek, więc skąd nagle to, że niby ona chciała tablet? z resztą roztrząsanie tego nie ma sensu, gdy te "darczynie" się zachowały w porządku to można by było uznać tą kobietę za niewychowaną i roszczeniową, ale czytając jakie piekiełko na szczerą wypowiedź spotyka tą kobietę nic tylko takim darczyńcom napluć w twarz, w tej sytuacji uważam że doskonale zrobiła

Gość gość
nie rozumiesz kretynko nawet jednego zdania powyżej ja p*****le to jest dopiero patologia, zero inteligencji i umiejętnosci nie mówię o nikim z kafe, pisałam UWAGA CZYTAJ UWAŻNIE... JESTEŚ UWAŻNA KRETYNKO, MOGĘ JUŻ PISAĆ... ...pisały to osoby pod artykułem w gazecie nie na kafe prymitywie skończony

Gość gość
osoby.. jakie osoby, może to ja pisałam, a może to ty pisałaś, kto tu jest kretynką, w internecie każdy może napisać co chce,

Gość gość
śmiem podejrzewać, że autorem art w gazecie, tematu na kafe, darczyńcą i mod grupy FB jest ta sama osoba podająca się za wiele osób i robiąca tłok w komentarzach

Gość gość
Napewno ta sama , i co jeszcze zrobiła ? Mam uczucie ze Polska jest , już stracona . Patologia broni patologi , i niewidzi co było napisane u źródła . My możemy , mieć swoją opinie , ale wypowiadają się ludzie ktozy ta paczkę wysłali . Można powiedzieć ( kazdy może coś powiedzieć ) lecz niema dymu , bez ognia . Jesli tak się dziękuje , za dobre serce . Ona sama sobie winna , niebyla by tak bezczelna , nikt by nic nie wiedział

Gość gość
"śmiem podejrzewać, że autorem art w gazecie, tematu na kafe, darczyńcą i mod grupy FB jest ta sama osoba podająca się za wiele osób i robiąca tłok w komentarzach" :D Jaaaasne, jedna osoba biednej Anusi sie czepila. I w dodatku ta osoba na brzozie siedzi :P

Gość gość
gość wczoraj no i dokładnie widać jaka biedota tu pisze i krytykuje tą "panią Anię", dziewczyno 5tys na osobę dochodu to w dalszym ciągu nie jest wiele i taka osoba ma prawo czuć się uboga, bo obiektywnie nie jest bogatą, może podchodzi pod klasę średnią ale polską, już nie europejską, dla kogoś kto ma 300zł na osobę w mcu może to być suma nie do wyobrażenia, a nie powinna, bo względem cen w sklepach za podstawowe rzeczy, żywność 5000 na osobę to powinna być średnia, ale Polakom się do głów nawkładało propagandy jacy są bogaci i jak jest im super i sądzą, że są majętni, kiedy są największą biedotą, zobaczcie sobie ceny w dyskontach na tzw. zachodzie, są takie same, tyle, że w tamtych krajach ktoś kto dostaje 1000 euro to margines społeczny, to minimum egzystencjalne kwalifikujące do otrzymania pomocy ze strony państwa, a w Polsce? taka pensja to bogactwosmiech.gif xx To do mnie? Bo ja pisałam o 5 tys na miesiąc na osobę. Po pierwsze, nie dziewczyno tylko proszę panią. Jeśli tytułujesz 20parletnią kobietę panią, to mnie prawie 40-letnią tym bardziej powinnaś. Ty dalej nie rozumiesz o co tutaj chodzi. O zwykłą bezczelność ze strony pani Anny. Już pisałam, ja pamiętam jak wygląda bieda. Nie chciej wiedzieć jak to jest kiedy masz 3 zł w ręce i zastanawiasz się co kupić. Chleb czy 2 kg ziemniaków. Wiesz co się wybierało? Kg ziemniaków i kostkę margaryny, bo jeśli w domu była jeszcze jedna marchewka i 2 łyżki grysiku, to robiło się zupę i wtedy cała rodzina miała co jeść. Takie miałam dzieciństwo przez alkoholizm ojca. Wyszłam za mąż było trochę lepiej, wypłaty męża starczało na jedzenie dla nas i dwójki małych dzieci, ale na zabawkę stać mnie już nie było. Korzystałam 1 w roku z pomocy z mopsu. Pisałam podania o odzież. Dostawałam 200 zł i kupowałam dzieciom ciuchy. Polepszyło się, kiedy młodsze z dzieci skończyło 3 lata i posłałam oboje do przedszkola, ale tylko dlatego, że dostałam opłatę z mopsu na wyżywienie w przedszkolu, bo z wypłaty zostało mi 100zł. Wtedy przedszkole było pełnopłatne. Po przeliczeniu na dzisiejsze pieniądze płaciłabyś 800 zł za dwójkę. WIĘC DO JASNEJ CHOLERY NIE POUCZAJ MNIE CO TO JEST BIEDA! Ja dobrze wiem, że Polacy za mało zarabiają. W moim przypadku to już była nędza. Prawda jest taka, że pani Anna dała popis tego na co tak naprawdę liczyła. Ja bym była bardzo wdzięczna za taką paczkę. Moje dziecko dostało podobną lalkę na 2 urodziny i bawiło się nią chyba ze 4 lata. Sorry. Chciała Anna babyborn na baterie, która mówi i siusia? To trzeba było poinformować panie które robiły paczki, albo pretensje przesłać na priv. Nie byłoby tej "nagonki". Jak ci jest jej tak żal, to zrób jej paczkę taka jaką ona by sobie życzyła. Niech pani Anna szuka pozytywów, jest medialna:) Dokładnie tak jak zeszłego roku chytra baba z Radomia.

Gość gość
Niech zwróc***aczkę ;-)

Gość gość
Niemoze oddać bo, córka rzelki zjadła i bawi się lalka . Źródło -gazeta .

Gość gość
do PANI wyżej idiotyzmem jest machniecie 2 bachorów kiedy klepie się biedę i tylko mąż ledwie pracuje nie pouczaj bo jesteś równie głupia

Gość gość
Dopoki nie wyciaga lapy po cudze, nie zebrze i nie skomle....jej sprawa. Ania ma na smartfony, ma na piwko i na papierosy ale nie ma na zabawke dla dziecka. Widzisz roznice?

Gość gość
jest taka sama , bo nei wierzę że korzystała z mopsu raz w roku idiotka mysli ze kogos nabierze jak się nie ma kasy to się dzieciaków nie płodzi a nie potem z laską do ludzi uczciwie pracującycch

Gość gość
czemu wy piszecie STARCZAŁO nosz ku/r/wa WYSTARCZAŁO co za patologia :-D

Gość gość
A WY co lepsze bogata klasa średnia no padam ze śmiechu :-o

Gość gość
a dlaczego ty piszesz "czemu''?:D pisze się - DLACZEGO:P

Gość gość
niekoniecznie , ja nie pytam dlaczego bo to nie jest serial STARCZY taka odpowiedz :-p