Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie szkoda wam kasy na petardy?

Polecane posty

Gość gość
Zal Ci zwierzat ja to rozumiem tyle ze to wina wlascicieli zwierzakow ze o nich nie umieja zadbac a nie strzelajacych

Gość gość
żal mi też tych bezdomnych, dla których te hałasy to trauma

Gość gość
Sram na was polskie bydlaki.

Gość gość
Sprzedaż tych syfiarskich petard powinna być zakazana ze względu na strach psów

Gość gość
Niestety ale wczorajszy hałas na niewiele się zdał. Od rana psiarze zasrywają naszą wspólną przestrzeń. P********a rasa.

Gość hohohopp
gość dziś Niestety ale wczorajszy hałas na niewiele się zdał. Od rana psiarze zasrywają naszą wspólną przestrzeń. P********a rasa. v x rozejrzyj się i zobacz jak człowiek zasrywa wspólną przestrzeń i to w każdej dziedzinie życia psie kupki to pikuś

Gość gość
Nie chodź chamie po trawie to w nic nie wejdziesz !

Gość gość
gość dziś a czy ktoś się przejmuje ludźmi? przestańcie w końcu płakać nad tymi zwierzętami, drażni mnie to już. trąbią w internecie, tv, gazetach. ile można. kupcie zwierzętom tabletki przed sylwestrem, a nie płaczccie. jeden dzień w roku a Wy macie problemy. ludzie chorują na słuch, są schorowani i potrzebują ciszy i co mają zrobić? x x akurat człowiek jest tym ze stworzeń że sam się może obronić pies się sam nie obroni i ma bardziej wyostrzony słuch co potęguje doznania dziwne że jak pies narobi na trawnik to jest wielkie halo ale jak walą petardami pod oknami to nikt nie otworzy ust żeby się sprzeciwić

Gość gość
" Im bardziej poznaję ludzi,tym bardziej kocham zwierzęta" George Bernard Shaw

Gość wybuchowy gość
ja kupiłem fajerwerki i jeszcze na alkohol i słodycze mi starczyło,dziś robię imprezkę nowo roczną,będziemy jeść,pić i odpalać petardy na złość tym którym to przeszkadza...:)

Gość gość
jak tak kochacie swoje pieski to możecie chyba na te pół godzinki,kiedy ludzie strzelają,wpuścić swoje pupilki do domu,a tak w ogóle,to czemu trzymacie psiarnie na dworze skoro tak je kochacie?

Gość gość
ja tego nie kupuję wisi mi to czy są fajerwerki czy ich nie ma zresztą nie muszę tego kupować bo inni kupują i strzelają to se popatrzę

Gość gość
kiedyś miałam wilczura,trzymaliśmy go w kojcu,w nowy rok przed północą,braliśmy go do domu i było OK, teraz mam posokowca,pies myśliwski,cały czas w domu siedzi,jak strzały usłyszał,to chciał na dwór wyjść,polowania,strzały to jego żywioł.

Gość gość
gość dziś jak tak kochacie swoje pieski to możecie chyba na te pół godzinki,kiedy ludzie strzelają,wpuścić swoje pupilki do domu,a tak w ogóle,to czemu trzymacie psiarnie na dworze skoro tak je kochacie? x x no ja trzymam pieska w domu,ale co z tego jak i tak słyszy wystrzały i strasznie się boi aż sika ze strachu

Gość gość
wybuchowy gość dziś ja kupiłem fajerwerki i jeszcze na alkohol i słodycze mi starczyło,dziś robię imprezkę nowo roczną,będziemy jeść,pić i odpalać petardy na złość tym którym to przeszkadza...usmiech.gif x x będziesz kiedyś stary i chory,wtedy zobaczysz czy ci będzie przeszkadzało bo nie tylko psy się boją wielu starszych chorych na serce też ma z tym problem

Gość gość
Mi osobiscie nigdy nie bylo szkoda kasy na fajerwerski, jednak moj ulubiony dostawca zwinal interes...macie cos polecic?

Gość gość
Jak nie wydam pieniędzy na petardy to na coś innego co też mi nie będzie potrzebne do niczego innego jak rozrywka. Jakiś czas temu znalazłem hurtownię fajerwerków www.pol-expance.pl i jeżeli poszukujecie dobrych fajerwerków w dobrych cenach to polecam ich wam.

Gość gość
Szeroki wybór petard w dobrych cenach możecie znaleźć na stronie www.rakietowo.pl Sama zakupiłam od nich fajerwerki i nie zapłaciłam fortuny. Fajerwerki spełniły swoje zadanie i nie miałam z nimi żadnych problemów.

Gość gość
Lepiej kupić petardy niz prezent dla chłopaka