Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Jakoś dużo się ostatnio Tomków narobiło, chyba imię znów wraca do mody. l Gratulacje dla Marii a dla maluszka życzenia szybkiego i zdrowego doganiania świata. l cześć Danusiu 🌻 chyba nie z tej strony rozgryzasz zagadkę. Jak nazywalaś ojca ojca ? A jak nazwać można ojca ojca chrzestnego ? :D l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
Znowu topik nawala ? Chyba pora zalozyc nowy. Co w koncu ustalono ? Jaki tytul topiku?

Nie wiem czy nie byłby za długi taki mieszany tytuł :D Filtrowanie Nawijanie - Koło Wzajemnej Adoracji l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moim zdaniem "Filtrownia" zdecydowanie lepiej brzmi niz "Filtrowanie" I zgadzam sie , ze nazwa powinna byc krotka

Dzięki Liness. :) Jeszcze raz dziękuję Ci bo wcześniejszy post z podziękowaniem poszedł na inna planetę. :)

Gość ferdżi
hej ludkowie wróciłam do domku :D Pooddychałam świeżym powietrzem, napasłam oczy zielenią i odbiciem nieba w wodzie...eh...fajnie było:D Stanowczo częściej powinnam sobie robić takie wypady :D Widzę że tu gwarno i dawno niewidziana Maribell nam się pokazała👄 Gratulacje droga babciu, na pewno jesteś z tego powodu bardzo szczęśliwa😍 Saamuś, rozgryzłam od razu co to za dziadkowanie Cię dosięgło :D też gratki przyjmij, może już niedługo zostaniesz najprawdziwszym dziadkiem a nie przyszywanym😍 Calinessa, z niecierpliwością czekam na Twoją fotkę i tak sobie myślę, że skoro masz takie zdolności a teraz ludzie lubią mieć w domu piękne rzeczy, czy nie warto byłoby zacząć współpracę z jakimś sklepikiem od pamiątek i tym podobnych rzeczy ? Zazdraszam wszystkim którzy mają zdolności w rękach, ja niestety nie posiadam, nie odziedziczyłam zdolności po mamie za to w spadku dostała je moje wnusia :D Też artystka pierwszej wody, z niczego potrafi na poczekaniu wyczarować coś zjawiskowego nawet w 3D :D Daa, a kto wymagał dziś od Ciebie stuprocentowej uwagi i troski ? A może jednak te nowe lektury zaabsorbowały Cię tak skutecznie ? Joluś, opowiadaj co tam w nowej pracusi, jak Ci się podobało i jaki masz zakres obowiązków a przede wszystkim czy będziesz usatysfakcjonowana kasiorką ? Zuzanno u Ciebie padało ? kurcze, myślałam że cała PL dziś piękna i słoneczna, przykro mi 👄

no i okazało się że nie byłam sama skacząca :D Calinessa teraz widzę że jesteś on-line:D

o i jeszcze Olivier, Saam i ja :)bo Sakura uciekła od nas:( Ferdzi:) dzięki za pomoc, widzisz ! niepotrzebnie wmawiasz sobie pecha :D ja więcej pchałam ...całkiem sensowny tytuł Ferdzi

Właśnie ! też miałam dziś kupić sobie torebkę ale nie pojechałam na największy niedzielny bazar w moim City a w galerii ceny mnie cofały zwłaszcza za takie torebki, które mi się podobały. Też zerknę co jest na allegro :)

Jestem ,jestem :-) Meri i ja gratuluje wnusia :-).Zaraz wyjdzie ,ze ja nie posiadajac wnuczat jestem mloda jak jagoda :-) Do ksiazek wczoraj wypozyczonych jeszcze nie zajrzalam ,mialam dzis nalot gosci ,ot tak bez okazji ,dalam rade ,nawet bez ciasta :-) Tak mnie do poludnia korcilo aby jednak upiec ciasto nawet wyjelam produkty ale pomyslalam 'Daa ,nie ,badz twarda " :D No i nie pieklam :-) Saam ,jasne ,ze wszystko rozumiem ,ale znam Cie ,tak potrafisz napisac dookola ,ze nic nie wiadomo :-p

Piszac powyzszy post rozmawialam z Sobieszewem i tu mam pytanie do Saama ,byles na pewno w 'tym' Sobieszewie ?:-) Pytam poniewaz chrzciny tam byly dzisiaj :-p

Witaj Ferdżi :) dziękuję za życzenia. :) Tak, jestem szczęśliwa, bardzo, to mój pierwszy wnusio. :) I Wybaczcie, że się oddalę, zmienia się samopoczucie mówiąc mniej drastycznie. I Pozdrawiam ciepło nieobecnych. I Miłego wieczoru FILTROWNICY. Dobrej nocki. :) 😘

Dobry wieczór Wszystkim :) 🖐️ No proszę kogo ja dziś widzę tutaj ...;) Witaj dawno nie widziana Maribell 🌼👄 Fajnie, ze wreszcie sie pokazałaś, i mogłem Cię czytać ...no uśmiech od razu na twarzy...;) :) dobrej nocy i spokojnej i dla Ciebie :) 👄

Calinessa, na allegro wybór jest duży, ale ja zawsze idę tam gdzie jest licytacja, tam poluję :D Na zwykłej aukcji jakoś nie potrafię się zdecydować, jak mi pasuje wielkość , to kolor nie, a jak wszystko pasuje, to cena nie :P no i tak na około. Na licytacji oglądam a jak mi się coś rzeczywiście spodoba to nie odpuszczam. Do tej chwili jednak nic mi w oko nie wpadło, tz wpadło ,ale kolor czerwony a ja teraz chcę wyłącznie czarną, jeszcze poszukam, może coś się pokaże. Daa, no to wiesz, jak to jest jak gości cały dom i choć chce się ciszy, to jej nie ma:( Jeszcze jak przyjeżdżają księża, to tam pal sześć, ale jak przyjeżdżają babcie i dziadkowie z wnukami albo prawnukami :P to już czasem idzie zwariować :( Ho, ho...Daa, może się okazać że Saam to jednak w jakimś stopniu w rodzinie Twojej jest, nie tylko jako Twój młodszy braciszek :D Dopytaj dokładnie :D bo skoro tam pojechał, to na pewno z takiej wyjątkowej okazji :D Maribell, pierwszy wnusio na pewno skradł serce babci w całości:D skąd ja to znam :D Życzę by zdrowo rósł i swoją obecnością na świecie dawał babci radość i energię do życia👄 Kurcze miałam coś jeszcze napisać ...ale wyleciało mi z łepetyny:O O proszę, przeoczyłam wpis Oliviera.Witaj Olivier miło Cię widzieć.