Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monsterka 1123

Wrześniowe mamy 2015

Polecane posty

Gość gość
Ząbkowaniu miało być.

Gość kasiulenkaaaaa
Jeszcze raz ponowie pytanie,skieruje je szczegolnie do tych dziewczyn ktore zobaczyly juz 2 kreski:-) czy mialyscie jakies objawy przed terminem spodziewanej @,z gory dziekuje :-)

Gość Karakataka
Gosc. Stosunek mialam 13 grudnia a planowany okres 16 grudnia. Zawsze mnie bolal brzuch tylko w dniu okresu. W grudniu jednak. Bolal mnie juz 10 grudnia i myslalam ze dostane @ jednak pojawilo sie dopiero 16 z czym mialam zwykly okres ktory trwal tylko 3 dni.. Dostalam we wtorek a w czwartek ani sladu. No i teraz te otoczki brazowe przy sutkach. No nie wiem. Mam nadzieje ze jednak ale zaczynsm watpic

Gość Karakataka
Poprawiam. W czwartek wieczorem juz ani sladu. Czyli tylko polowa wtorku bo gdzies tak o 13, sroda i czwartek mhhhm do okolo 16 Lub 17 o 20 bralam kapiel i nic. Normalnie koniec okresu mam 6 dnia

Gość Karakataka
Podnosze temat

Gość gość
A test robiłaś?

Gość Karakataka
Robilam 2 i negatyw. Poczekam do 13

Gość Karakataka
Przepraszam ze tak spamuje ale poprostu nadzieja umiera ostatnia a patrzac na moje piersi to moge jednak ja miec. Brazowe brodawki i takie bulki na nich. Ale nic odezwe sie 13 i powiem jaki wynik moze bede z Wami czekala a moze nie;)

Gość gość
Kara.....z tego co pisalas o terminach wyglada, ze ciazy nie bedzie. Chyba, ze seks byl też pod koniec roku. Piersi, to moze byc urojony objaw, bo same sobie często na silę wynajdujemy objawy.

Gość Karakataka
Dzieki gosc;)

Gość czekajacaona
Pisałam tutaj napoczatku tematu. Gratuluje wrześniowym mamom:) bardzo bym chciała by udało sie na wrzesień mialabym termin na 20. wrzesien to miesiac urodzin mojego ukochanego i mojej mamy. na sierpien sie nieudalo w miesiacu moich urodzin. Może Nowy Rok przyniesie mi szczescie i 11 stycznia w terminie@ zobacze upragnione dwie kreski. Czekam na ten dzień od lipca 2013.

Gość gość
a nie możecie dołączyć do tematu jak będziecie w ciąży ? wmawiacie sobie objawy na siłę ... po co robicie testy przed okresem ?? albo betę tydzień po stosunku?? - no nie rozumiem tego.... te pieniądze wydane na betę i testy lepiej wydajcie na psychologa ....

Gość gość
Moja córcia ma 6 mies.i przesypia całą noc.Od 21 do 8-9 rano.Kazde dziecko jest inne.

Gość Pacia2589
Hej dziewczyny, mam pytanie, bo dzisiaj zauważyłam u siebie pierwsze rozstępy na piersiach. Jest to dopiero 6 tc wiec trochę wcześnie i nie wiem czy mogę stosować jakieś kremy, bo zazwyczaj wszystkie są zalecane od 4 mc. Czy któraś miała może podobnie? Pozdrawiam :)

Witam:) U mnie również termin na wrzesień, prawdopodobnie 5-6 wrzesnia, trzy stesty pokazały dwie kreski, w środe ide na betę i następnie do lekerza:) Jest to moja druga ciąża wyczekiwana całe 12 miesięcy:)

Gość gość
Hej dziewczyny ! Wlasnie wrocilam od lekarza mam termin na 10.09.2015 nie chce byc zbyt entuzjastyczna , lekarz rowniez nie byl. Zauwazylam delikatne krwawienie dzisiaj rano lekarz powiedzial ze jest jeszcze bardzo wczesnie i mowil bardzo duzo o poronieniach.. test ciazowy "nadal" pozytywny , probke krwi pobral powiedZial ze to nie jest normalne ze krwawie tym bardziej jak 2 dni temu mialam bol podbrzusza .. Moze ktoras z was miala podobnie ? Jestem w ok 4-5 tydzien .. W sumie to nawet nie powiedzial

Gość gość
cos malo nas... :/

Gość intu
Ja robiłam test dwa razy i 2 kreski :-)

Gość gość
Nie wiem jak to zrobic zeby sie pseudonim wyswietlil. Nie wazne . Mam dziwny dyskomfort w podbrzuszu nienza duzo objaw ciazy i lekkie plamienie..lekarz powiedzial ze to nie normalnie nie wiem co mam robic mysle juz o najgorszym ..

Gość gość
Nati Moze i ja sie dołacze. Test pozytywny, to jakis 5/6 tydzien. Za tydzien w pon. pierwsza wizyta. Zero objawow... Strasznie sie boje bo juz 3 razy poronilam miedzy 5-9 tygodniem ciazy. Niby przyczyna poronien wyeliminowana ale strach zostaje. Mam nadzieje ze dotrwam tu do wrzesnia ;-)

Gość gość
Hej nati Wiem ze to pewnie wrazlowy temat ale siedze w domu i odchodze od zmyslow.. Lekarz powiedzial mi ze nie powinnam sie przyzwyczajac do ciazy bo jest bardzo wczesnie.. Delikatnie krwawie a w sobote mialam dosc uciazliwy bol podbrzusza bez zadnego krwawienia ...;( potrzebuje pomocy bo zbzikuje zaraz

Gość gość
Nati Musisz sie jakas pozbierac, troszke wyluzowac, duzo odpoczywac. Pomysl sobie ze Twoje zamartwianie nic nie da, a nerwy moga tylko zaszkodzoc. Musimy spokojnie czekac i zobaczymy co bedzie, no i dobrze myslec, nic innego nam nie zostaje :-) Nie mozna sie poddawac bo to za wczesna ciaza zeby wyrokowac. Bedzie dobrze:-)

Gość gość
Ania (Termin 10.09.2015) Dzieki Nati !! ;* Damy rade mam nadzieje ze nic nie bedzie i wszystko bedzie sprawnie.. Niestety nie mieszkam w polsce a tu jak juz cos robia to i nawet psa dobrze nie wylecza jak bedzie trzeba albo zdrowa noge amputuja.. Nie przesadzam.. Oby bylo jak mowisz Dzieki . Noi nie wiem czy mam sie cieszyc czy zapomniec ;(

Gość gość
Ania (Termin 10.09.2015) Kasiulenkaaaa Ja odczuwalam bardzo duzo objawow. Pewnie dodatkowo heszcze te ktorych nie powinnam czuc . Przed zrobieniem testu bylam bardzo wrazliwa i zirytowana emocjonalna lekka hustawka. Nie mialam wymiotow ale niestety nudnosci to juz tak. Nie moge jesc do tej pory nic slodkiego tylko kwasne slone mi najbardziej smakuja.. Brak apetytu niestety wciskac w siebie trzeba, bolace piersi ooo udreka ! Ale fajnie bo chociaz robia sie spore ( jak ktos nie ma to doceni ;P) bylam bardzo senna budzilam sie o 12 a kladlam sie znowu o 1:30.. Katorga dobrze ze Wolne swiateczne :) Ahh ta zgaga .. Wydawalo by sie ze to jeszcze nie czas na zgage ale jezeli ktos ma sklonnosci do niej to niestety moze sie jej spodziewac i teraz ;( Mam nadzieje ze bedzie nas tu troche wiecej i damy rade ;)

Gość gość
Ania Hey Pacia2589 Ja tez juz uzywam kremu na rozstepy w 4tym bo mi rosna jak balony.. Zapobiegawczo aby pozniej nie zalowac widze ze jak naciagne skore to widoczne sa dosc spore fioletowe jeszcze rozstepy takze jak najbardziej ! Pamietaj ze kazda ciaza jest indywidualna :* powodzenia ! Trzymaj sie z nami

Gość gość
nick___wiek___ termin porodu____ anulla85_30_____05.09.2015__ Ania____x______10.09.2015_____ Natii_____x_____10.09.2015____

Gość gość
ania- piszac post na dole masz rubryke - "twoj pseudonim" tam wpisz nick bo tak to bedziesz "gość" najlepiej zalozyc sobie konto nick z haslem

Gość Karakataka
Gratuluje Wam przyszle mamuski. Mnie bola piersi bardzo ale testy negatywne wiec czekam na @ i potem dalej starania

Gość intu
Intuition- 29- termin prawdopodobnie 8.09.2015 :-)

Gość gość
nick___wiek___ termin porodu____ anulla85_30_____05.09.2015__ Intuition_29____ 08.09.2015_____ Ania____x______10.09.2015_____ Natii_____x_____10.09.2015____