Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamas1985

Kobiecy wytrysk

Polecane posty

Cześć! Mam szczególnie pytanie do kobiecego grona, a mianowicie chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na temat Kobiecego wytrysku. Chciałbym sprawić taką przyjemność mojej partnerce ale jak zawsze nie bardzo wiem jak się za to zabrać! Pomożecie? Jak macie jakieś doświadczenia albo wypróbowane sposoby piszcie!! Dzięki

Gość gość
wytrysk bez przesady, jak cos to wieksza ilośc wydzieliny, to nie jest tak jak u faceta... kobieta ma orgazm i to jest zadowolenie a "wytrysk kobiecy" to rzadkość

Gość gość
Mów za siebie :) Ja mam w trakcie szczególnie silnych orgazmów taką mini fontannę. I nie jest to mocz. Co prawda wydobywa się z cewki moczowej ale płyn jest bezbarwny, bez zapachu o nieco lepkiej konsystencji - nie mylić z naturalnym i czasami bardzo obfitym nawilżeniem pochwy. Wszystkiego nie jest dużo - tak około 1/3 szklanki.

Gość gość
Ja mam regularnie i jest to taka "fontanna", ale zaczęło się dopiero po kilku latach współżycia, a teraz to już poprostu zawsze tak mam, ale ogólnie seks teraz dopiero nabrał dla mnie wartości, otworzyłam się na doznania, na swoją kobiecość.

Gość gość
przeciez to normalny mocz

Gość gość
Nie mogę jak ktoś niedouczony wypisuje takie durnoty, sieroto życiowa poczytaj, bo ja wiem z własnego doświadczenia, że nie mocz. Jak otryskałam mojemu całe tylne siedzenie samochodu, to wcale nie ma ani śladu, ani zapachu.

Gość gość
Obrzydliwość? Chyba jesteś głupia, mój facet się tym jara jak cudem:) A może ty się czegoś naćpałaś i zamiast wytrysku się zlałaś moczem? :D:D:D

Gość gość
to wyslij mi fote jak sie zlalas to uwierze

Gość gość
to wyslij mi fote jak sie zlalas to uwierze

Gość gość
po co ci fotka, mogę ci udowodnić w realu:D

Gość gość
niby jak ?

Gość gość
No właśnie, niestety nie tylko gimbaza niewierzy, jest wiele nawet starszych osób, które nie wierzą:)

Gość gość
Bo glupoty piszecie wytrysk kobiety maja z pchwy a nie cewki

Gość gość
Dokładnie:P

Gość pani z
Ja mam coś takiego i zdecydowanie jest to z cewki moczowej, tyle, że nie ma barwy ani zapachu moczu. Na początku myślałam, że się posikałam w trakcie ale to nie mocz :) Teraz to już się nie wstydzę bo mocno to podnieca mojego chłopaka.

Gość gość
Tak jak ja, mój się tym okropnie zjarał, a teraz widze, że ma na mnie jeszcze większą ochotę.

Gość gość
wylizalbym taka c.i.p.k .e

Przede wszystkim nie każda kobieta posiada coś takiego. Jest to wytrysk z cewki moczowej, ale NIE jest to mocz. Bardzo podnieca facetów.

Dzieki chcialem konkretnych odpowiedzi, poza wyzwiskami i dziwnymi odpowiedziami nie dowiedzialem sie niczego konkretnego!!

Gość gość
Jak to się nie dowiedziałeś? Napisałam Ci, że nie każdą tak ma, więc myślisz, że trzeba jakiejś specjalinej metody? No wieć spróbuj zapalić kadzidełko i wypowiedz nad cipko abrakadabra:P

Dzięki za probe pomocy najbardziej podoba mi się kadzidełko i wypowiedzenia zaklęcia. Przyjemnie mojej kobiecie się od tego nie zrobi ale przynajmniej posika się ze śmiechu!! Dzięki pozdro.

Gość gość
jest na necie film na ktorym koles instruuje jak trzeba włozyc palce i co robic (jakie ruchy wykonywac) - czesto go widzę - taki w zielonym pokoju, tyle ze gada po angielsku ogolnie trzymając ręke od góry wsadzic 3 i 4 palec do srodka (2 i 5 prosto), podkurczyc do góry, tak zeby uderzac nimi o przednia scianke pochwy (pod łechtaczka jakby, jezeli babka ma pkt G to powinien byc gdzies tam) i energicznie ruszac dłonią, nie bojąc sie ze ja zaboli... zresztą sama ci powie czy to na nia działa.

Gość gość
Znajdz na chomiku with tiger tantra - 5 cio częściowy film instruktażowy jak nauczyć kobietę wytrysku . Warto się potrudzić