Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szklarska Poreba lub Karpacz

Polecane posty

Gość gość

Jest tu ktoś kto dobrze zna te miasteczka lub w nich mieszka? Potrzebuję info o tanich noclegach i miejscach gdzie mogłabym zabrać swoje dzieci. Bardzo chciałabym zabrać moje dzieci na ferie poza domem a nie stać mnie na kupno nart czy na drogie miejsca a bardzo chciałabym im zrobić przyjemność i niespodziankę także byłabym bardzo wdzięczna za pomoc

Gość gość
Jedz do Swieradowa Zdroju. Piekne uzdrowiskowe miasteczko. Nie ma tam takiego tloku jak w miejscowosciach, ktore wymienilas

Gość gość
Ale do ww miejscowosci mam bliżej

Gość gość
świeradów to raptem 15 km od szkalrskiej, ale fakt, nie wiem cjak tam dojechac oprocz samochodu

Gość gość
A to nawet nie wiedzialam ze tak blisko :) ale czy dzieciaki mi się tam nie zanudza i może znasz jakieś tanie noclegi w Swieradowie. Xxx Dzięki za stronke

Gość gość
wejdź na olx wejdź allegro tam masz kupę ofert sprawdź sobie sama leniuszku potem zadzwoń i zapytaj czy mają miejsca i ustal konkretnie cenę i warunki... wcześniej jednak poczytaj opinię jeśli znajdziesz takowe czasami za niewielkie pieniądze trafia się w niezłe bagno

Gość gość
wejdź do działu nieruchomości wpisz miejscowość jaka Ciebie interesuje i zaznacz opcje ceny od najniższej wyskoczą oferty najmu pokoju

Gość gość
w Karpaczu polecam Ci pensjonat prowadzony przez dwie przemiłe siostry. Nazywa się PATRYN. Karpacz Górny. Blisko do wyciągu na Kopę i do Świątyni Wang. Przytulne pokoje, dobre jedzenie, duża sala z bilardem, blisko wyciągi narciarskie.

Gość gość
Szklarska Porebe odradzam. Ja byłam tam latem, bardzo drogo, w knajpach, restauracjach wiecznie pusto i ogólnie bardzo biednie. Dwa razy zebraliśmy dzieci do Karpacza, tam dzieci się nie nudzily, byly łodzianie i kawiarnie i jakoś wszystko tam żyło. Także polecam Karpacz

Gość gość
Ja sobie od lat odpuszczam Szklarska i Karpacz i jezdze wlasnie do Swieradowa. W miescie masa pensjonatow. Ceny rozne- zaleznie od komfortu danego miescja. Takze znajdziesz cos dla siebie. W miescie 2 wyciagi do nauki jazdy na nartach. Ceny przystepne. W jednej malej szkole placisz 10 zl. Za wypozyczenie sprzetu na lekcje, za wyciag 0 zl.no i oczywiscie za instruktora trzeba bulic,ale to zrozumiale. Nie pamietam nazwy, ale to mala gorka w miescie - maja ta rewelacyjne podejscie do dzieci. Dzieciom spokojnie zorganizujes czas. :)

Gość gośćeb
Ja jestem z Karpacza i jest tutaj wiele pensjonatów ale polecę Ci jeden, który jest prawie jak hotel-zadbany 100m od centrum. Willa Olimpijczyk.

Gość gośćeb
Pensjonat Patryn, o którym pisała osoba powyżej jest daleko od centrum. Połóżony jest w górnym Karpaczu.

Gość gość
Dzięki wielkie za pomoc :)

Gość gość
Dzięki wielkie za pomoc :)

Gość korfanty
Polecam noclegi z bookapart.com. Wygodnie, tanio i nie trzeba się o nic martwić :)

Gość gość
Karpacz.

Gość gość
W Szklarskiej jest co robić. Jest pełno mniejszych i większych górek do pozjeżdżania, wypożyczenie nart to nie majątek, a i połazić jest gdzie, np. można iść na szrenicę, na kamieńczyk, na szklarkę, na krucze skałki, zakręt śmierci, zobaczyć szklarską dolną i górną. Już dawno nie byłam więc nie pamiętam :-P Tez już stamtąd można się wybrać na grupowa wycieczkę np. do czech czy gdzień indziej. A miejscówy w kwaterach prywatnych są tanie.

Gość gość
Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze ;) noclegu w miejscowości Karpacz, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-karpacz z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość gość
Ja byłam w szklarskiej porębie i mogę ją wam polecić. Fajne miejsce do spędzenia urlopu.

Gość gość
Osobiście wybieram szklarską Porębę. Okolica podobna do Karpacza ale miasto jest o wiele bardziej atrakcyjne turystycznie. Jeżeli poszukuje dobrego miejsca na nocleg to polecam wam www.dompodkoziolkami.com.pl Mają tam dobre ceny i dbają o swoich gości.

Gość gość
Mała górka w mieście z super podejściem do dzieci to pewnie Tom-Sport. Super atmosfera! Tam każdego nauczą jeździć na nartach! Nawet najwiekszą łamagę ;) Zapewniam :D

Gość gość
Zwiedzanie Karpacza to jedno,ale uważam,że koniecznością jest także pójście na dobry posiłek. Informacje gdzie co i jak znajdziesz na http://www.jerzmanki.pl/blog/

Gość looarna

Ja niedawno wróciłam ze Szklarskiej Poręby i jestem tym miejscem zachwycona. Pięknie tam i bez dzikich tumów jakie znam z Zakopanego. Jest co oglądać, gdzie odpocząć no i jeszcze wybraliśmy sobie pensjonat ze strefą spa - "Pod koziołkami" - więc odpoczęłam porządnie 🙂