Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham swoją dziewczynę, ale...

Polecane posty

Gość gość

i mówię tu poważnie, że jedyne co mnie wkurza to, że nie potrafi zapanować nad swoim apetytem. Je więcej ode mnie i nie chce żeby się z niej zrobiła kulka. Obecnie ma lekką nadwagę, ale powiedzcie mi ile można jedzeniem się podniecać ? Ja zjem tyle żeby nie czuć głodu a nie się nawp....lać i leżeć do góry kołami

Gość gość
Byłem w sylwestra u jej rodziny, to non top jedzenie. Ja już myślałem, że pękne a oni tymi swoimi wypiekami non topa się jarają.

Gość gość
Oni mi się dziwią, że niby za chudy jestem. Przy zwroście 172cm waże 72kg, więc jestem normalnej postury. Ja znowu się dziwie im jak można non top wpier...lać, chociaż im tego nie mówie, bo nie wypada.

Gość ppppsp
no to ja Ci powiem, polecam ewakuacje z takiego zwiazku. dlaczego? bo ona sie nie zmieni, tak juz ma, bo zawsze tak miala i tak zostala wychowana. dla niej to norma. mowia, ze jak sie kocha to wyglad nie ma jakiegos znaczenia. to zalezy. jesli Cie to juz teraz wkurza, to bedzie wkurzalo jeszcze bardziej, szczegolnie jak zrobi sie poprostu otyla. znam facetow ktorzy maja ten problem ze swoja partnerka. nic przyjemnego, bo konsekwencje takiego zapuszczenia sie sa dramatyczne. sa moze tacy ktorym to nie przeszkadza i sa szczesliwi, ale jesli Ci to przeszkadza teraz to z czasem nie bedzie lepiej.

Gość gość
Non stop powinno być! Non top - razi.