Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania o 2 dziecko START

Polecane posty

Eh :( ciężko coś powiedzieć jedynie tyle ze napewno za niedługo będziesz miała wyczekiwana dzidzie na rekach będzie Dobrze....

Hej dzis ja robiłam test pełna nadzieji ze wynik będzie pozytywny ale niestety się nie mile zawiodłam :( Negatywny ani cienia drugiej kreseczki :( chyba mój organizm zapomniał o miesiączce a ja głupia pokładalam wilka nadzieje na wielkie szczęście :( ....

Wspomnienie lata jak tam robiłaś test z krwi? U mnie jest 34dc okresu dalej nie ma jest tylko uczucie wilgna śluz i nic.... A jak u ciebie?

Gość Wspomnienie_lata
Jutro robie test.. mialam dzis ale sie spoznilam i jestem wsciekla. Okresu dalej nie ma.. mam tak samo z tym sluzem jak Ty. Zla, zniecierpliwiona i w ogole.. ech.. meczy mnie to czekanie nie wiem na co.

Hej no ta niepewność i cień nadzieji ze może to ciąża.... A bierzesz kwas foliowy?

Gość Wspomnienie_lata
Juz drugie opakowanie :P ;) nadzieja jest.. ale jakos taka slaba..

Ja nie biorę dopiero teraz o tym pomyślałam :) musze sobie kupić nawet jak nie jestem to przyda się je brać :)

Gość Wspomnienie_lata
No wlasnie.. zaszkodzi nie zaszkodzi a moze pomoże ;)

Gość bombka88
Anka I jak tam ? Co tak milczysz? Dziel sie swoim szczesciem :):):) czekam na wiesci :):)

Gość bombka88
Chyba skusze sie :)

Gość madzik07
Witam dziewczyny jak tam u was starania? Ja teraz 2cykle odpuszczam..musze sie troszke zregenerowac, zaczne od kwietnia

Gość olaboga13
Madzik... bardzo bardzo mi przykro.

Gość mamamalgosi
bombka zatem trzymam kciuki za walentynki:))) madzik bardzo współczuję... u mnie już połowa ciąży, jestem w 20tym tygodniu. czas szybko leci... tym razem prawdopodobna będzie chłopiec :) Dziewczyny pozdrawiam i trzymam kciuki za Wszystkie!

Wspomnienie lata jak tam dziś już po badaniu :d czy może jeszcze jedna próba testu plytkowego ja ode w.aptece kupić ostatni i zrobię w niedziele :d ostatnie na allegro kupowałam z czego dwa były felerne bo nie wychodziły żadne kreski :)..... Dalej brak okresu....

Gość Paula013
Najlepsze są te żółte bobotesty. Mamamalgosi super ze chłopak. Ale ten czas leci. Ja juz mam 32 tydzień, dziasiaj z położna napisałyśmy plan porodu. Anka jak tam samopoczucie? Bombka trzymam kciuki w niedziele.

Paula chłopiec czy dziewczynka :d dzięki za info co do testu

Gość Paula013
Będzie dziewczynka. Na kupowalam te żółte w rossmanie. One są bardzo czule mimo ze pisze ze od 20. Mi wykrył ja we krwi było 5.5 wiec bardzo szybko. Tylko jak jest jeszcze nkska beta to wychodzi po kilku min dłużej.

Nie wytrzymałam kolejny test poszedł w ****** niesty kolejny negatywny nadzieja na ciążę podupadla :( spodziewalam. Się innego.wyniku.... Trzeba czekać na okres.....

Gość bombka88
A ja nie wiem po co zrobilam test o dupa jedna krecha. Dzis 29 dc wiec od pozytywnego owulacyjnego minelo tydzien wiec nadzieje jeszxze mam ze zawczesnie. Anka milczy....co sie dzieje?

Ja.jiz postanowiłam zapisuje się na wizytę u lekarza. Ciekawe co mi dolega może da coś na wywołanie okresu... Jutro dzwonie

Gość bombka88
Nie wiem po co ale dzis 30 dc I zrobilam tesciora z porannrgo moczu I co 1 wiec z pewnoscia nic nie wyjdzie w tym cyklu.

Gość Paula013
Bombka, ale ty masz cykle ok 34 dni a tescior to ci może wyjść w sobotę a nie dzisiaj wiec się nie nakrecaj. Miałaś testować w walentynki :)

Bombka czekaj do walentynek wtedy zrób test :) będzie pp twojej myśli trzymam kciuki a ja wizytę mam dopiero 24.01 eh ciekawe co tam się u mnie dzieje zrobię dodatkowo cytologie mam nadzieje ze to nic poważnego nie będzie ale i tak się martwię

Wspomnienie lata a co u ciebie nic się nie odzywasz od wczoraj?

Gość Wspomnienie_lata
A ja okresu dalej nie mam na beta nie mam kiedy isc.. wiecznie cos mi wyskakuje pomimo kolejnych podejsc. Mam jeszcze jeden test w domu ale nie wiem czygo robic czy nie.. wczoraj robilam i wyszla jedna kreska.. serce podpowiada ze jestem, rozum ze nie jestem, a organizm ze okres bedzie.. strasznie mnie brzuch boli. Na dole tak jak zwykle przed @ ale cycki w ogole - a zawsze bolaly. Dzis 39 dc.. przez ostatnie pol roku mialam cykle jak w zegarku 29 dni - raz mialam ze bylo 30. Lekarz dopiero 1 marca :-(

Gość Wspomnienie_lata
Bombka88 ty masz jeszcze szanse na pozytywny wynik :P powtorzysz w walentynki i moze bedziesz miala najpiękniejszy prezent. Ona_172 a ktory to Twoj dc?

Dzis 36 dc juz wizytę u ginekologa mam umówiona idę 24.01 kłębek nadzieji zakopane w sercu ze to ciąża ale rozum mówi to samo ze nie wczoraj test wieczorny negatywny :(

Gość Wspomnienie_lata
Ej no! Nadzieja jest poki okresu nie ma!!! :) gorzej bedzie jak okres przyjdzie bo wtedy ciezko wyliczyc plodne.. no i gorzej jak okresu nie bedzie wcale i dzidziusia tez nie bedzie.. a iledziesz Ona_172 na badanie krwi?

Po wczorajszym negatywnym teście troszkę mi smutno było i nie chce znów robić sobie nadzieji na ciążę dlatego zapisałam się na wizytę u ginekologa zrobię dodatkowo cytologie... Na wizytę musze poczekać jeszcze ale nie chce się nakręcac i zawieść a ty badanie krwi robisz....