Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszedlem na randke z fajna 28 latka. Zapytalem ile miala partnerow seksualnych.

Polecane posty

Gość gość
jasne Loooser, bo zapewne jesteś wartościowym facetem, który ma wiele do zaoferowania:D. I zapewne warto dla ciebie trzymać nogi razem :D

Gość zaden porzadny facet
ja uwazam, ze akurat jesli chodzi o liczbe partnerow, to trzeba sie dobierac na zasadzie podobienstwa.

Gość gość
facet ktory zadaje takie pytania musi byc totalnym niemotą w te klocki i boi się, że poprzednik mógłby byc lepszy :D Albo w ogole jakis zakompleksiony i boi sie porownan

Gość gość
No gdybym miała byłemu dorównać,on co noc inną posuwał (przez 10 lat pracy w nocnym klubie) by dopiero było.Ja wcześniej z 1,a on tyle że zliczyć sie nie da.A mi wmawiał,że taki święty.

Gość gość
Faceci to gnoje,sami wiedzą co wyrabiają dlatego tacy ciekawi.

tu nie chodzi o jakies porownywanie sie z poprzednikiem, tylko ze nikt nie chce puszczalskiej laski o przebiegu starego gruchota. my chcemy dziewczyn wrazliwych, uroczych, dziewczecych, slodkich, sympatycznych, a nie zgorzknialych i po przejsciach.

Gość gość
sami wiedzą co wyrabiają dlatego tacy ciekawi x Bo żaden facet nie chciałby takiej łatwej laski którą sam posuwał, przecież to oczywiste... po co mu taka, żeby całe osiedle ją bzykało?

Gość gość
a sobie kmiotek znalazł sposób żeby się nażreć i napić w lokalu i nie płacić. A ładnie to tak wykorzystywać dziewczyny udając świętojebliwego.... Przecież to wyłudzenie

Gość gość
my chcemy dziewczyn wrazliwych, uroczych, dziewczecych, slodkich, sympatycznych, a nie zgorzknialych i po przejsciach. Słusznie! Tylko się nie zakochaj!

Gość gośćMateusz30
Siedmioro to malo jak na ten wiek ,jakąś mali aktywna seksualnie czy co??Moja obecna zona miala 13 i to już w wieku 24lat z czego się ucieszylem bo widziałem ze lubi seks u nie jest jakąś nuedoswiadczona małolata.Dziś ma 28 lat i jesteśmy bardzo ale to bardzo zadowoleni z pożycia małżeńskiego.Im kobieta więcej miała tym bardziej gorąca ,doświadczona a przede wszystkim wyzyta jeżeli chodzi o o innych panów ,teraz jest tylko moja i nie w głowie jej romanse zdrady itp itd.....bo bo miała innych i wie jak to jest.....

Gość gość
no to zacznij szukac w przedszkolu bo jak poznasz 25 letnia dziewice to powiesz, ze tez cos z nią nie tak, bo nikt jej do tej pory nie chcial :D:D:D

Gość gośćmksenia
Kobiety ci miały malo mężczyzn zawsze zdradzo bo będzie im malo wrażeń z innymi.....

Gość gość
my chcemy dziewczyn wrazliwych, uroczych, dziewczecych, slodkich, sympatycznych, a nie zgorzknialych i po przejściach no a my też nie chcemy facetów co to wsadzają gdzie popadnie, kłamią, oszukują , zwodzą , nie chcą się wiązać bo czekają na księżniczkę. Na co komu zajechany , zgorzkniały facet po przejśćiach

Gość gośćMateusz30
Siedmioro to malo jak na ten wiek ,jakąś mali aktywna seksualnie czy co??Moja obecna zona miala 13 i to już w wieku 24lat z czego się ucieszylem bo widziałem ze lubi seks u nie jest jakąś nuedoswiadczona małolata.Dziś ma 28 lat i jesteśmy bardzo ale to bardzo zadowoleni z pożycia małżeńskiego.Im kobieta więcej miała tym bardziej gorąca ,doświadczona a przede wszystkim wyzyta jeżeli chodzi o o innych panów ,teraz jest tylko moja i nie w głowie jej romanse zdrady itp itd.....bo bo miała innych i wie jak to jest.....

Gość gość
do tego jeszcze z depresją :-)

Gość gość
Niewielka ilość partnerów nie oznacza małej aktywności seksualnej i braku doświadczenia, sam miałem niewiele kobiet, 2 długie związki i teraz z trzecią dziewczyną układ, który trwa już ponad 2 lata, seks w każdej możliwej chwili, na różne sposoby. Tylko zamiast puszczać się z przygodnymi laskami i ryzykować załapanie jakiejś francy, postawiłem na relacje przyjacielską z jedną kobietą, bo seks jest lepszy niż z kimś obcym.

Gość gośćKama
Malo ja mam 26 lat i 12 na koncie i to nie ze związki tylko seks.

wy kobiety akurat lecicie na przystojnych babiarzy

Gość gośćIza
To ja mam 19 i wspulzyje od 17 roku życia w sumie mam 5 numerki i 3 razy obciagalam do końca trzem jeszcze innym facetom

Gość gość
Zgadzam sie z poprzedniczką.Tez nie chcemy zajechanych facetow który w każdą chętna dziurę wkłada,a w tamtym kraju to normalne,po alkoholu i prochach rozkładają chętnie nogi.Taki facet do zwiazku poważnego sie nie nadaje,i zawsze będzie zdradzał,bo to juz w zwyczaju ma.Wiec panowie lepiej się za siebie weźcie,bo wam też jest opinia dobra potrzebna.

to czemu lecicie na modnisiow co wkladaja w kazda dziure?

Gość gość
Nie leciałam na modnisia.Dopiero po paru spotkaniach powiedział mi gdzie pracuje,i to mi dało do myślenia.A potem jego zachowanie to potwierdziło.

Gość gość
Nastepnym razem pytaj juz przed randka pajacu zalosny :(

wiekszosc kolezanek leci na przystojniaczkow z modnych srodowisk

Gość gość
Do"żaden porządny facet" jesteś w zwiazku czy sam?

Gość 191cm_91kg
To raczej mało jak miała kilku facetów, bo zanim kogoś złapie na stałe w miarę to i tak ją z 4 wywali udając zainteresowanych. A ogólnie to 7 to nie ma na co sie obrażać 30 to już było by dużo. Ale ręczę że jak ktoś się przyznaje do 7 to miał z 30. Ja też zawsze mówię jak miałem 5 dziewczyn to dodaję 2 przygodne sytuzacje dla wiarygodności i jak kumata to nie widzi nic złego a jak taka popierdółka jak ten prawiczek autor to niech lepiej idzie bo szkoda czasu. życie

aktualnie jestem wolny.

Gość gość
Juz wiem skąd takie twoje zdanie na ten temat.Dobrze sie prowadz,bo to u faceta też ważne.

prowadzę się dobrze.

Gość gość
mysle ze ten kto sie podpisuje "Zaden porzadny facet" (pseudonim nie jest bynajmniej okresleniem jego osoby, tylko poczatkiem zdania, ktorym to wlaczyl sie do dyskusji) to w istocie porzadny, wartosciowy mezczyzna nie pamietam, ale ma chyba ok 28 lat i jedna partnerke "na koncie", tego typu postawa zasluguje na szacunek i sympatie bo kontrastuje ze wszechobecnym rozpasaniem seksualnym w dzisiejszym swiecie