Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Gość gość
Dzień dobry :) Spiochom zyczę miłej i udanej niedzieli:) Jak przyjadę to wszystko Wam opowiem Nrka 🖐️

Imieniny obchodzą: Franciszek, Rozalia i Petroniusz 🌼 🌼 🌼 świętujemy także ; Dzień Polskiej Harcerki Światowy Dzień Zwierząt Światowy Dzień Onkologii Z okazji dnia zwierząt , mój kocur dostanie dwa głaski więcej :D:P Na poranną kawusię i śniadanie zapraszam Was dziś na taras http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/179018_ocean_taras_pieczywo_owoce_sniadanie_tropik.jpg życzę smacznego 👄

O stuknęłam się z Jolką kolankiem 👄 Powodzenia Ci życzę i by się spodobało od pierwszego wejrzenia.

słowo do Zuzanny, nie zwracam uwagi na fazy księżyca przy ścinaniu ziół, zbieram kiedy mam czas, albo kiedy sobie przypomnę. Jedynie siewy uzależniam od fazy księżyca, w tym wypadku tak, choć zdarzało się że też na to nie patrzyłam.

Calinessa, zaintrygowałaś mnie tym obrazem z róży. Mogłabyś pyknąć mu fotkę i jakoś nam pokazać to cudo ?

Kurcze, dziewczyny, jak piszecie na widno, to nie wypuszczajcie jednej linijki tekstu, a jak już to edytujcie by dodać następny tekst, wtedy będziemy dłużej na wizji.

policzę ile postów trzeba wysłać by wreszcie się widzieć, ale na razie straciłam rachubę

skok dokładnie 15 postów trzeba wysłać by zobaczyć ostatni i pierwszy, połowa strony No, nic zostawiam Wam stronę na widno a sama zmykam. Miłego, pięknego dnia🌼

l dzieńdoberek ! :) l cześć Jolu 🌻 l hej Ferdzi 🌻 l Wyspę opuściłem wczoraj późnym wieczorem. Niestety nie było czasu ani sposobności aby chociaż krótkim spacerkiem zapoznać się z nią bliżej. Szkoda, druga taka okazja raczej się nie powtórzy. Do wlasnego domu dotarłem dzisiaj. I chociaż piękna słoneczna pogoda to nie mam energij na spacer czy wypad rowerowy. A należałoby bo przecież sprzyjająca aura nie będzie trwać wiecznie. l Udanego dnia wszystkim :) l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dzien dobry. Witam wszystkich niedzielnie. Dzien zapowiada sie deszczowo wiec posiedze z Wami

Z nieukrywaną radością donoszę że zostałem dziadkiem. Trochę niespodziewanie ale zdążyłem się przygotować do tego wydarzenia. Maleństwo jest urzekające płci/ pięknej i pewnie na taką wyrośnie. Co prawda zostałem tylko dziadkiem chrzestnym :p ale i tak było radośnie, uroczyście i ... smacznie. l l

cześć Zuziu 🌻 to chyba jakaś zabłąkana chmurka trafiła do Ciebie. Jeszcze kawałek dnia przed nami a po deszczu spacer jest jeszcze przyjemniejszy bo powietrze czystsze (przefiltrowane] l l

Dla Joli chociaż spóźnione to najserdeczniejsze życzenia urodzinowe 🌻 a także gratulacje na okoliczność skutecznego zadzialania Anioła Stróża l l