Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszedlem na randke z fajna 28 latka. Zapytalem ile miala partnerow seksualnych.

Polecane posty

Gość brokeninside87
autorze, bardzo brzydko zrobiłeś. obyś nigdy nie za;r;uc;hał za traktowanie jak dziwkę każdej kobietki, która robi dużo seksu. niech odtąd ręka jedyną Twoją czystą, dziewiczą miłością

Gość gość
Ludziom i tak się nie dogodzi. Mam 26 lat i jakbym powiedziała, że miałam jednego, to pewnie też źle, bo skoro więcej nie było to zapewne więcej mnie nie chciało = nie jestem cennym towarem. Albo też jestem niedawno spuszczoną ze smyczy pobożną dziewicą, która najpierw trzymała, a potem dała byle komu, a przecież mogłam trzymać dla tego z którym właśnie rozmawiam :D jak komuś nie pasuje, to zawsze można opisać coś jako wadę.

Gość gość
frajerze, jak sam miałeś mniej niż 7 kobiet, to jesteś cienki w te klocki

Gość do gość
jak nie probowalas jeszcze anala to dla mnie jestes swieta i idealna :D

Gość gość
autor myślał, że ma farta i znalazł porządną kobietę a tu klops puszczalska jak każda inna kobieta :(

Gość gość
Rzeczywiscie cwaniaczek zalapal sie na darmowe zarcie i zostawil kobiete z rachunkiem i sam siebie nie uwaza za szmate :( gnoj smierdzacy i cuchnacy baran :(

Gość gość
Mam 28 lat podobnie do "randki" autora ale w przeciwieństwie do niej miałam tylko 1 faceta i to w zamierzchłych czasach liceum. Później cale studia wzdychałam do kolegi który nie widział we mnie kobiety (straszny błąd) a po obronie dałam się wkręcić w kierat praca-dom wieczorem ksiazka czy film malo wyjsc ze znajomymi (samej jakos takl glupio na imprezie dzie same pary), ktorych zreszta i takzaczelo z czasem ubywac (wszyscy coraz bardziej zabiegani, pozniej "powaznie" zakochani i skoncentrowani na wiciu gniazdka) W ZYCIU BYM SIE NIE PRZYZNALA DO SKAPEGO DOSWIADCZENIA NA TYM POLU BO TO JEST PRAWDZIWY WSTYD I OZNACZA, ZE NIE NABYLAM DSWIADCZENIA W FUNKCJONOWANIA W DOROSLYCH PRAWDZIWYCH ZWIAZKACH A PRZEZ TO MENTALNIE NIE NADAJE SIE NA PARTNERKE DLA DOJRZALEGO FACETA...BYCIE ZIELONYM TO WADA A NIE ATUT W TYM WIEKU I JEST PRZESZKODA W ULOZENIU SOBIE ZYCIA BO GDY MA SIE DLUGA PRZERWE TO POTEM JEST CORAZ TRUDNIEJ. Dziewczyny ktore stale sie z kims spotykaja, probuja choc niekiedy nie wychodzi i nawet czasem sie sparza nie maja takich naroslych przez lata zahamowan, z kazdego zwiaku na ktorym sie sparzyly wyniosly jakas nauke a tym samym posiadaja znacznie wieksze szanse na zbudowanie fajnej relacji. Przykladem jest moja wieloletnia kolezanka - rowiesnica. Miala burzliwe zycie milosne, co rusz jakis chlopak, nowy romans ale ostatecznie wyszla za maz za swietnego czlowieka i jest im razem dobrze. On nie byl na tyle mlostkowy (ani niekulturalny) aby pytac dorosla kobiete na pierwszym spotkaniu z iloma byla....i widze, ze tez na tym wygral bo tworza zgrany duet i widac ze sie kochaja

Gość gość
Takie pytania to mozesz prostotuttkom zadawac smieciu ...

Gość gość
Hmmm...gościu z 00:16 dobrze gadasz o tym zdobywaniu doświadczenia i różnych zahamowaniach w przypadku braku tych doświadczeń. A potem facet rzuca kobietę bo minął miesiąc a laska seksu mu nie dała, a ona ma jakieś lęki przed zbliżeniem, przed prawdą o sobie i tak dalej.

Gość pytanie o przeszlosc
na pewno nie jest malostkowe ani niekulturalne. facet ma prawo to wiedziec.

Gość gość
jakie prawo ? goowno ma a nie prawo, moje zycie intymne to jest moje i nikomu nie musze sie spowiadac

Gość gość
ja posuwałem kozę w liceum, jak byłem na wakacjach u babci i to jest moja prywatna sprawa, teraz szukam dziewicy

Gość gość
no, dobrze, ale co na to koza?

Gość gość
Koza?,,coz wypadla mu z nosa.

Gość gość
dzentelmen nie mial na uregulowanie rachunku i szuka wymowki

Gość gość
Po ile Wy lat macie, że takie farmazony piszecie? Nie chodzi mi o jakieś bicie rekordów seksualnych, ale jezeli jeden i drugi partner miał po kilka "zawiązków" to bardzo prawdopodobne, że w stałym związku będzie w porządku. Taka osoba wyszumiała się już i nie musi szukać wrażeń, a nie płacz po paru latach bo któreś zdradziło w poszukiwaniu wrażeń.

Gość gość
czepiać się mężczyzny, że nie chciał puszczalskiej na dziewczyny heh tylko na kafe takie rzeczy :P

Gość gość
tak czy siak ,facet jestes zerem,nieudaczniekiem, pochlastaj sie

Gość gość
Jezeli 28 latkę z 7 partnerami uważasz za puszczalską to dziwny jesteś. To jest normalna liczba partnerów.

Gość gość
gowno ci do tego ile miala partnerow nie twoja sprawa to jest jak bys byl normalny to bys nawet nie pytal jej o takie sprawy bo huj ci do tego . a ona jak by chciala to by ci mogla nie odpowiadac albo wymyslec ze nikogo...prawiczek od siedmi bolescci sie znalazl szukaj se dziewicy i dalej pytaj na randkach kto ilu mial partnerow to skonczysz na recznym jako stetryczaly dziad.

Gość liczba partnerow
jest istotna.kobieta, ktora miala ich 7 w wieku 28 lat kojarzy sie z puszczalska.

Gość gość
Moim zdaniem ta dziewczyna to d***** i 7 facetów to bardzo dużo jak na taki wiek

Gość gość
cienias jestes,wal se gruszke

Gość gość
kiepski jesteś spam bocie z tym dopisywaniem że ona jest taka nie winna :D a może ty jesteś też taką k***wką którą zaliczyło całe miasto :D:D

Gość gość
A kobieta która przez 15lat tylko z 1 facetem,a potem poznała takiego,który w każdą dziurę chętna pcha to jest okey.Wam to wszystko wolno tak sadzicie,ale to błąd.Taki facet to tez zero.

Gość gość
tak jak ta kobieta to też zero bez wielkie ZERO :D

Gość gość
Kobiety łatwo się przywiązują i angażują więc taka co miała7 lepiej się do zwiazku nadaje niż facet z długim przebiegiem,taki to już się nie zmieni więc szkoda czasu na takiego.I taka to jest roznica.:)

Gość gość
gość dziś A kobieta która przez 15lat tylko z 1 facetem,a potem poznała takiego,który w każdą dziurę chętna pcha to jest okey.Wam to wszystko wolno tak sadzicie,ale to błąd.Taki facet to tez zero. x Już widzę jak wyzywacie ru/cha/czy :P tylko prawiczków się czepiacie do nie zamoczyli więc odwrotnie do facetów. Nie ma co się oszukiwać kobiety chcą by facet ****ał najlepiej dużo i często oraz wiele kobiet a faceci chcą przede wszystkim porządnej kobiety z niedużym przebiegiem, niekoniecznie musi być dziewicą.

Gość gość
ja tam bym chciała faceta, który nie musi tak jak autor podstępem wyłudzać jedzenie. Pewnie od zawsze bezrobotny

Gość gość
a ty autorze z pierścionkiem zaręczynowym na tę randke przyszedłeś i zaraz ślub miał być, czy po prostu pociupciać chciałeś i myślałeś że jako pierwszy?