Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama2015

Kaja, Livia czy Sara ktore imie podoba sie Wam najbardziej

Polecane posty

Gość Spacee289
LUDZIE!!!!!! Jak można nazywac psy imionami ludzkimi??? To chore. Jak byscie się czuli gdyby pies sąsiada nazywal się tak jak wy??? No chyba nie dobrze. Więc wyluzujcie. Jest tyle psich imion. A Sary, Diany zostawcie dla dzieci. !!!! Nienormalne to!! A tobie autorko radze nie przejmować się niewyszksztalconymi ludźmi i wybrac takie imię jakie ci się podoba. Zresztą gdy zobaczysz córeczkę bedziesz wiedzieć jak dać jej na imię. Osobiscie wybralabym Liwie :)

Gość gość
Żadne mi się nie podoba, ale jak już musisz to Kaja/ Sara. Liwia jest okropne.

Gość gość
Mi tez sie bardzo Liwia podobalo ale komu nie mowilam to skrzywial sie ze brzydkie a podobalo mi sie bardzo jednak nie dalam tak corce na imid. Jest Liliana i podoba sie wszystkim

Gość gość
Bardzo podoba mi sie Liwia nigdy nie slyszlam tego imienia ale brzmi super

Gość gość
To poczytaj o cesarstwie rzymskim :P Autorko, chcesz wychować intrygantkę i trucicielkę? Brrr.

Gość gość
Liwia psychopatyczna trucicielka sprzed 2000 lat Kaja -pretensjonlane a Sara niby ze Startego Testamentu ale dziś bardziej kojarzone z hodowlą dobermanów czy amstafów...

Gość gość
Dziewczyny- dzieki za odpowiedzi, ale watek ma juz ponad rok i moje dziecko skonczylo juz 6 miesiecy;-) okazalo sie chlopcem wiec dylematu nie bylo. Ale swoja droga nie zgodze sie z czescia z was, ze nadajac jakies imie dziecku wyznaczam jednoczesnie kimbedzie w przyszlosci. Gdyby isc tym tropem to kazdy Juliusz czy Czarek byliby tyranami, a kazdy Marek morderca ( od Marka Brutusa). Jezeli kiedys dane mi bedzie urodzic dziewczynke to Livia czy Kaja dalej beda na mojej liscie ulubionych imion...