Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RMF wyprawka dla ur 15.01 ktore mamy sie kwalifikują?

Polecane posty

Gość gość

Wyjaśnie usłyszałam ze dla każdej co urodzi 15 stycznia RMF sprawi wyprawkę :)))) ale wypas! Czy sa jakieś kafeterianki co maja taki termin? Mały bobo bedzie dużym szczęściarzem:)

Gość gość
No fajnie. Ktos sue okaze szczesciarzem. Ja mam termin na 13 lutego. Spoznilam sie!!!!

Gość gość
a czemu akurat 15 stycznia, ja mam na marzec może coś na marzec heh :P

Gość gość
Chyba przeloze sobie date planowanej na zyczenie cesarki. ;) z 28 stycznua na 15

Gość gość
Jakbym wiedziała to bym inaczej ciąże zaplanowała:) właśnie oglądam film na TVN i tam jest motyw ze 1 dziecko urodzone w nowym roku dostanie 25 tys dolarów. I sobie pomyślałam ze czemu w Pl nie ma takich bonusów. A tu proszę:) a mam znajoma co ma termin na 6 stycznia hehe:) ciekawe jakie te wyprawki moze i wózek sie trafi albo łóżeczko :) na pewno beda wypasne.

Gość gość
pewnie kubek , smyczka i małe radyjko plus jakies płyty ewentualnie paczka pieluch a wy sie jaracie dziewuchy

Gość gość
Ale to sa jakieś z jafe co maja taki termin? Ekscytujecie sie z tego powodu? Reszta musi liczyć na becikowe albo Ew na poród w samolocie:)

Gość gość
Tak. Bankowo beda wypasne.... Boze wodzisz i nie grzmisz...2

Gość gość
Ale mówią ze wyprawki a wyprawka to nie tylko radyjko czy smycz. Juz wszystko musicie skrytykować .

Gość gość
ja moze jak sie maly pospieszy ;) fajnie by bylo

Gość gość
Dzieci urodzone 15 stycznia 2015 roku otrzymają między innymi kosmetyki do pielęgnacji niemowląt, rożek, pluszaka, kubek, zabawki do kąpieli, śliniak oraz inne akcesoria. ze strony rmf także chyba nie ma co przyśpieszać porodów :)

Gość gość
Tak? A czym jest ta wyprawka wg ciebie? Myslisz ze ktos ci zasponsoruje lozko czy wozek? Dobra jestes. Mozesz liczyc co najwyzej na paczke pieluch i jakies gadgety w stylu smycz.

Gość gość
Eeee to tez sie wysilili. Jest pudełko na reklamie z Miskiem i żółtym śpiochem. Faktycznie nie ma sie czym podniecać.

Gość gość
dla kazdego dziecka wypasu nie dadza... jakieś ubranko z logo i tyle

Gość gość
pociesze was darmozjadki mialam termin na 4 lutego urodzilam 17 stycznia moze wam sie celnie na 15 i dostaniecie wypasna wyprawke od rmf dziewczyny nie badzcie takie naiwne w pl za darmo to mozna dostac kopa w d**e :)

Gość gość
Ale jest cos pewnego przynajmniej nie trzeba wysyłać SMS.

Gość gość
Ciekawe ile z planowanych cc na życzenie będzie przesuniętych na 15 stycznia za wyprawkę za ok 200zł :) Więcej nie dadzą, bo codziennie w Polsce rodzi się ok 1000 dzieci.

Gość gość
Tez to przeliczylam i pewnie dadzą rzeczy uszyte w Chinach po 1000 sztuk i tyle. A wszystko dla reklamy. Mogliby by chociaż jakas lepsza zabawkę wsadzić fisher price albo z duplo.