Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mojego syna 30 letniego przychodzi dziewczyna która ma 15 lat

Polecane posty

Gość gość

jestem nieco zszokowana tym faktem, i to jest fakt , żadna prowokacja.Dziewczyna ewidentnie go podrywa, co o tym sądzicie ? :O

Gość gość
30 letni pedofil mieszkający z matką? czemu go nie wypieprzysz z domu? a że spotyka sie z 15 latką, to niestety teraz coraz wiecej takich zboczencow; ale tak go wychowalas, 30 letniego maminsynka nieudacznika pedofila, ktory nigdy lania nie dostal

Gość gość
jaki pedofil ? ta dziewczyna jest większa ode mnie , ma kształty więc pedofilowi na pewno by sie nie spodobała

Gość gość
No u mnie jest podobnie. Tylko z wujkiem chrzestnym. Wstyd mi jak spotykam u siebie w domu, u niego, znajoma osobę, z moimi koleżankami jeszcze nie robił niczego innego poza pisaniem, czasem jakiś wypad. Niech tak zostanie..

Gość gość
zastanawiam się co taka dziewczyne ciagnie do takiego faceta , powinna mieć kolegów w swoim wieku może to że ona nie ma ojca ?

Gość gość
Chore... 30 latek mieszkający z mamusią, życiowy nieudacznik, a jego 50letnia mamusia żali sie na forum jakiego to "cudownego" synka wychowala... Czemu go nie wypieprzysz z domu kobito?

Gość gość
a dlaczego mam wypieprzać ? jest informatykiem , pracuje, spokojny

Gość gość
Chore... 30 latek mieszkający z mamusią, życiowy nieudacznik, a jego 50letnia mamusia żali sie na forum jakiego to "cudownego" synka wychowala... :D :D :D you made my day :D

Gość gość
gdybym sie dowiedziala co to za jeden to bym zglosila tego pedofila do prokuratury w Warszawie pewnie wiecej dziewczynek ponizej 15 lat g****il

Gość gość
Ale nie na tyle dojrzały, by wejść w związek z równolatka? Woli dzieciaki z gimnazjum?

Gość gość
a czego pedofil może ona go lubi i przychodzi do niego po trzech latach znajomości nie bedzie już pedofilem :D

Gość gość
Niech synek uwaza bo tak go wrobi jak kiedys 13 latka Polanskiego .Dobrze wiedziała mamusia po co posyla tam córeczkę ..

Gość gość
ta dziewczyna sama sie naprasza , wystaje pod blokiem, przychodzi , widziałam że obejmuje go za szyje od tyłu i sie łasi :O

Gość gość
A Ty nie mozesz szczerze porozmawiać z synem, tylko tu sie żalisz? Nie uwazasz, ze najwyższy czas zadac pytanie po co on się z nią spotyka? Nie laczy ich relacja nauczyciel- uczennica, prawda? Wiec co? Sypiają razem?

Gość gość
bo 15 latki sa ladniejsze, a 30 latka to juz próchno

Gość gość
bo jeszcze pepowiny nie odciela,sama jestem w podobnym wieku ale dzieci sa usamodzielnione i mieszkaja osobno no i mam wnuki ktorymi sie ciesze,a takiego synka mamusi informatyka to chyba stac na to aby sie sam utrzymal.jaki z niego dobry synek jak ma kontakty z 15-latka.to Jakis zb.k z zaburzeniami,czemu nie przychodza do niego 20 25 latki zastanow sie mamusko,bo z milosci do synka zasleplas

Gość gość
To prowo przecież a wy łykacie jak Sasha Grey

Gość gość
nie jest żadne prowo :O dlaczego to niektórym wydaje sie takie nierealne ? dziewczyna jest wyższa i większa ode mnie , wygląda na 18 , rocznik 2000 jest :O

Gość gość
czyli jeszcze 15 lat nie ma

Gość gość
a mój syn jeszcze nie ma 30 stu, w sierpniu będzie miał

Gość gość
Co z tego, ze fizycznie jest dobrze zbudowana? Wg prawa to dziecko. Jesli współżyją, Twoj syn jest przestępcą!

Gość gość
nie współżyją

Gość gość
Skoro przy Tobie ona sie do niego lasi, jak napisalas, to co robią, gdy sa sami?

Gość gość
policja już cię namierza matko gwałciciela :o to jak 10latka bedzie wyglądała na 18latkę to mozna ją gwałcic? :o żal

Gość gość
a ty akurat o tym wiesz ze nie wspolzyja,jestes naiwna

Gość gość
nie przy mnie bo przechodziłam w przedpokoju i widziałam że mu sie wiesza na szyi w pokoju

Gość gość
wiesz co nie znam twojego syna ale ty wygladasz mi na jeszcze bardziej pusta jak dalej czytam co ty wypisujesz to jakas pato....a matka z synem a ojciec gdzie?czy moze tez Taki? albo kopa dostalas bo przejrzal na oczy

Gość gość
pytałam syna co to za związek a on się śmiał i powiedział że to koleżanka z którą sie wygłupia i uczy ją matematyki

Gość gość
15 to może przesada, ale chyba każdy zdrowy 30 latek by nie pogardził fajną 17-18 latką.

Gość gość
on jest rozsądny i mądry a ona jakby oszalała na jego punkcie, widze że to nie jest koleżeńskość