Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolnosc, kocham i rozumiem...wolnosci oddac nie umiem...

Polecane posty

Gość gość

Po co wiazac sie z facetami? Wszak wiadomo ze kiedys zdradzi, nie dzis to juztro, nie jutro to za miesiac, nie za miesiac to przy powazniejszym kryzysie. Zrobi dzieciaka i to kobieta jest obarczona obowiazkami. Dzis bardzo czesto zwiazki, malzenstwa sie rozpadaja i to w bardzo krotkim czasie.Jest mnostwo rozwodow. Wiec po co sie wiazac? Tworzyc sobie zludny swiat otem bolesnie doswiadczyc rzeczywistosci?

Gość gość
wyrwij murom zeby krat, zerwij kajdany polam bat :classic_cool:

Gość peezda gwiiiizda
zwiaz sie z kreatywnym ksiekowym, to zwiazek na cale rzycie :classic_cool:

Gość gość
Nie wyjdzie stąd żywa psia-jucha parszywa! Ja długo byłam sama, teraz też jestem i dobrze mi z tym, wiadomo, czasem ma się ochotę na seks czy zwykłe przytulanie, ale ogólnie to nie narzekam. Właśnie ta wolność i niezależność jest ogromnym plusem - i nie chodzi o wolność od zasad związkowych tylko o psychiczną wolność, jak coś robię nie muszę się zamartwiać co o mnie ta ukochana osoba pomyśli, czy ją rozczaruję, czy nadal mnie kocha i takie tam, mam wolne myśli i to jest fajne.

powiedziałabym, że macie rację, gdyby nie to, że jej nie macie macie - jeśli myśleć schematycznie nie macie, np. w moim przypadku jestem w związku i nie czuję się "zniewolona" nie muszę się martwić, co pomyśli o mnie mój facet, bo on mnie zna, a ja niczego nie udaję