Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tu niebieski nick

Dlaczego tu na kafe modne jest

Polecane posty

Gość mam tu niebieski nick

przechwalanie się mieszkaniem/ domem, samochodem, ubraniami i innymi pi/er/do/ła/mi ?? Nie ogarniam, czy nie ma tu już normalnych kobiet, nieoceniających bliźnich przez pryzmat ich portfela? Czemu tutaj wiecznie płyną przechwałki (w 99% wyssane zresztą z palca) i wyzwiska? Czemu tak mało jest życzliwych osób?? Nie chodzi mi absolutnie o cukrowanie i wzajemne włażenie sobie do tyłków, ale o zwykła ludzką życzliwość, albo przynajmniej brak zawiści i chęci upokarzania innych, by ich kosztem się wywyższyć. Czemu te rodziny, które mieszkają w wynajętych mieszkaniach, żyją bez ślubu, kupują w sh czy tam w biedronce są tutaj wyzywane od patologii? Czy w realu nie znacie takich ludzi? Na pewno znacie i nie macie odwagi mówić im tego, co tutaj wypisujecie. Nie rozumiem..

Gość gość
ja jestem -zyje na wynajmie wzielam, slub jak dziecko mialo juz 8 lat i nie obchodzi mnie zycie innych.🖐️

Gość exdebill_rzuca okiem
to nie kwestia mody tylko możliwośći - jest się anonimowym, więc można pisac coś, czego by sie nikomu w twarz raczej nie powiedziało

Gość gość
No ale skąd w ludziach taka potrzeba? Ja mimo że mam tu niebieski nic, nie atakuję nikogo również z pomarańczy, nie ściemniam że mam jacht i 5 mieszkań, a ubieram się u Prady i Armaniego. Myślę, że takie osoby mają problemy psychiczne ;P

Gość exdebill_rzuca okiem
chyba żadnych większych oprócz dowartosciowania się - nie demonizowałabym

Gość gość
Ja karmię piersią prawie 3 lata i nikt prosto w twarz nie powiedziałby mi jak tu np. dojna krowa z wymionami do pasa

Gość gość
A ja nie rozumiem jak można się przejmować opiniami ludzi z forum albo tak się angażować, że ułatwia się dostęp do swoich prywatnych danych. Nie mieści mi się to w głowie...