Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebuje pomocy Wsparcia

Serce mi pęka... Jestem z kimś a jednak sama. Kocham uzależnionego od gier....

Polecane posty

Gość gość
jak facet jest piękny to może nawet gwaucić niemowlaki a i tak znajdzie się kobieta która będzie chciała za niego życie oddać

Gość gość
Taa, ciekawe ile czasu bedzie dobrze. On jest uzalezniony i takie gadanie nic kie da. Sama pisalas, ze w poniedzialwk zrobilas awanture i bylo lepiej na CALE 2 dni...

Gość Potrzebuje pomocy Wsparcia
Nie wiem ile będzie dobrze. Wiem że po ostatniej akcji na krótko pomogło. Długo rozmawialiśmy. Twierdził że stracił poczucie czasu. Nie mam pojęcia czy szanse wykorzysta ale wiem ze nie chce takiego życia. Nie mam zamiaru ciągle patrzeć jak on gra i albo to zmieni albo koniec. Myślę że teraz wie ze mówię serio i ciągle powtarza jak mu jest głupio tym bardziej ze zrobił aferę taką ze pół bloku słyszało.

Gość gość
Ja bym sie nie przejmowala, ze pol bloku slyszalo, tylko tym ze cie szarpal. Dla niego gry sa najwazniejsze!!!!!

Gość gość
Mój facet sporo gra, ale ZAWSZE ja jestem ważniejsza. Jeśli czegoś potrzebuję, on się oderwie od gry bez gadania. I to jest właściwa proporcja.

Gość gość
On się nie zmieni. Może przepraszać, obiecywać, ale to jest choroba. Wiem, bo za takiego wyszłam, mamy synka. Ale mój nie przeprasza, nie obiecuje. To ja mam problem, bo się czepiam. Potrafi wstać od kompa tylko do kibla i po jedzenie. Synek go błaga o zabawę. Ale już powoli rozumie, że nic z tego. Serce mi pęka, jak na to patrzę. Ale to ja się czepiam, ja się mam ogarnąć, ja jestem beznadziejna. Tak mnie zdołował swoimi atakami, gdy próbowałam z nim rozmawiać, że zaczęłam w to wierzyć . Teraz szukam wsparcia psychologicznego dla siebie. Muszę być silna, by móc odejść i zająć się synkiem, poradzić sobie przede wszystkim finansowo, bo wszystkie swoje pieniądze włożyłam we wspólne mieszkanie i już wiem, że będzie problem z ich odzyskaniem, a aktualnie nie pracuję. Nie brnij w to, bądź mądrzejsza.

Gość gość
Polki to chyba najgłupsze kobiety na świecie!

Gość gość
Czemu najgłupsze są Polki? To faceci są depilami bo nie doceniają oni jakie mają skarby w domu.

Gość Ezoteryczka
52 ezoteryczka_isaura http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi - by przyciągnąć odpowiednią pracę , wlaściwego partnera, pieniądze ,zdrowie - problemy przekraczające możliwości organizmu - uzdrowienić chorób fizycznych - pozbyć się niewytłumaczalne przeszkod życiowych - Uwolnić się od pecha, który ciągle Ci towarzyszy - Twoje Negatywne wspomnienia odejdą w zapomnienie - Jeżeli rzucił ktoś na Ciebie zły urok Uwolnisz się od niego! -uwolnienie od blokad: finansowych, seksualnych, kariery, miłości, komunikacji, - Chciałbyś poczuć się zdrowsza, lekka i energiczna - Napływ miłości, jaką odczujesz od świata, rodziny i partnera -stopniowo zaczniąć uwalniać się od uzależnień - Odzyskać radość życia, optymizm, wiarę w siebie i swoje możliwości To oczyszczenie energetyczne jest tym czego potrzebujesz... wszystkie sposoby zawiodły sprawdz mnie i moje możliwości i umiejętności Niewielkim kosztem szybko zaczniesz żyć szczęśliwym życiem Rytuały miłosne i inne na każdą okazję,uwalnianie od klątw MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/oczyszczanie aury/zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim.

Gość Usagii
Mam podobny problem, tylko mój jest uzależniony od gry na telefonie. Pracujemy i mieszkamy razem. W pracy cały dzień gra, po pracy to samo, od 16 do 1 w nocy. Nastawia też budziki na 5 rano żeby grać. Na moim telefonie zainstalował drugie konto. Cały czas się kłócimy bo ja jestem tą, która zrzędzi i marudzi, ale nie wiem już co robić. W domu gotuje, sprzątam, zmywam, podstawiam jedzenie pod nos. Często mnie nawet nie słyszy jak coś do niego mówię, zadaje pytania a on nie reaguje. Mówi tylko o tej grze. Jak proponuje np oglądanie filmu to oglądam sama, bo on z telefonem w ręku, poszliśmy do restauracji, on w telefonem - gra, do kina - znowu gra. Nie wiem co robić, on zarzuca mi, że po co się czepiam skoro cały czas spędzamy razem. Tak jesteśmy razem, ale ja czuje jakby go w ogóle nie było. Leży wlepiony w telefon, na nic nie reaguje.