Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate4

czy są tu jakieś staraczki na 2015?część druga! cz.II

Polecane posty

Gość Kate4

Hej! nie wiem co się stało z naszym forum?!ktoś go skasował? dziewczyny dodałam nowy temat bo mam nadzieję, żę się odnajdziemy:) kurcze szkoda by było bo już się troche poznałyśmy:)

Gość pap86
O!Ja jestem! 6lat antykoncepcji,2cykl starań o pierwsze dziecko,28lat. Dziś jest 7 dzień cyklu,od wczoraj mierzę temperaturę (kupilam termometr owu) i od 10dnia do17 chcemy z mężem zrobić maraton staranek :) do tego chcę zakupić żel conceive plus bo mam problemy z interpretacją śluzu :/ kate4 czy dobrze pamiętam, że wyszła Ci duża prolaktyna?

Gość gość
A czemu nie siedzicie na "ciąża i macierzyństwo" ?

Gość motylkowa123
Czesc dziewczyny . U mnie pierwszy cykl staran niestety nie przyniosl rezultatu . Dostalam spoznionej miesiaczki pare dni . Juz myslalam ze to ciaza bo fatalnie sie czulam (zawroty glowy , uderzenia goracA, podwyzszona temperatura. Teraz to wszystko przwszlo Nawet test zrobilam wczesniej i pokazal po 5 min jasny cien drugiej kreski No ale tak bywa moj partner mowi ze jutro tez jest dzien . Zaczne troszke o siebie bardziej dbac i witaminy lykac bo mam malo zelaza cos okolo 40 pare .. moze tym razem sie uda .

Gość motylkowa123
Pap86 a ile trwa twoj cykl? Powiem ze owulacja moze wypasc Ci 8 albo nawet 20 nie ma reguly niektorzy nawet zachodza podczas okresu albo jeden dzien przed . A zeby sprawdzac za pomoca temperatury to trzeba naprawde sie natrudzic i mierzyc co najmniej pare cykli . Jeden maly ****** juz zmienia sie temperature. Ponoc jak jesT sie rozluznionym to szybciej zachodzi sie w ciaze . WieC uprawiaj z partnerem wtedy seks kiedY masz na to ochote a nie wtedy kiedy przypuszczalnie masz dni plodne

Gość gość
Kuźwa sraczki cholerne, wynocha na ciąże i zaciąże wszędzie was pełno z tymi brzuszyskami. Macie swoje miejsce, wypad!

Gość gość
Wlasnie! Ino kuzwa okresy plamienia paski kolory i termometry.

Gość motylkowa123
Kaferia jest wlasnie po to ,zeby sobie o tym rozmawiac dzielic sie doswiadczeniami i sobie pomoc. A mnie wkurzaja kobiety w ciazy ktorym sie udalo i uwazaja ze sa niewiadomo kim ..