Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Swyft

Życie często pokazuje, że lewacy źle kończą

Polecane posty

Ja nie jestem tutaj od tego, by komukolwiek, cokolwiek udowadniać. Kto jest kumaty i tak będzie wiedział o co chodzi;)

Gość gość
nie jestem murlandem i się nie emocjonuję, lecz pytam pytam normalnie: czemu moor sobie nie radzi? facet ją zostawł? porzuciła nick ze wstydu?

15:32 - Lepiej znajdź sobie inny obiekt zainteresowań;) A co do murlandu, to sam jej kiedyś napisałem (kiedy już pisała z gościa), że nikt z nią nie wytrzyma, jako że jest toksyczna, i nawet nie zaprzeczyła. Napisała tylko, że chce się jaj rzygać, na "wszystkich którzy tu piszecie". Potem zniknęła na amen. A niedawno jej znajomy z realu (powszechnie tu znany, tani łysy osiłek) napisał, że murlandowi życie się posypało. Wniosek: Trafiłem w sedno. To samo pisał o krwawej. O pawełku nic nie pisał. Ale jest logiczne, że pawełka, nawiedzonego ateistę, syna alkoholika, prędzej czy później kara z góry spotka. To było do przewidzenia...

Gość gość
Napisała tylko, że chce się jaj rzygać, na "wszystkich którzy tu piszecie". xxx a coście jej takiego pislai, że tak zareagowała? nie buntuj się, napisz proszę, bo ja z ciekawości czytam, nie neguję.mnie też zaintrygowało porzucenie przez nia nicka z góry dzieki

Prawdę żeśmy pisali. Że jest nawiedzoną miernotą próbującą dowartościowywać się kosztem innych. Że wchodzi na tematy ludzi z problemami, po to aby odwrócić dyskusję i wkurwić autora. Tak postępują ludzie, którzy sami mają problemy sami ze sobą i zakładają tandetną maskę wzoru do naśladowania, albo pseudogwiazdy...

Gość gość
a kogo nawracała w jakim na przykład temacie? o dzieciach i związkach?

Gość gość
a co z Noxelią ? i Lokrecją ?

15:54 - Wchodziła chociażby na tematy prawików, żeby ich podk***ić. A poza tym jako lewaczka i ateistka, wchodziła na tematy, które jej nie dotyczyły, aby prowokować rozmówców.. jak tematy o wierze w Boga, albo przeznaczeniu.... 15:56 - Nie wiem, co z nimi. Nie interesuje mnie to. Podobno noxelia leczyła się psychiatrycznie, a lukrecja udzielała na sex-kamerkach, ale nie wiem ile w tym prawdy...

Gość gość
nigdy nie czytałam wypowiedzi moorland poza tymi, na jakie ja z nią rozmawiałam i kiedyś na temat feminizmui wszystko

Gość gość
nie chce mi się na kafe;-p

Gość gość
Zgadzam sie

Gość gość
Podbijam, żeby Moorland widziała, bo to cała prawda o niej.