Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile przytylyscie tak od 28 tygodnia ciazy do konca?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny jestem w 28 tyg przytylam jak narazie 4 kg waga przed cisza 52 wzrost 162

Gość gość
praktycznie od tego tyg zaczelam wlasnie tyc, jestem w 35 i mam 9kg na plusie przy wzroscie 164cm. Poszlo mi tylko w brzuch na szczescie :) i mam nadzieje, ze juz nie przytyje za duzo

Gość gość
ja zaczelam 28 tc i niecale 7 kg na razie najwięcej w 6 miesiącu przytylam 3 kilo. a jak się ogolnie czujesz na kkiedy masz termin?

Gość MartynaG_pl
to bardzo dobrze, że dużo nie tyjesz... jeśli odżywiasz się zdrowo i się nie głodzisz to nic złego się na pewno nie dzieje ;) jeśli chcesz zobaczyć jak ja tyłam i jak przechodziłam swoją ciążę wejdź na www.MartynaG.pl Blog o ciąży, wyprawce, porodzie i wczesnym macierzyństwie :)

Gość gość
od 28 tygodnia 10 kg, w sumie 15, najwięcej poszło w brzuch i dupsko, reszta w miarę ok.

Gość gość
Ja do 28 tygodnia nie przytyłam wcale. Potem zapuchałam jak balon. W dniu porodu ważyłam 80 kg. Przed porodem 55 kg. Wzrost 175 cm.

Gość gość
Termin mam na 2 kwietnia czuje się dobrze wieczorem mam lekkie skurcze i zgage ale to moja 2 ciąża wiec się nie martwie dziś byłam u lekarza i schudlam kg po swietach ale synek zdrowy i rośnie dobrze :)

Gość gość
Przez dwa ostatnie miesiące ciąży przytyłam 15 kg z czego 9 w ostatnim miesiącu. Łącznie 21 kg. Na szczęście zgubiłam to bez problemu w dwa miesiące po porodzie. Jak wróciłam ze szpitala byłam lżejsza o 9 kg, potem codziennie sam z siebie spadał mi 1 kg, aż waga się zatrzymała i zostało mi 5 kg. Zero słodyczy, ostatni posiłek o 18 i ważę tyle ile przed ciążą.