Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszedlem na randke z fajna 28 latka. Zapytalem ile miala partnerow seksualnych.

Polecane posty

Gość gość
no to umów się ze mną, ja mam 42 lata i ledwo dwóch facetów na koncie. Inna sprawa , że raczej brzydka jestem to i chętnych nie było. Ale przynajmniej wypada jeden na kilkanaście lat

Gość gość
Jakby mnie facet na pierwszym spotkaniu spytał ilu miałam partnerów toby w pysk dostał i bym wyszła.To juz nie ma lepszych tematow do rozmów.Widocznie tylko to go interesowało,słabo bardzo.Nawet nie wiesz koleś czy ona była tobą zainteresowania a juz o takie rzeczy pytasz.To jest brak kultury osobistej,wyczucia taktu,chamskie.Widocznie chciała cię spławić po tym pytaniu i dlatego tak powiedziała.Ja bym.powiedziała 15,dała w pysk i wyszła.I co byłbyś usatysfakcjonowany?gamoniu!

Gość gość
gdyby facet ktory zaprosil mnie na randke zaczął od pytania z iloma spałam, to dostałby po gębie po prostu Co za chamstwo i brak kultury Chyba zapyziały chłop ze wsi może takie pytania zadawać :( Cieszę się, że cię nie znam i mam nadzieję nigdy nie poznać

Gość gość
już widzę, jak "fajna 28latka" odpowiada na takie chamskie pytanie...PROWO.

Gość gość
Jaki matoł.Laska go puściła kantem,po co jej taki głąb.:(

Gość gość
Jaki matoł.Laska go puściła kantem,po co jej taki głąb.:(.To był dobry sposób aby w bezbolesny sposób pozbyc się go,hahaha a ten myśli,ze ona mu prawde powiedziała,chłopie skąd żeś się urwał,hahaha

Gość zaden porzadny facet
nie chce dziewczyny, ktora miala tylu partnerow

Gość gość
cos czuje ze w ogole nie chciala sie z nim umowic, wiec historujke wymyslil i sie msci na kobietach :D Zadawac takie pytanie kobiecie to tylko kompletny debil moze na pierwszej randce :(

a pytanie predzej czy pozniej musialo pasc, bo liczba partnerow kobiety jest bardzo wazna. nie znam faceta, ktory by chciala dziewczyne ktora sie puszczala.

Gość gość
Kobieta puszczalska, ale obrazić musicie faceta. Eh te baby

Gość gość
Ludzie,czy wy mózgów nie macie.Wiadomo,że kretyna spławiła i powiedziała 7.Gdyby jej na nim zależało toby powiedziała 2.To chyba jasne.

Gość gość
a wy chlopaczki po ile dziewczyn mieliscie?wymagacie cudow a sami bzykacie co/kiedy sie trafi:(

mialem 1

Gość gość
masz z 15 lat dlatego miales 1,tak?

Gość gość
ja straciłam dziewictwo w wieku 32 lat. Nikt wcześniej mnie nie chciał. No ale oczywiście mogę się szczycić tym, ze byłam cnotliwa, szkoda tylko, że nikt na tę czystość nie leciał

Gość gość
nigdy w życiu nie pytałam faceta ile kobiet miał przede mną, ani takiego pytania od faceta nie dostałam. Trzeba zupełnym prostakiem być, żeby takie pytania zadawac i analaizować, co sie działo, zanim sie poznaliśmy Może jeszcze cały życiorys z poświadczeniem notariusza, czemu poprzedni związek sie rozpadł i czy sie kochaliśmy kto zawinil itd Wiocha totalna

Gość gość
dokladnie.

Gość gość
ciekawe co by autor powiedzial, jakby wiedzial, ze ja tez mam 28 lat i jestem dziewicą... tez źle?

Gość gość
Ja mam 30 lat i miałem 3 kobiety, mało bo zawsze liczył się dla mnie związek, a nie zaliczanie. Moja obecna dziewczyna 29-lat jest właśnie tą trzecią i ja też jestem dla niej tym trzecim :) Można? Można!!! Trzeba tylko chcieć i być stałym w uczuciach.

gość, bo widocznie sama masz swoje na sumieniu, to nie pytalas. dla mnie to bardzo wazne, bo mialem tylko 1 partnerke i nie chcialbym takiej, ktora miala 7. nie uwazam tego za wioche.

Gość gość
Karwasz twarz barabasz...mam 18 lat..za 2 lata każda bd chciała mi zrobić faliao

Gość gość
Ciągnięcie dziewczyny do łóżka,tylko sex wam w głowie a potem szukacie dziewic ..idioci.

Ja mam 37 lat i miałam tylko 2 długoletnich partnerów i nie uważam tego za jakiś atut, bo koleżanki w tym wieku, które nie są mężatkami miały około 10 partnerów i mają duże rozeznanie w temacie, a ja nie. Lepiej mieć wielu partnerów, bo wtedy wie się dokładnie czego się chce.

Gość gość
Silen to ty nie wiesz czego chcesz? To może czas eksperymentować, póki nie jest za późno, oczywiście z tym partnerem z którym jesteś :)

Gość gość
ja mam prawie 40 lat i byłam z 3 facetami. Powiem szczerze, że żałuję, że tak mało. Ale nie miałam zasady, a to się musze zakochać, a to chodzić pół roku, a to a tamto. G.... mam z szanowania się, nikt nigdy się tym nie zachwycał, a naprawdę sporo przyjemności mnie ominęło. A w pewnym wieku naprawdę nabiera się już dystansu do tych wszystkich przeszłości , bo każdy jakąś przeszłość ma. Dobrze, ze chociaż nie poprzestałam na pierwszym, bo jak nie miałam żadnego porównania to wydawał mi się dobry w łożku, a w porównaniu z następnym zrozumiałam jakie to co miał do zaoferowania było słabe

Gość gość
Jak facet miał wcześniej dużo kobiet to też dobrze nie rokuje.Wy,panowie się nie przyznaje cię tylko takie pytania do kobiet.Ja miałam sytuacje odwrotna.Byłam w bardzo długim zwiazku,przez wiele lat tylko 1 partner.Poznałam faceta,rozwiedziony po 3 latach,potem długo sam(to tylko przykrywka)mieszka w kraju zupełnej rozpusty,pracuje w nocnym klubie to jak myslicie czy przez 10 lat był aniołem.Jest sam bo tylko zalicza laski ,dlatego go zostawiłam.Nie chce takiego który miał cały tabun kobiet przede mna i twierdził,że już sie wyszalał.:(

Brawo, dobrze zrobiłeś. Niech wycier****czeka na ochłapy, a nie wartościowego faceta!

Gość uwagauwagauwagauwaga
P R O W O K A C J A

Gość gość
Nie chce takiego który miał cały tabun kobiet przede mna x I masz rację, nie warto brnąć w związki z kimś z dużym przebiegiem, bo jest marna szansa aby coś poważnego z tego wyszło.