Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem 35 letnim prawiczkiem, jest jakaś chętna?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 35 letnim prawiczkiem, jest jakaś chętna?

Gość gość
nie, odpadów nie tykam

Gość gość
o nieee !!

Gość gość
Co masz na myśli pisząc odpady?

Gość gość
Jeśli masz sporego i długo Ci stoi, to może być;-)

Gość gość
Dlaczego jeszcze nie bzyknales żadnej?

Gość gość
Jeśli chodzi o rozmiar to bez rewelacji a czy długo to nie wiem jeszcze nie sprawdzałem.

Gość gość
Odpady – wszystkie nieprzydatne substancje i przedmioty , których należy się pozbyć lub do ich pozbycia się jest obowiązanym

Gość gość
Tak się złożyło.

Gość gość
Odpady: Produkty nie odpowiadające wymaganiom jakościowym,Produkty, których termin przydatności do właściwego użycia upłynął, Przedmioty lub ich części nie nadające się do użytku , Substancje, które nie spełniają już należycie swojej funkcji ,Substancje lub przedmioty, dla których posiadacz nie znajduje już dalszego zastosowania

Gość gość
smutne to i zalosne

Gość gość
Nie jestem substancją ani produktem.

Gość gość
Dzięki, nie przejmuje się.

Gość gość
Hej, nie przejmuj się idiotycznymi wypowiedziami. a ty nie przejmuj się słabymi prowokacjami, naprawdę wierzysz, że chociaż trochę normalny 35-latek zadaje takie pytania na babskim forum?

Gość gość
Dajcie Kuźwa spokój facetowi!Ja byłam pierwszą kobietą mojego męża.Gdy sie poznaliśmy miał 34 lata i byl prawiczkiem.Dlaczego?Bo nie miał tzw. bajery i nie obnosił sie z pieniędzmi. Pobraliśmy sie po roku.Mamy dzieci i jestesmy szczęśliwi.Mojego męża kuzyn tez byl prawikiem aż do 33 lat.Poznal te jedyną i ozenil sie.Są jeszcze porządni faceci na tej ziemi!

Gość gość
Jesteś :) Skład chemiczny ciała dorosłego człowieka przedstawia się następująco. H2O 65%. białko 20%. tłuszcze 10%. węglowodany 1% oraz sole mineralne

Gość gość
Ja nie jestem troche normalny, ja jestem normalny całkiem.

Gość gość
ludzie to pedofil powinna nim sie zajac policja trzeba to zglosic

Gość gość
porządni? raczej nieudacznicy, sama mówisz, że wybrakowani pod względem umiejętności budowania relacji z otoczeniem. Nie chodzi o seks, tylko brak umiejętności społecznych i niechęć do pracy nad tym

Odpowiadając na takie pytania nigdy nie wiadomo, co jest prowokacją, a co nie. Może i jestem trochę naiwna, ale jeżeli jest jakiś cień szansy, że komuś dobrze doradzę w nieprowokacji, to ok, resztą się nie przejmuję. Naprawdę, nie załamię się, jeżeli doradziłam komuś kto sobie robi jaja. Po prostu I don't care. :)

Gość gość
gość 18:31 wszyscy w domu zdrowi?

Gość gość
A co ma być z nim nie tak? Coś strasznego? tak, zazwyczaj kryją się za tym problemy emocjonalne, fobie społeczne, problemy seksualne, albo zwykła nieumiejętność budowania jakichkolwiek bliższych relacji z płcią przeciwną.

Gość gość
Najczęściej jest to nieśmiałość.

Gość gość
brak aktywności seksualnej u osób z prawidłowym poziomem libido wiąże się z ur********iem mechanizmów obronnych. Jedne z nich działają pozytywnie na daną osobę i jej relacje z ludźmi (np. sublimacja, działalność twórcza, naukowa, społeczna), inne mogą działać destrukcyjnie (np. agresja);

Gość gość
długotrwały brak aktywności seksualnej prowadzi do tzw. zaniku funkcjonowania gonad z nieczynności, czyli pogorszenia sprawności seksualnej. U osób, które nie rezygnują z możliwości życia seksualnego w przyszłości, może to być przyczyną trudności i zaburzeń we współżyciu stosunek do abstynencji seksualnej w dużym stopniu zależy od motywacji. Jeżeli jest narzucona, niechciana, wówczas może prowokować rozwój negatywnych mechanizmów obronnych i konfliktów w relacjach z innymi;

Gość gość
Ale ja się zaspokajam codziennie poprzez masturbację.Wiec nie mam zahamowanego libido.