Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

wychodzi na to że dopiero 13 post jest widoczny a 17 postów można wpisać na widno. Myślę, że przez to można pisać dłuższe posty, bo nie wielkość postu tu ma znaczenie tylko ilość postów. Możemy więc pisać tasiemce:D zamiast pisać nowy post możemy edytować poprzedni post i dopisywać nową treść :D ciekawe co by z tego wyszło :D

oj tam, oj tam, Daa, no przecież na teraz, mogłaby być i ta z piwnicy, ważne by działała, a jak gdzieś zobaczysz w sklepie. to kupisz nową, na razie stara może być jako zabezpieczenie.

Spojrzalam co bedzie ciekawego w Tv i nic takiego nie znalazlam .Pewnie zawsze czegos sie doszukam ,bo jakos trzeba przetrwac wieczor :-)

Nie uzywalam tej maszynki od stu lat :-) i moze lepiej aby nie dzialala ,moglabym z czystym sumieniem kupic nowa bo ona jest wiekowa .

No nie wiem Ferdzi czy jutro pojdziesz na zakupy bo chyba bedzie padac i wiac .

hehe to skoro aż tak wiekowa, to może nie zmuszaj się do jej użycia, tylko po co do tej pory leży w piwnicy a nie została wyrzucona ?:D wiem, wiem, musi nabrać mocy urzędowej :P U mnie też tak jest :D

wejdź na moje miasto i sprawdź pogodę, u mnie piszą że ma być słonecznie i małe zachmurzenie temp 18 st

No wlasnie ,przy okazji porzadkow ,Ulan musi ja wyrzucic .Teraz mam zamiar zmienic miski na pranie i te najwieksza tez zanioslam do piwnicy :-)

oj to dobrze, bo jednak nie powinnaś dużo podnosić, lepiej nawet na dwa razy wyjąć z pralki. Pewnie trzeba gruntownej rewolucji w Twojej piwnicy :D

No fakt ,sprawdzilam :-),a w Tv co stacja to inna prognoza :-)

Hehe .niedawno Ulan robil porzadki ale jeszcze potrzeba tam wlozyc mnostwo pracy aby ja doprowadzic do porzadku :-) Wiesz ,tam jest duzo p*****lek potrzebnych do jego pracy .

nie przejmuj się, ciągle nic się nie sprawdza w pogodzie, przynajmniej u mnie. Na jednej jest że będzie padać, na drugiej że słońce, zawsze której się sprawdzi :D a jak będzie to jutro zobaczę :D Wiesz kilka razy oglądałam ten film z Melem ale nigdy nie oglądałam do końca, teraz wodzę że sporo straciłam...

Hehe ,juz wiem co obejrze :-) 'Rolnik szuka zony '

popatrz jak się jednak różnimy :D :P ja tego za boga bym nie oglądała :D Film z Melem to -czego pragną kobiety-

Heh ,dziwia mnie takie programy w sensie ,ze ludzie maja odwage w nich brac udzial ,ale tam chodzi tez o kase .

Ferdzi ,pieknie jest sie roznic ,choc w malzenstwie prowadzi to do powaznych spiec :-)

Daa, różnice się przyciągają, wiadomo ładunki dodatnie przyciągają ujemne a wzajemnie się odpychają :D To może jednak trzeba się trochę różnić, bo byłoby strasznie nudno gdybyśmy się tak we wszystkim zgadzali :D (w małżeństwie)czy zgadzały :D (na topiku) Wiesz, polecę Ci dobry film. Sama jeszcze nie widziałam, bo sklerozę mam a miałam tyle czasu, ale polecała ten film przyjaciółka a na jej zdaniu zawsze mogę polegać. ups, mam nadzieję że nie skopiowałaś

podałam linka, ale wymazałam, przeczytawszy dopiero co opis filmu. Ten film nie dla Ciebie, zresztą dla mnie też nie:( Oglądaj Daa, co wybierzesz, byle było lekkie łatwe i przyjemne. Ja teraz już się odmelduję, muszę machnąć prysznic i wysuszyć porządnie włosy,by jutro wyglądać jak ludź :D Dobrej nocy wszystkim życzę, a póki co miłego oglądania tv 👄