Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o 30cm roznicy wzrostu miedzy kobieta a mezczyzna

Polecane posty

Gość gość

czy dla faceta o wzroscie 190 taka 30 cm nizsza nie wydaje sie dziecinna? mojemu facetowi to nie przeszkadza, ale czasem sie dziwnie z tym czuje, ludzie sie z nas smieja itp

Gość gość
jak tatuś z córeczką troche,ale skoro wam nie przeszkadza:)

Gość gość
no tak jak ojciec z corka

Gość gość
jemu nie przeszkadza, bo wiadomo.... :P

Gość gość
Jestem niższa o ponad 30 centymetrów i nie widzę problemu. Nigdy nie widziałam, żeby ktoś się z nas śmiał i już dawno się przyzwyczaiłam zadzierać głowę jak mówię :P

Gość gość
Miedzy mna a narzeczonym jest 25cm dokladnie. Nigdy mu ani mi to nie przeszkadzalo :)

Gość gość
bo nie musisz sie schylać

Gość gość
jemu nie przeszkadza, bo wiadomo.... x co masz na mysli?

Gość gość
byłem kiedys w zwiazku z roznica wzrostu ponad 30cm dla mnie była to męczarnia, dla niej tez

Gość gość
dla mnie była to męczarnia, dla niej tez x x w jakim sensie? mój ex tez był 30 cm wyzszy ode mnie, tzn dokładnie. Moim zdaniem nieco za duzo, i podczas spacerów faktycznie głupio, ale poza tym to ja lubie jak facet duzo wyzszy, mozna sie fajnie przytulac

gość 21:32 - popieram. Też byłam w takim związku i było ciężko. Non stop byłam na 10 cm szpilkach. Ani go pocałować, ani się przytulić ani w gębę dać, bo na drabinę trzeba wchodzić.

Gość gość
nie przesadzasz trochę? Ja się nigdy nie męczyłam, a jestem dużo niższa od niego i nie chodzę na obcasach.

Ja się męczyłam i czułam się jak karlica przy nim. Ja ni wiele ponad 160 on ponad 190. Bardzo źle się czułam z jego wzrostem. Chociaż pewnie wynikało to tez z tego, że on nie zwykł się schylać, dostosowywać kroku do mojego i tak dalej. 25 cm różnicy to dla mnie max absolutny

Gość niegość
Mam 158, narzeczony 183. W szpilkach chodzę od wielkiego dzwonu, latem czasem w sandałach na koturnie, na codzień mam płaskie buty i nigdy nie mieliśmy z tym problemu. Mój były był jeszcze wyższy. A opinia innych ludzi mnie nie obchodzi, więc jak chcą niech się śmieją. Nie mój problem :)

Gość gość
ja miałem kiedys taka 162 cm , teraz mam dziewczyne 173 cm i jest o niebo lepiej hehe troche plery bolały :P

Gość gość
Haze - to trzeba było zwrócić uwagę. Ja mam 167cm, on jakoś dwa metry i nie ma problemu - żeby się pocałować on się trochę schyli, ja trochę stanę na palcach i po problemie. Co do kroku - faktycznie ciężko się przyzwyczaić...u nas to ja szybciej chodzę i non stop mnie zwalnia marudząc, że to nie maraton :P

Żebym to ja raz zwracała mu na to uwagę. W odpowiedzi mogłam co najwyżej usłyszeć "to trzeba było rosną" ewentualnie "załóż wyższe buty" Teraz ma dziewczynę, która ma 182 wzrostu i jest zachwycony. Pierwsze co powiedział o niej, to że jest wreszcie w jego rozmiarze.

Gość gość
wiesz, jego problemem nie jest wzrost, tylko charakter...

Gość gość
ale jemu wygodnie było "Ci w gębe dać" :D

Gość gość
to może teraz nam opowiedz co tobie rodzice dawali, że jesteś taki p*****lnięty?