Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Dzis wlacze wesele sprzed 7 lat ,kiedy mialam ta sukienke na sobie i sie przyjrze :-)

We wtorek bedac w slepie medycznym ,przeczytalam cytat z Dalajlamy ,jakze prawdziwy :-( 'Czlowiek poswieca swoje zycie by zarabiac pieniadze .Nastepnie poswieca swoje pieniadze by odzyskac zdrowie .Oprocz tego jest tak zaniepokojony swoja przyszloscia ,ze nie cieszy sie z terazniejszosci . W rezultacie nie zyje ani w terazniejszosci ,ani w przyszlosci .Zyje tak jakby nigdy nie mial umrzec ,po czym umiera tak naprawde nie zyjac ' Wyjmujac slowa 'zyje tak jakby nigdy nie mial umrzec' ,to o mnie :-(

Hej Dawna czyli Agnieszka :-) ,jasne ,choc bywaja chwile zalamania ,ale potem trzeba sie podnosic i isc dalej .Dziekuje za zyczenia i Tobie rowniez zycze duzo zdrowka :-)

Podobnie jest u mnie :-) Agnieszka ,masz mądrą stopkę

Nie wiem czy masz na imie Agnieszka ,ale tak chyba Cie tu nazywaja prawda ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam czwartkowo. Dzis bez obiadu.

Milego wieczoru zycze i Tobie Agnieszko ,oraz spokojnej nocy 🖐️ Zuza ,moze Saam bylby chetny na obiad ,a tu nie ma :-)

Gość gośćszarik
Sik!

Saama nie było bo postanowił że po zakupach i dość późnym obiadku jeszcze wysadzi na rabatkę zakupione begonie, niecierpki, szałwie i petunie. Przy okazji okazało się że trzeba podlewać bo wszędzie sucho. l dobry wieczór :)l l Co nieco pchnąłem też przy remoncie ale tylko dla spokojności sumienia że nie zapomniałem o tej sprawie. A teraz trzeba pomyśleć o kolacji. Że późno ? Przecież nie pójdę spać na głodniaka :p l l l l

Dobry wieczór :) o Fajnie mi się dzisiaj pracowało wedle Waszych życzeń, dzięki Saam ;) i Olivier ;)aż z Warszawy....no, no ;) Ja też dzisiaj nie pójdę spać na głodniaka, zjadłam talerz zupy i trzy wafelki kakaowe. Złamałam zasadę, że od 20 nic nie jem:-O Rodacy raczej dzisiaj też świętowali bo przez moje ręce przeszły tylko 3 niebieskie unimile natural i jedna czarna unimil sky, tzn sprzedawałam a nic więcej;) :D Ja mam różowe begonie, wysadzone w skrzynce bo rabatka kwiatowa na trawniku nie miała by szans przetrwania. No i te fajne celozje, które wczoraj wklejałam również cieszą oko. Daa :) ja też o tym tłuczeniu szkła czytam teraz ze zdziwieniem bo myślałam, że to chodzi o wieczór kawalerski :D rzucanie szklanych kieliszków za siebie jest jednak elementem dzisiejszych weselisk dość często. Ale to tylko dwa kieliszki ;)

Daa :) już zasnęłaś? to śpij, śpij bo masz dużo do odespania moja droga koleżanko :)

Bez żadnych zabezpieczeń szybkim krokiem udaję się na poduszki. Chociaż tak po prawdzie to zabezpieczyłem się budzikiem. I to nie jednym a dwoma. To dla większej pewności że nie spotka mnie niespodzianka. l dobrej nocy wszystkim :) l kolorowych bezgumkowych ... l do jutra l l

no i już mogę powiedzieć DOBRANOC a teraz widzę, że saama nie skakałam ;)

Gość gość
Stare zgredy udają że,nie wiedzą co się dzieje na forum... Taka elita?!

Gość gość
a co sie dzieje ośle ?

Gość gość
Ślepa jesteś ?! Ok****eńcu!

A co to dzisiaj tak długo zamknięte? Święto jakieś czy co? l dzień dobry! :) l Ostatni piątek maja więc przed nami weekend zamykający ten piekny wiosenny miesiąc.. Za oknem co prawda jest słońce ale naprawdę ciepło a nawet gorąco będzie dopiero w nowym tygodniu. l Udanego dnia wszystkim :) l l