Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to nie jest za późno na to wszystko ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że mam już 30 lat, a jeszcze nie mam nawet dziewczyny. Przyczyną tego jest po prostu moja wstydliwość, odnosze takie wrażenie, że żadna mnie nie chce, żadna nawet na mnie nie spojrzy. Mam takie wrażenie, ze jak zagadam, to zostanę wyśmiany i nic z tego nie wyjdzie, a nie chcę być wyśmianym, bo wtedy zwątpię w siebie całkiem.

Gość Olahelenka
Słuchaj: 1. uwierz w siebie, uwierz w swoją męskość i pokaż sobie że masz jaja. 2. jeśli Twój wygląd nie jest do końca ok, popracuj nad nim: fryzura, styl ubierania się 3. staraj się być wyluzowany 4. znajdź tematy do rozmowy, ale nie układaj sobie wszystkiego w głowie bo się zestresujesz 5. Zagaj do laski np. Ładnie Ci w tej sukience/ kolorze włosów. Widzisz, że bawi się telefonem, zagadaj np. "widze, że masz taki a taki telefon, bo ja własnie chciałem zapytać jak Ci się sprawuje" 6. Jesli dostaniesz kosza, to nie przejmuj się tak bardzo. Każdy z nas musi przeżyć porażkę 7. zawsze można skorzystać w portali randkowych :)

Gość gość
Olahelenka Ja nie lubię przegrywać, jak przegrywam to jestem osobą nie do wytrzymania. Porażka to jest to co najgorzej znoszę. Po co ja mam zagadywać, skoro boję się, ze ktoś mnie wyśmieje, gdybym serio się jakieś podobał, to ona sama powinna do mnie zagadać.

Gość gość
Jeżeli chodzi o wyluzowanie, to też nie do końca, akurat łatwo mnie zdenerwować, dlatego też pewnie żadnej się nie podobam. Nwm myślę, że z wyglądem jest ok, przecież chodzę już 4 lata na siłownię, interesuję się sztukami walki. Moźe fiycznie jestem silny, ale nie chcę być wyśmiany, a tak często dziewczyny reagują niestety

Gość Olahelenka
Musisz nauczyć się zmienić te 2 ww wady, które Cię paraliżują. Chcesz mieć kobietę, ale nie chcesz spróbować powalczyć bo się boisz..

Gość gość
Tak boję się, bo wiadomo jakie są kobiety. Chciałbym mieć w końcu kobietę, ponieważ mam już dosyć tej samotności, rodziców nie mam, rodzeństwa nie mam, ogólnie jestem sam, a na domiar złego, żadna na mnie nawet nie spojrzy, chyba musi być ze mną na prawdę bardzo źle

Gość gość przelotem samolotem
uhm wiaomo jakie sa kobiety sypniesz kasa i kazda twoja za to nie wiadomo jacy sa faceci

Gość gość
Mam kasę i żadna moja nie jest.