Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ztrądzikiemnaplecach

Ozonator do kąpieli ozonowych na trądzik

Polecane posty

Doradźcie prosze. Wiem że o trądziku jest tu wiele tematów ale każdy ma po kilkanaście stron a ja szukam konkretnej porady o uradzenie do kąpieli ozonowych. Jak robiłam prezenty natknęłam sie na coś takiego jak OZONATOR wielofunkcyjny i pisze tam min że mozna go stosować do ozonowania wody do kąpieli, co leczy trądzik i cellulit. Czytałam kiedyś dawno o takich zabiegach w gabinetach kosmetycznych i myśle czy faktycznie jest to możliwe że pomoże na trądzik - głównie mam na plecach i ramionach chociaż mam już 26 lat. Nie chcę antybiotyków czy sterydów bo jestem przeciwna takiemu leczeniu, więc wolę coś mniej ingerującego w organizm - czy takie kąpiele mi pomogą? Ktoś coś wie w tym temacie? Wrzucajcie informacje jak coś wiecie albo znajdziecie proszę

Gość gość
Ja bym sobie kupiła taki ozonator tylko pewnie cena mnie zabije :/

Ten co ja widziałam kosztuje 229zł tylko i jest od razu z jonizatorem powietrza http://www.medycynanaturalna.pl (nie daje sie wkleić odnośnik do produktu to sobie poszukaj - pisze na nim abby) Jakaś dziewczyna na forum pisała że cos takiego zamówiła i mnie to zaciekawiło jak poczytałam na co to jest Stosował to ktoś???

Gość TreleMorele1987
Hmmm tego nie widziałam, sama zastanawiam się nad tego typu: http://sklepateraz.pl/jonizator.jonizatory_wody Warto, bo cząsteczki wody alkalicznej są połączone w znacznie mniejsze formacje (5-6 cząsteczek) niż zwykłej wody pitnej (10-13 cząsteczek). Dlatego, woda alkaliczna od razu przechodzi przez błony komórkowe i jest bezpośrednio zaangażowana w procesy metaboliczne (organizm nie potrzebuje energii dodatkowej!). Woda z takimi właściwościami znacznie lepiej penetruje tkanki, usuwa z jelita nagromadzone toksyny, nasyca komórki wodą, rozpuszcza najtrudniej osiągalne toksyny. Woda alkaliczna bardzo skutecznie neutralizuje i skrapla zakumulowane pozostałości kwasowe, które potem są łatwo usuwane poprzez nerki.

Gość gość
Jeśli chodzi o ozonatory to w dobrych cenach dostaniesz na www.medycynanaturalna.pl