Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie szkoda mi moich dzieci

Polecane posty

Gość gość

Jestem zła matka a tak bardzo bym chciala sie zmienic,nie mam na nic sił,cierpliwości, chęci do zabawy. Moi synowie 3 i 5 ciagle widza mnie zaplakana, zalamana a ja nie mam sily do zycia. Maz jest za granica ale ma swoje problemy nie chce obarczac go moimi, nie i juz. Jest mi tak smutno ciagle i zle....dzis nie jestem w stanie ogarnac domu po tym jak polozylam dzieci spac...siedze,wyje i sama nie wiem czemu;( Czasem mysle zeby ze soba skonczyc ale kto wtedy ich wychowa..tak bardzo ich kocham;(

Gość gość
Mnie dopadło to samo...ale już postanowiłam-idę do psychiatry,bo to deprecha,jak nic, i tobie radzę to samo.Dla dzieci,bo ze sobą to najchętniej bym skończyła,ale to nie jest rozwiązanie,tylko krzywda dla dzieci

Gość gość
a ja borykam sie z tym samym problemem,tyle ze my jestesmy za granica i strasznue brakuje mi tu przyjaciol a maz pracuje na wyjazdach-czasami 3,4 dni. Moje dzieci maja 6 i 3 a ja czasami wariuje,dobija mnie jeszcze fakt klopotow zdrowotnych u mlodszego i brak jakiegokolwiek wsparcia,wyje nocami i czasami myske,ze moze lepiej skonczyc ze soba...

Gość gość
ja bym nawet i umarla ale boje sie o dzieci, starszy jest taki kochany, widzi co sie dzieje na juz 4lata ja u psychiatry bylam 3tyg temu ale przepisal mi lek,po ktorym sa okropne skutki uboczne i jak poczytalam o ty to zrezygnowalam

Gość gość
A kto Wam kazał ojca rodziny za granicę wysyłać?

Gość gość
pewnie sytuacja zmusiła,nie wiesz nie oceniaj, to powazna sprawa, trzymajcie sie dziewczyny, nie dajcie sie depresji,macie dla kogo walczyc

Gość gość
Przechodze to samo, ide na zakupy i mam nadzieje, ze mnie cos potraci :( . Jestem tez za granica i nie mam nikogo, procz meza (13h w pracy) i obrzydliwej tesciowej, ktora nie pomoze tylko zatruwa mi zycie

Gość gość
A no i 2 dzieci, 6 lat i 3 mce

Gość gość
Nie odstawiaj leków,trzeba poczekac na działanie,a tak ironiczne,skoro życie ci niemiłe,to co się przejmujesz skutkami ubocznymi ;)

Gość gość
dziewczyny, musicie to przetrwać dla dzieci i dla siebie samych dzieci się na ten świat nie prosiły a waszym obowiązkiem jest uczynić wszystko aby miały dobre dzieciństwo i kochającą matkę jak trzeba to idźcie do psychiatry po leki i nie bójcie się skutków ubocznych, każdy lek je ma, ale ważne obyście stanęły na nogi i pozbyły się depresyjnych nastrojów nie poddawajcie się, nie zawsze będzie pod górkę, dzieci rosną i będą coraz bardziej samodzielne, niech ich obecność dodaje wam sił, przypomnijcie sobie z jaką radością witałyście je na świecie

Gość gość
To może autorko zamiast skomlić zacznij się leczyć, jęczysz, że żal Ci dzieci, ale nic nie robisz, aby im pomóc. Rozczulasz się nad sobą. Do lekarza marsz!!!

Gość gość
tu autorka kupilam dzis przepisany mi wczesniej depralin, mimo skutkow ubocznych postanowilam brac,zobaczymy co sie bedzie dzialo prze 28 dni...

Jeśli nie masz sił albo nie umiesz/nie chcesz/nie masz czasu bawić się ze swoimi dziećmi to polecam sprawdzone pomysły: http://www.hobbart.org/dzialy/rzezba Nie każdy musi być dobry we wszystkim i na wszystkim się znać. Szczególnie teraz kiedy trzeba gonić za kasą na wychowanie tych dzieci. Zamiast się obwiniać warto znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Gość gość
xxxxxxxxxxxx

Gość gość
moze masz deppresje, mi bardzo pomagaja rozne motywacyjne ksiazki