Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie swoje rodzeństwo?

Polecane posty

Gość gość

mnie sie zdaje,ze z biegiem czasu coraz bardziej zaczynająmnie wkurzac, zwłaszcza moja siostra, wydaje mi się,że robi sie coraz gorsza z charakteru, dzieje sie to chyba pod wpływem jej męża i odkąd ma dziecko... ja nie rozumiem jak można tak sie zachowywać? uważa,że wszystko jej sie należy, robi sie coraz bardziej mściwa i nie życzliwa dla innych, inni ludzie ją nie obchodzą bo twierdzi,ze lepiej byc egoistą...jest bardzo bezczelna... chciałaby wszystko za darmo, np, pytam sie czy pójdzie ze mną na lodowisko albo kiedyś gdzieś na piwo to się płyta czy ja za nią zaplace...mimo,ze ciagle jesli jest potrzeba pilnuje jej dziecko. myslicie,ze czemu tak sie zachowuje? jej mąż jest podobny. ostatnio nawet odechciewa mi sie utrzmywac z nimi kontakt, żrąsie nawet z sąsiadami.

Gość gość
Ja bardzo lubię swoje siostry, nie wyobrażam sobie, żeby urwać z nimi kontakt, mieszkam od nich bardzo daleko, to może dlatego tak za nimi tęsknię.

Gość gość
a jak by sie tak zachowywały to bys jakos zareagowała? ja czasem jej zwracam uwage ale wtedy jeszcze gorzej, mówie jej o takim czymś jak karma,ale ona zachowuje sie jak pustostan...tragedia

Gość gość
Też nie jest idealnie , często czuję się wykorzystywana, ale rodzina jest dla mnie bardzo ważna, ale ja już tak mam, lubię ludziom pomagać, a dla najbliższych oddala bym prawie wszystko

Gość gość
mnie ogólnie ludzie lubią wykorzystywac, ale ja i tak kazdemu pomoge, tylko,ze to rzadko do mnie wraca . zawsze byłam dla kazdego na zawołanie,kolezanki,eks, praca, siostra i zawsze na tym źle wyszłam,bo kazdy mnie olał,nawet jak potrzebowałam wsparcia,to na prawde boli,nie mócliczyć na najblizszych. często nawet mi się śni,ze mój były mnie olewa i tak strasznie traktuje, mam jakąś traume przez to ,bo jak sie budze to jstem aż chora

Gość gość
Kiedyś byłam bardziej samolubna, ale wtedy miałam jakoś pod górkę, nic mi nie wychodziło, empatia przyszła z czasem, wiem , że jestem naiwna zbyt ufam ludziom, ale jak do tej pory nikt mnie nie skrzywdził, może na paru osobach bardzo się zawiodłam, ciesz się, że masz siostrę.

Gość gość
Dlaczego ma się cieszyć z takiej siostry?Powiedz wprost co Ci się nie podoba,bądź stanowcza,jestem pewna że zrozumie..Mój brat jak się ożenił to zaczął mnie wyśmiewać,zaraz mu przemówiłam do rozumu!Sama mam 2 małe córki,marzę o tym aby były dla siebie ważne przez całe życie!