Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mon96

dziewczyny czy któraś z was straciła cnote z czarnoskórym

Polecane posty

Gość gość
Podobno w takich związkach rodzi się wiele dzieci a przecież kobiety u nas w kraju nie lubią mieć zbyt wiele dzieci bo są dość wygodne. Dlaczego wróciłaś do kraju? Nie podobało Ci się tam?

Gość gość
tam jest wieksza stabilnosc w utrzymaniu, poza tym zauwazylam ze kobiety pragna rodzic czarnym dzieci. ponoc z takich zwiazkow rodza sie bardzo zdrowe dzieci i z tego co widzialam to potwierdzam

Gość gość
Dlaczego akurat z czarnymi bardziej chcą mieć dzieci? Czy ty też byłaś w związku z czarnym?

Gość gość
Jesli juz rodza to dlatego ze zaliczyly wpadke,a nie bo tak chcialy. Informacje o Wyspach to chyba z TVN-u czerpiesz albo kolezanki ci glupot nagadaly.

Gość gość
gosc 00:06 bylam w zwiazkach z czarnymi ale wiedzialam ze nie mogę wiazac z tym dalekiej przyszlosci bo mialam niepewną prace. polki sie lepiej dogaduja z murzynami, sa bardzo przyjazni, opiekunczy, potrafia zajac sie kobieta. gosc2 00:06 w przeciwienstwie do ciebie bylam tam kilka lat i bardzo dobrze sie w tym orientuje.

Gość gość
Dużo Twoich przyjaciółek z polski założyło rodziny z czarnymi? Czy nie żałują? W jakim były mniej więcej wieku gdy decydowały się na dzieci z czarnoskórymi?

Gość Simon Mol zza grobu
Potwierdzam . Polki lubić czarne pały . Oddadzą życie i zdrowie za chwile rozkoszy z czarnuchem :classic_cool: 🖐️

Gość gość
mysle ze sa zadowolone, skoro po jednym dziecku decyduja sie na wiecej.. na pewno sa szczesliwe. Jesli chodzi o wiek to bardzo roznie, zdarzaja się rowniez wyjatki w jedna i druga strone. czasem jakas malolata urodzi czarne dziecko, a czasem z czarnym zajdzie np mama mojej rowiesniczki. na ogol sa to mlode kobiety 18-30 lat. teraz przedewszystkim najpierw biora slub i dopiero decyduja sie na dzieci. dlaczego zadajesz tak dużo pytan?

Gość gość
To bardzo ciekawe zwłaszcza dla kogoś kto nigdy nie był w UK. Na forach czytam mnóstwo rzeczy ale przyznam, że są one bardzo sprzeczne z sobą. Jedni piszą tak a drudzy na odwrót. Sama nie wiem kto pisze prawdę a kto nie. Niektórzy piszą że polki w ogóle nie są zainteresowane czarnymi a inni że bardzo. Ile masz lat? Będziesz wracać do UK? Masz zamiar w przyszłości założyć rodzine z czarnym?

Gość gość
mam 32 lata, chcialabym wrocic ale jeszcze nie wiem kiedy. chce zalozyc rodzine wkrotce bo zbyt dlugo na to czekalam, mozliwe ze z czarnoskorym, chcialabym czuc sie bezpiecznie, miec zdrowe dzieci i po godzinach spelnienie przy boku mojego faceta. czarni chyba sa do tego najodpowiedniejsi. wedlug mnie te zle opinie o czarnych pisza polscy mezczyzni. z tego co zauwazylam i potwierdzi moje slowa wiele kobiet- polacy sa chyba najbardziej zazdrosni o biale kobiety ale w sposob bardzo rasistowski. nie wiem co ci poradzic, mysle ze nie przekonasz sie jesli sama nie sprobujesz

Gość gość
Słyszałam też opinie że za czarnymi oglądają się te mnie atrakcyjne dziewczyny a te najładniejsze ich za przeproszeniem olewają. Jak to wygląda wg. Ciebie?

Gość gość
bywa bardzo roznie. to tak jakby powiedziec ze np za bialymi ogladaja sie same ladne, przeciez to nie prawda. nawet wsrod czarnych zdarzaja sie nie wysportowani czy malo przystojni, raczej takiego najpiekniesza kobieta nie wezmie. ale uwazam ze wlasnie najladniejsze biale kobiety szukaja sobie czarnego faceta. wsrod znajomych w anglii to wlasnie brzydsze polki mialy polskich partnerow lub anglikow. mozna tez spojrzec na piekne kobiety takie jak aktorki czy modelki ktore w duzej czesci maja wlasnie czarnych partnerow

Gość gość
Co za lewackie myslenie, ten TVN to juz do reszty ci mozg wypral. Jak ktos powie slowo na murzyna to jest rasista,a jak ty cisniesz po swoich rodakach to rasizmu w tym nie ma? Jak tak sie wstydzisz swojej rasy to zerwij kontakt z rodzina i nie wracaj wiecej do kraju, najlepiej zmien obywatelstwo i dowod wyrzuc do smieci. Juz wam do reszty sie w d****h poprzewracalo od tej emigracji.

Gość gość
Juz pod innym tematem pisalas te bzdury o bialych celebrytkach z czarnymi partnerami,a jak kazalem ci wymienic przyklady to nagle klawiatury ci zabraklo. Klamstwo powtarzane tysiac razy nie staje sie prawda!

Gość gość
Piszesz że ''najladniejsze biale kobiety szukaja sobie czarnego faceta'' może więc dlatego jest tyle zazdrości u białych mężczyzn. Czytałam też na forum post, że bardzo młode polki dopiero zaczynające współżycie seksualne bardzo interesują się czarnymi. Zauważyłaś tam takie zjawisko?

Gość gość
wiec czemu oszukujesz zarzucajac mi klamstwo? mieszkalam w anglii wiec chyba wiem lepiej i o zadnych celebrytkach nigdzie nie pisalam. to jest to o czym wspominalam, nieuzasadniona zazdrosc polakow. w anglii mozna na takie tetmaty rozmawiac, a tutaj tacy ludzie specjalnie przeszkadzaja, jakie masz korzysci czlowieku z wprowadzania ludzi w blad?

Gość gość
Pod innym tematem pojawil sie komentarz o celebrytkach slowo w slowo taki sam jak twoj, nie pal wiec glupa,a idiotow szukaj w swoim srodowisku. Mam wielu znajomych na Wyspach i nie podzielaja tych bredni co ty wypisujesz. Chyba ze oni nie obracaja sie w tak zdegenerowanych srodowiskach spolecznych jak ty. Przestan wiec robic za jakas wyrocznie bo to ze twoje kolezanki puszczaja sie z pierwszym lepszym i nawet nie znaja ojca dziecka, to nie znaczy ze jest to zjawisko masowe.

Gość gość
gość 1:29 to bzdury

Gość gość
wedlug mnie jest to calkiem mozliwe. czarnoskorzy sa bardzo imprezowi wiec mlode dziewczyny naturalnie imprezuja z nimi, moze dlatego. widzialam tam wiele mlodych dziewczyn z czarnymi chlopcami, przyznam ze slicznie to wyglada gdy na przyklad wracaja ze szkoly trzymajac sie za rece. spotkalam sie rowniez z tym ze niektore matki wrecz zachecaly corki do randkowania wlasnie z czarnymi chlopcami

Gość gość
Dlaczego zachęcały? To były polki?

Gość gość
nie wiem dlaczego, mowie tylko co zobaczylam przez te lata w anglii. nie tylko polki

Gość gość
Raz piszesz ze ludzie w Anglii sa tolerancyjni, by za chwile podac typowe przyklay rasizmu. Gubisz sie juz dziewczyno i nie wiesz co piszesz. Znalazlas sluchaczke, z niezbyt wygorowanym intelektem i probujesz zaistniec w jej oczach. Dziwny sposob ns dowartosciowanie sie.

Gość gość
Ładna biała dziewczyna i murzyn to rzeczywiście piękny widok ale trudny dla wielu do zaakceptowania chyba mi nie zaprzeczysz?

Gość gość
wg mnie, jesli chodzi o kolor skory, to zwiazek biala kobieta i czarny mezczyzna wygląda najladniej

Gość gość
W koncu uzywasz odpowiedniego zwrotu tj. "wedlug mnie".

Gość gość
Też tak myśle ale ludzie tego nie akceptują.

Gość gość
Dopóki w Afryce były rzady białych dopóty ten kontynent jakoś sie trzymał . Pożniej lewaki dały małpą wolność i to skończyło się biedą i masakrami . Popatrzcie jak skończyło RPA pod rządami dzikich . Jeden z najbogatszych krajów Afryki skończył w biedzie i chaosie .

Gość gość
milo sie rozmawialo ale przyszedl nas typowy zazdrosny polak przekonywac na sile do swoich wyssanych z palca teori. wiec chyba uciekam spac

Gość gość
Zabraklo argumentow wiec uciekasz. Czego innego sie po tobie spodziewac, twoje wypowiedzi nie zawieraja nawet krzty logicznego myslenia i nie dziwi mnie, czemu w kraju nie dostalas pracy i ucieklas na zachod :)

Gość gość
Bardzo miło. Czy przekonałaś jakąś swoją koleżanke z Polski która była uprzedzona do związku z czarnym?