Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

W sumie to sąsiadem się nie interesuje wcale. Całą uwagę poświęcam sąsiadce. Nie wypada przy Święcie Mam tak mówić ale przecież od lat wszyscy wiedzą że "nie da ci ojciec, nie da ci matka....." :p l dzień dobry :) l cześć Ferdzi 🌻 l hej Danusiu 🌻 l witaj Agnieszko 🌻 l O ile mi wiadomo wszystkie obecne filtrkowniczki są mamami.Składam więc koleżankom życzenia zadowenia z poczynań pociech i z tego jak im się układa. Aby dzieci czasem korzystały z Waszych rad i podpowiedzi. l A wszystkim udanego dnia :) l l

Za zapiekanke dziekuje ,moze ktos inny bedzie maial na nia ochote . Ferdzi ,lubisz jajka w koszulce i powiem Ci co mowi sposob w jaki je przyrzadzasz :-) co mowi o Tobie . Jestes osoba tajemnicza ,trudna do zdefiniowania.Pracujesz ciezko ,ale z drugiej strony lubisz poswiecac czas na rozrywke .Jestes bardzo popularna ,wszyscy chca sie z Toba spotykac .W glebi ducha jestes samotnikiem .Nie pozwol ,zeby Twoj rozrywkowy charakter przeszkodzil Ci w osiagnieciu celow . Ferdzi ,co Ty na to ,zgadza sie ? :-)

Za zapiekanke dziekuje ,moze ktos inny sie skusi :-) Ferdzi ,wiemy ,ze lubisz jajka w koszulce ,wiec pozwol ,powiem Ci co o Tobie mowi ten sposob ich przyrzadzania :-) ..Jestes osoba tajemnicza ,trudna do zdefiniowania .Pracujesz ciezko ,ale z drugiej strony lubisz poswiecac czas na rozrywke . Jestes bardzo popularna i wszyscy chca sie z Toba spotykac . W glebi ducha jestes samotnikiem .Nie pozwol ,zeby Twoj rozrywkowy charakter przeszkodzil Ci w osiagnieciu celow . Ferdzi ,co Ty na to ? :-)

Myslalam ,ze moj wpis nie przeszedl i napisalam powtornie :-)

Dzień dobry :) ;) o Ja mam dzisiaj barszcz ukraiński w ilości na trzy dni, kiedy to znowu będę miała dzień wolny. Ale zapiekankę bym zjadła też :) Dzień Mamy ale o mojej mamie moge tylko ciepło pomyśleć bo już jej nie ma wśród nas. Nawet sześćdziesiątki nie dożyła:( o Daa :) już po tomografie? jakoś przeżyłaś i możemy Cię czytać :) a ja lubię jajka na miękko, na twardo i jajecznicę a nawet kogel mogel...i jeszcze coś lubię z jajkami :P :D i co to oznacza? ;) o Ferdzi :) ja jeszcze w sprawie herbatki bo szkoda wyrzucić, ja takie niechciane herbatki wrzucam na koniec do ugotowanego kompotu latem, a gdy już swoje smaki puści to usuwam torebki. Dodają fajnego koloru gdy owoce bezbarwne np. jabłka, gruszki a i smak wzbogacą :) o Saam :) nie dokończyłeś powiedzenia o sąsiadce a kończy się ,,co może dać sąsiadka,, :D a może dać dużo dobrego ale i złego albo nic nie dać, albo troszeczkę :P...dziękuję za życzenia :), dzisiaj to raczej dzieci powinny składać mamom :);) o miłej reszty dnia :)

popołudniowe hej! l witaj Zuziu 🌻 ja zapiekanke zostawię na kolację bo właśnie jestem po pierogowej uczcie. Idę popracować do ogródka więc apetyt pewnie będę miał. l l

cześć Celinko 🌻 dzieci przede wszystkim i obowiązkowo. A jeżeli jest Dzień Kominiarza albo Dzień Policjanta to życzenia wymienionym mogą analogicznie składać tylko właściciele kominów i przestepcy? Czasem też jest i tak że sąsiadka nie musi dawać. Wystarczy że jest. Jest na kim oko zawiesić gdy pojawia się na horyzoncie ;) l l

Gość calinessa1
ach Ci faceci ;) tylko by oko zawieszali :P ja też dziś trochę ogródkuję, niech sąsiedzi pozawieszają oczy :D kupiłam sadzonki kwiatków, melisę i lubczyk.

Cal ,a co mialam zrobic ,uciec spod Tomografu ? :-)Zawsze to badanie wydaje mi sie wiecznoscia . Lubisz jajka niemalze pod kazda postacia ,wiesz ile mialabym pisania ,ojoj ,a nie mam teraz czasu ,jade na male zakupy ,bo wrocilismy z Pily tuz przed 15;oo i musialam szybko robic obiad ,syn tak jak Saam jadl pierogi ,ktore jeszcze mialam w zamrazarce od swiat ,a ja z M schab w kapuscie . Niebawem wracam 🖐️

wybaczcie, jestem dopiero teraz, bo mam dziś u siebie wnusię, ale za jakieś pół godzinki pojedzie z dziadkiem do domu, to odpiszę resztę. Na razie napiszę tylko do Daa, owszem w tym opisie coś jest z prawdy, bo ja jajka tylko w tej postaci uwielbiam, więc pewnie całość mnie dotyczy ale tak naprawę do jestem; Jestem - Jak Papieros ~ Trudno mnie rzucić Jestem - Jak Wódka ~ Zostawiam efekty uboczne Jestem - Jak Szampan ~ Uderzam do głowy Jestem - Jak Heroina ~ Tylko dla odważnych Jestem - Jak Marihuana ~ Poważnie Uzależniam Jestem - Jak Kwiat ~ Tak łatwo mnie zranić Jestem - Jak Motyl ~ Tak trudno mnie złapać Jestem - Jak nadzieja ~ Tak łatwo mnie stracić Jestem - Jak Wiatr ~ Tak trudno mnie zatrzymać Jestem - Jak Kropla Deszczu ~ Żyje chwilą Jestem - Jak Dźwięk ~ Rozbrzmiewam śmiechem Jestem - Jak Noc ~ Zapowiadam dzień Jestem - Jak Rzeka ~ Nie oglądam sie za siebie Jestem - Jak Ogień ~ Niszczę złudzenia Jestem - Jak Wulkan ~ Niszczę bez ostrzeżenia Jestem - Jak Mała Dziewczynka ~ Bezbronna Jestem - Jak 6 w Totka ~ Jedna jedyna na całe życie Jestem - Jak Ferrari z salonu ~ Nigdy nie zawodzi Jestem - Jak magnez ~ Przyciągam i odpycham Jestem - Jak Anioł ~ Któremu odrastają skrzydła Jestem - Jak Otwarta Księga ~ Tylko napisana trudnym językiem Jestem - Jak Czekolada ~ Dla nie których za słodka Oto ja :D :P Do potem

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ferdzi - fajny zestaw. Ktora opcja najbardziej pasuje do Ciebie ?

Ferdzi ,to kim Ty jestes ? :-)

Czy tez macie u dolu kafeterii czarny szeroki pasek ?

no i mi trochę jeszcze zeszło, ale jak przypuszczałam, jeszcze miałam rozmowę skypową . Dziewczyny, nie jestem niezwykła :D a kim jestem ??? dobre pytanie:D Kochana Daa, jestem kobietą :D tak jak Ty Calinessa, Zuzanna i inne tu przybywające kobiety :D Wszystkie jesteśmy niezwykłe, tylko musimy w to uwierzyć i tak postępować jak wyżej :D Zuzanno, wszystkie cechy do mnie pasują, bo jestem i wciąż nadal czuję się kobietą w pełnym tego słowa znaczeniu :D

Tak Daa, czasem mi się pojawia taki czarny pasek, a czasem nie, myślę że to jakaś usunięta nie do końca reklama.

Calinessa, już się poświęcę i zacznę pić tą herbatkę, tylko dziś jakoś mi się zapomniało, bo miałam w końcu ostre starcie z ekipą partaczy a później piekłam bułeczki i kurczaka w piekarniku. Później żonkil przywiózł małą a kiedy ona tu jest to ja zapominam o całym świecie :D więc zapomniałam o herbatce. Muszę się przyznać, że bardzo rzadko gotuję kompoty, wolę surowe owoce, więc takie wykorzystanie herbatki odpada. Jednak zanim będą jakieś owoce, to już herbatki nie będzie:D Martwi mnie fakt że raczej w tym roku nie będzie wiśni:( a tak liczyłam na spore zapasy. No, nic, może za to obrodzą truskawki :D

pewnie oglądacie TV, nie wnikam co, ale ja niestety już muszę myknąć pod prysznic, czyli znów muszę go zaliczyć :D :P Jutro świtem wybywam, pod warunkiem, że się obudzę :D Dobrej nocy wszystkim życzę, miłych snów 👄

Ferdzi ,mam zapas wisni ,wiec gdybys potrzebowala do placka to sluze pomoca :-)

ooo Daa, jeszcze się pokazała👄 Nie , na razie wiśni nie potrzebuję, mam sporo w słoikach, ale chciałam mieć pomrożoną, na to liczyłam, trudno, nie będzie to się nie pochlastam :D a teraz już mnie nie ma , całuski dla Ciebie Daa👄 👄 Dobranoc👄

dobry wieczór :) o już Cie widać Ferdzi :) dobrej nocy i miłego dnia jutrzejszego ;) o słońce zachodziło ze złocistą łuną, chyba to oznacza pogodę na jutro.. o u mnie też jest ten pasek, jest to reklama, którą można zwinąć. o http://ogrodnictwo.mierzwa.prv.pl/Ogrodnictwo/grafika/celozja/cel%20cze.jpg takiej urody i koloru kwiatki dzisiaj przykuły moją uwagę i już rosną w wielkim gazonie na nodze :) są też zółte ale wolałam te czerwone.

Jasne Ferdzi ,brak wisni to nie powod do pochlastania :-) Dobrej nocy 👄

Cal ,tak to jest pasek reklamy ,tylko kiedys byl napis zwin ,rozwin a teraz ,gdy mam blokade na reklamy ,nie ma tego napisu .

Daa :) kiedyś dałam wiśnie do sernika takiego tradycyjnego i super smakowało :) Bardzo intensywny ale miły dzień dzisiaj miałam więc idę w ślady Ferdzi zaliczając prysznic ;) Miłej nocy i odpoczynku wszystkim :)

Cal ,nie chcialam biadolic wczesniej ,ale fatalnie sie dzis czuje ,co chwile czuje ,ze bede miala 'odjazd' 😭. Wylaczam juz sie tez i dzis wczesniej sie poloze ,bede bezpieczniejsza . Dobrej nocy 🖐️