Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem nieurodziwa i to jest moja głowna bolaczką

Polecane posty

Gość piekna inaczej ja
autorko nie martw sie, mam podobnie z tym ze jestem o wiele starsza od ciebie, mam 30 lat, jestem nieurodziwa i przez to mam zerowe poczucie wlasnej wartosci i wlasnie przez brak wygladu nie wychodze do ludzi i mam fobie spoleczna , sama ja zdiagnozowalam, tzn boje sie wychodzic do ludzi bo co niekotrzy gapia sie na to jaka brzydka jestem, mma brzydkie rysy twarzy i nie symetryczna twarz, mialam pseudo zwiazki ale ukrywalam sie pod tona makijazu, solarium, sztucznymi rzesami, i spotykalam sie tylko w sztucznym swietle, kilka razy zdarzylo sie tak ze przypadkiem mnie zobaczyl ktorys bez makijazu to nie wierzyl ze to ja, i zrywali kontakt, z praca bywa roznie bo patrza na wyglad a wiec moge ewentualnie sprzatac,

Gość piekna inaczej ja
nie bralam i nie biore zadnych tabletek a fobie spoleczna sama zdiagnozowalam, po moim zachowaniu w tłumie a raczej uciekcza przed ludzmi, mam kilku znajomych ale oni sie nie interesuja tym co czuje, rodzina tez sie nie obchodzi

Gość piękna inaczej ja
ty co mowia ze liczy sie wnetrze, zostalam wiele razy odtracona wlasnie za wyglad a raczej jego brak, zanim ktokolwiek mnie poznał, wiec nie piszcie ze liczy sie wnetrze bo nikt tego nie docenia, nie pale, nie pije, nie imprezuje, staralam sie pomagac innym, jezdzic na wlontariat ale zrezygnowalam przez to ze sie gapia na mnie, co niektorzy z obrzydzeniem i wiem ze to z powodu mojego wygladu, bylam na pielgrzymkach tez zrezygnowalam , moze i jestem bardzo zaniedbana ale nie mam pieniedzy zeby cos ze soba zrobic

Gość gość
up

" I pozostaje kwestia tego "czegoś". Choć faceci oglądają się za pięknościami, to ci mądrzejsi nie sugerują się tylko wyglądem, ale przede wszystkim charakterem." x Ale jak się facetowi kobieta fizycznie nie podoba to dzięki charakterowi w większości przypadków podobać nie zacznie. x Autorce radzę udać się do dermatologa.

Gość serafinae
Po pierwsze: jeśli masz problematyczną cerę, zarejestruj się do dobrego dermatologa. Odpowiednio dobrane leczenie potrafi zdziałać cuda. Po drugie: zacznij inwestować w dobre kosmetyki (profesjonalne produkty oferuje np. www.hurtowniakosmetyczna24.pl ) Po trzecie: uwierz w siebie. Popatrz na ludzi, którzy mają większe problemy...

Gość elll
Nie wietrze zadnej z was ze jestescie takie brzydkie. Nie spotkalam jeszcze osoby ktora nie ma w sobie czegos wyjatkowego, jak ma brxydka cere yo ladny usmiech albo oczy czy wlosy,... niemozna tak na siebie patrzec tak naptawde to nie cera sie poeinnas przejmowac tylko szukac sposobu na poprawienie samooceny