Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala czarna111

lepiej zamieszkac z tesciami czy z bratem??? co byscie wybraly???

Polecane posty

Gość gość
Ale dla sióstra to przyanjmniej będzie szkoła życia, co robić żeby normalnie zacząc życie. Niech mąz wyjeżdza jak najszybciej, rodzice jak mają to niech dołoża, mąz zarobi i wynajmijcie jakąs kawalerke blisko domu.

Gość gość
a dlaczego siostry mają ją wspierać, dlaczego siostry mają poświęcać swój czas na niańczenie jej wypłoda? to nie one bzykały się bezmyślnie, więc dlaczego one nie mają wg was prawa do swobodnego dysponowania wolnym czasem, co to niewolnice jakieś są??

Gość gość
Ja nie zazdroszczę, ale współczuję.

Gość gość
gość dziś ty to chyba z downem na rozumy się zamieniłaś. jaka to szkoła życia ma być dla sióstr i niby dlaczego? co to one się puściły bez gumki?? siostra zmarnowała swoje życie, a teraz ma się wyręczać rodzeństwem i im marnować młodość, żeby one miały nauczkę na przyszłość? a za co niby ta nauczka? jak one niby mają rozpocząć normalne życie, jeśli oczekujesz od nich, że będę bękarta zabawiać? od tego bękart ma matkę i ojca, a ciocie niech się nauką zajmą

Gość gość
Przecież to prowo, a wy jak zawsze łukacie, aż takich idiotek jak autorka to nie ma w realnym świecie.

Gość małaczarna111
No jasne,że prowo, zalożyłam się z koleżankami,że na tym durnym forum, nawet w największe brednie uwierzą i będą mi radziły i pisały te swoje wypociny.Dzięi jelenie, wygrałam ten zakład.Do następnej prowokacji, której i tak nie ozdróżinie bałwany. co za idiotki tutaj siedzą.

Gość małaczarna111
Dobra, zaraz napiszę, że to jednak je prowo., że to wyżej to był podszyw i łykniecie dalej. No co tak cicho, nic mi już nie doradzicie, no postarajcie się. Buahahahhahaha

Gość gość
To nie jest prawo. Autorce głupio sie zrobiło i klamie ze to prawo.

Gość gość
Prowo a nie prawo.Słownik mi zmienił.

Gość małaczarna111
To wyżej to podszywy!! To nie jest Prowo. Nabijacie sie ze mnie a ja chciałam tylko znać wasze zdanie.