Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

wstaję....a tak mi się nie chce opuszczać mojego małego, osobistego ,,świata,, czyli pokoju😭 może strona też już będzie na wizji ?

Dzien Dobry 🖐️ Hej Cal 🌻 - Frezja :-) Gdyby mozna bylo usunac swoj post ,to natychmiast bym to zrobila 😭 .Wszystko przez moja 'aure'. Dzis u mnie na obiad bedzie fasolowka na ogonie i kielbasce :-) Pogoda miodzio :-) Dobrego Dnia Zyczy Daa :-)

No i pieknie :-) Dzieki Cal myslalam,ze po dluzszym czasie to juz nie dziala :-) Gdy mam 'aure',nie powinnam sie wypowiadac jednak :-)

Widzę, że załapałaś Daa :) już tego nie ma :) ja dzisiaj mam chęć na kasze gryczaną, szpinak(dla siebie z jajkiem na twardo) no i gulasz z mięsa z udźca kurczaka. M twierdzi, ze nie ma potrzeby bym gotowała bo jest jeszcze pomidorowa z ryżem. Jednak mam smaka na to ;)

Zrob sobie jesli masz na to ochote .tylko to jajko na twardo tam mi nie pasi ,sadzone lub w koszulce,to i owszem :-)

a mi pasi :), ono(jajko) będzie przekrojone na pół wzdłuż i będzie położone w szpinaku tak by było widzać żółtka, mmmniam :P

Moja fasolwa na ogonie :-) juz sie gotuje .Teraz musze ukatrupic muche ,bo za duzo sobe pozwala,siada na mnie :-) Ferdzi pewnie opiekuje sie swoim Ulanem i nie ma biedna czasu aby do nas kuknac 😭

A u mnie znowu prąd wyłączyli :-o ciekawe na jak długo ? wczoraj po pół godzinie włączyli. A bateria telefonu na pół gwizdka, mogłam rano podłączyć się

kurcze, muszę pilnować szpinaku bo M wyjada łyżkami przed obiadem...mówi, że nigdzie nigdy nie jadł takiego dobrego jak ja robię :) muszę zobaczyć w necie jak inni robią bo ja robię po swojemu prowadzona intuicyjnym smakiem :) ale niech już włączą prąd...

:-) to c****ernik ,a chcial jesc zupe pomidorowa :-).Zeby moj Ulan byl takim 'zarlokiem'to cieszylabym sie :-) Cal ,czy jest cos czego Twoj M nie lubi ?

Do Tomaszowa? Akurat w tym roku nie planuję. A czemu nie do Sobieszewa? Tu chyba wcześniej będę, zdecydowanie wcześniej. l dzień dobry ! :) l cześć Celinko 🌻 l hej Danusiu 🌻 l A ja mam prąd :classic_cool: i cały czas pod prąd i opóźnienie stąd. l Witamy październik. Zauważyłem to podpisując rano czystą listę. Podobno dzisiaj dużo świąt, zaraz zerknę. l udanego czwartku wszystkim :) l l

:-) Saam ,w Sobieszewie jestem dosc czesto ,prawdopodobnie w przyszla sobote tez tam bede :-).Moze pokiwamy sobie z daleka ,byloby bez krępacji :-),nie doznalbys szoku :D

Kalendarze na dziś podają: - Dzień Muzyki - Dzień Ptaków - Dzień Walki z WZW - Dzień Wegetarianizmu - Międzynarodowy Dzień Osób Starszych Dzisiaj zaczyna się - Miesiąc Bibliotek Szkolnych - Miesiąc Dobroci dla Zwierząt - Miesiąc Walki z Rakiem Piersi l l

Danusiu :) oj to raczej się rozminiemy. A z kiwania i tak by nic nie wyszło bo będę z ochroną. Tam jest most czy prom? l l

Październik - bo paździerze baba ze lnu cierlicą pierze. l l

cierlica - drewniany przyrząd z nożycowo skrzyżowanymi mieczami służący do łamania i zgniatania łodyg lnu lub konopi; tarlica. l l

Wspolczuje ,choc nie czuje :-).Ja nie musze sie z niczym kryc ,jestem grzeczna dziewczynka i moglabym kiwac kazdemu facetowi na ulicy :D:D:D