Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nauka angielskiego przez SKYPE ktoś cos wie

Polecane posty

Gość gość

w tym roku chce pod szlifować angielski ale nie jak w szkole tylko bardziej swobodne mówienie. słyszałam że można umówić się z kims np z Hiszpanii kto też się uczy angielskiego na rozmawianie przez Skype'a np 3 razy w tyg po godzinie tylko po angielsku, tylko jak znaleźć takie osoby? nie mam z kim pogadać po angielsku więc to by było super rozwiązanie. albo np z anglikiem za opłatę też bym mogła spróbować, a wy jak się uczycie języków?

Gość gość
suuuuper dziękuję :)

Gość gość
rewelacja zaraz patrze, pięknie dziękuje

Gość preply
preply.com/pl/angielski-przez-skype nauka angielskiego przez skype

Gość gość
Cześć! Polecam nauka ukrainskiego przez skypa preply.com/pl/ukrai%C5%84ski-przez-skype Ja jestem zadowolony. Mam lekcje co drugi dzień. I lektorka jest bardzo miła.

Gość gośćangielskiskype
Moge z tobą porozmawiać po angielsku bez opłat, mieszkam w USA, chętnie pomoge w nauce. Daj jakiś kontakt.

Gość ayris
Nie słyszałam nigdy o nauce angielskiego przez skypa... To działa? Ja chyba bym się nie skusiła. Moim zdaniem lepiej iść do szkoły językowej np tu http://gbenglish.pl/szkola-jezykowa-warszawa/ i mieć pewność, że nauczysz się wszystkich słówek i gramatyki poprawnie. Nauka przez skypa to nie to samo co bezpośrednio z nauczycielem.

Gość gość
dobra szkola jezykowa daje rożne możliwości. Jeśli ktos już zna jakies podstawy, ale po prostu potrzebuje kontaktu z jezykiem, to rozwiązanie w formie skype jest moim zdaniem całkiem niezle. Ja uczylam się w tej formie i w formie e –laernigu w ramach kursy w tej szkole w Bielsku http://www.bestcentrum.pl/kursy. . miałam tez dosyc daleko, wiec dla mnie to było super rozwiązanie. Z reszta co za różnica czy rozmawiasz na zywo czy przez Internet? Rozmowa, to rozmowa!

Gość Ewelka

W obecnych czasach kursy językowe online są na porządku dziennym i z własnego doświadczenia gwarantuję, ze przynoszą efekty. W pracy byłam zobligowana do nauki biznesowego angielskiego, ale zwyczajnie nie miałam czasu na standardowe lekcje w szkole, dlatego też wybrałam kurs jęz. angielskiego na platformie językowej TUTLO. Jestem bardzo zadowolona z postępów w nauce, na początku bałam się, ze nie będę systematycznie łaczyła się z lektorem, jednak trafiłam na profesjonalistów, dzięki którym 20-min lekcje stają się przyjemnością, a nie obowiązkiem 🙂

Ja długo szukałem metody do nauki takiej, która popchnie nie do praktyki. Przed wyjazdem do Anglii zacząłem się uczyć praktycznie i u mnie sprawdziła się NAUKA ANGIELSKIEGO METODĄ DZIECKA. 

Dzięki takiej praktycznej nauce nauczyłem się ''uczyć'' języka, osłuchałem się i nauczyłem mówić. Serdecznie polecam przetestować, bo dla efektów warto. Podejście inne niż znam ze szkoły czy innych metod dostępnych w internecie.