Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto pomoze .co napisac zyczeniach noworocznych do eks z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

rozstalismy sie juz dawno temu bardzo ja kocham mam z nia dziecko 3 letnego synka ,chcialbym bardzo zeby wrocila nie wyobrazam sobie zycia bez niej i syna .co byscie napisali w sms jako zyczenia noworoczne .z gory dziekuje za wszystkie podpowiedzi

Gość gość
A może zamiast wierszyków wyznanie milosci? A może kup kwiaty, zabawke dla synka i stan w jej drzwiach o polnocy? Myśle ze tylko szczerosc może tu pomoc. Powodzenia!

Gość gość
droga anetko, dziękuję za wspólne lata i za naszego cudownego synka. życzę wam w nowym roku wszystkiego co najlepsze i choć będę cierpieć to życzę z całego serca znalezienia nowej wielkiej miłości życia. gdy będziesz szczęśliwa to i ja też będę. twoj na zawsze romuś

Gość gość
A ona ma kogoś? Czy jest sama z dzieckiem

Gość gość
Autorze moze wyznaj jej po prostu to co czujesz? Moze akurat będzie tak ze wrócicie do siebie. Co jak co ale dziecko laczy

Gość gość
napisz normalne życzenia, jeśli laska z tobą nie jest, to znaczy, że ma powody i cię nie chce, więc wyznania miłosne tylko ją wkurzą. Napisz że życzysz jej zdrowia, powodzenia i że masz nadzieję, ze to będzie udany rok. I tyle. Nie pogrążaj sie

Gość gość
A chociaz widujesz sie z dzieckiem?

Gość gość
nie trawie takich operowych ciućków