Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Gość Saamuel Tajny
widzę że nowa strona też tajna .... znaczy nie widzę

Gość Zuzanna Amelia ææ
Uffff..... Saam - to Ty teraz jako tajny wystepujesz ?

Gość Saamuel Tajny fajny
Ja dzisiaj nie mam ani rybki ani pipki. Zabieram się więc za placki ziemniaczane, to będzie odpowiednia rekompensata. l Zuziu :) skoro Dzień Tajniaka to jakie mam wyjście ? l

Gość Saamuel Tajny bardzo fajny
p.s. pipka - potrawa z gęsich żołądków z dodatkiem cebuli i czosnku, podawana na ciepło wraz z sosem powstałym podczas przyrządzania. l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
Mi sie slowo "tajne" bardziej kojarzy z wywiadem. Byla kiedys taka seria filmow o roznych akcjach na osi Moskwa - Waszyngton. Fajnie sie je ogladalo.

Ja już poruszam się wyłącznie na osi łazienka - sypialnia. A że oba miejsca są tajne/poufne to już zrywam na dzisiaj łączność z filtrownią. l dobrej nocy wszystkim życzę :) l kolorowych niejawnych .... l l

Gość gość
dobrej nocy tajniaku

Ja tak oklaplam ,ze nie chce mi sie nawet stukac palcem .Poszlabym juz tez na poduszki ,ale do rana bym nie uspala .Jeszcze z godzinke sie pomecze w fotelu przy tv ,choc nic mnie nie interesuje ,normalnie nadejszla :-)na mnie niemoc . Nawet nie chce mi sie myc :-) ,moze zrobie sobie dzis urlop od mycia co ? .Saam pisal ,ze kiedys kobiety sie nie myly 'tam' ,he,he i tez zyly :D. Dobrej nocy Mili 🖐️

Hej ! dobry wieczór :) Daa :) ja też oklapłam, może kapitańskie winko pomoże bo już wróciłam z pracy i mogę ;) Ferdzi :)dzięki, klienci też to lubią tzn. przy kasie sobie pogadać, powiedzieć miłe słowo, w oczka zajrzeć :D a jeśli też usłyszą miłe słowo to czasami ze szczęścia tracą poczucie terenu i zamiast spokojnie odejść to wpadają na bramki :D Chciałam przez to powiedzieć, ze gdy wysyłam przyjaźń to otrzymuję przyjaźń ewentualnie wyciszam agresję. o Widzę, że Saam ma zadatki na tajniaka:D no, no trzeba na niego uważać :D wypadało by bez tajniaczenia kierować się jednak do łóżka. o Spokojnej nocki wszystkim

Dzien Dobry 🖐️ Kawy !Kawy!Kawy! Cisnienie tak mi spadlo,ze chodzac podpieram sie scian .Szybciutko sie melduje i parze kawe . Dzisiaj Swiat od koloru do wyboru ,mianowicie : Dzien Kawy Dzien Kuriera i Przewoznika Ogolnopolski Dzien Glosnego Czytania Dzien Hipochondryka Dzien Calowania Dziewczyn w Usta :-) Zyczac Fajnego Dnia czolgam sie po Kawe !

Wow!!! Daa :D mimo niskiego ciśnienia o tej porze już działasz to co będzie gdy je podniesiesz?:P o Dzień doooobry :)....wolny...:) o prażone ziarnka kawy w czekoladzie, którymi czasami się wspomagam zostały w pracy. Hipochondryczką pewnie jestem tyle, że trochę w inny sposób. Otóż wciąż zapobiegam wydumanym dolegliwościom. Każdy sygnalik ze strony ciała i umysłu stawia mnie na baczność i zasięgam wiedzy co to może oznaczać i jak ewentualnie zwalczyć za pomocą naturalnych metod czyli odpowiedniego pożywienia, suplementu, herbatki czy np. dodatkowego ćwiczenia itd. :D jak na razie źle na tym nie wychodzę ;) o reszta świąt może rozwinie swój bieg wraz z upływem dnia. he he...ale aż siadłam gdy w telefonie przeczytałam, że Daa napisałaś o Dniu Całowania Dziewczyn w Usta gdy ja akurat tej nocy miałam adekwatny sen :D :P ale chyba nie opowiem :D o Trzeba mi zaraz wyskoczyć na miasto i wrócić zanim M wróci z pracy więc szybkie śniadanko... o ciekawego dnia życzę wszystkim :)

Istnieje kawa ktorej kilogram kosztuje 1000 Euro ,nazywa sie Luwak . Ziarna tej kawy pozyskiwane sa z odchodow :-o indonezyjskiego łaskuna (gatunek drapieznego ssaka),ktory zjada jedynie najlepsze owoce kawowca .To wlasnie czesciowo nadtrawiona w zoladku tego zwierzecia kawa traci swoj gorzki smak ,a napoj z nich wyrabiany zyskuje nowy ,lagodny aromat .rowniez w Polsce mozna kupic te kawe ,fe :-).

Kawę zaliczyłem już po piątej, pewnie jeszcze powtórzę. Za przewoźnika też już robiłem robią kurs do pracy. Co prawda przewiozlem saam siebie ale myślę że też się liczy. Głośno natomiast przeczytałem koleżanki post dziwiąc się gdzie tyle świąt znalazła. Tylko z dziewczynami mam problem, "bo z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie się" l dzień dobry ! :) cześć Danusiu 🌻 l Nim będzie przerwa muszę jeszcze popracować. l udanego dnia wszystkim :) l l

Wiecie ,pije juz druga kawe ,bo dalej mam cisnienie blisko podlogi :-) Potem skoczy pewnie pod niebo i bede je zbijala :-) Saam ,dodatkowe swieta znalazlam w kalendarzu Swiat Nietypowych :-) Cal ,opowiesz nam swoj sen ,posmiejemy sie :-) Ide do roboty .

Przyszlam policzyc posty ,no i wyszlo ,ze zapisalam ostatni tzn.trzynasty ,wiec poskacze jeszcze :-)

W ramach przeskoczenia prepis na prosty placek z jablkami i cynamonem do kawusi :-)