Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzyż dla niebogatych

Dla faceta bez dobrych zarobków związek to udręka, lepszy seks bez zobowiązań

Polecane posty

Gość gość
To kolejny powód żeby nie wchodzić w związki tylko zarywać np na dyskotekach i zaliczać przygody. Paniusie, mundralińsie, wiecznie pouczające faceta i zadzierające nosa. Żaden facet takich gąsek nie lubi.

Gość najkacz
niutka i blondzia mozecie raz przkonac sie o moich umiejetnosciach a wtedy stane sie dla was kokaina i po upojnym weekendzie ze mna w mielnie bedziecie za mna wyc jak rozkapryszone nastolatki,a ja tylko rzuce na odchodne asta lavista bebe

Gość gość
To niech się rooocha w swoją rękę ;-) Stać go tylko na wiesniare z taniego baletu... bo w dobrym klubie żadna kobieta z klasą nie wyjdzie z takim nędzarzem, chyba że jakas galerianka z durszlakiem w głowie

Gość gość
najkacz, myslisz w sposob nielogiczny. to tak jakby ładna laska miała się oszpecić, zeby wyrwac lepszego kolesia. jak masz rolexa to po co zmieniasz na gorszą markę ? w taki sposob predzej wyriwesz grubą zosią niż sexy blondi.

Gość Niutka91
Najkacz Słońce nawet jak byś został ostatnim facetem na ziemi to bym się za Tobą nie obejrzała bo Mielnio i Twój słaby image mi nie imponuje. Nie masz nic do za oferowania na co by mnie nie było stać. Wolę juz orgazm z moim paluszkiem , niż z takim pustakiem :-* Za duzo poranka kojota się na oglądałeś i teraz fiśujesz :-)

Gość blondzia jak twoj
"chlopak" jest prezesem, to pewnie juz stary dziad z niego. p.s. martini to plebs pije.

Gość gość
a ja wami rzygam, ludzie 3/4 osob stad nie ma pojęcia, co to szacunek do drugiego człowieka, jakieś uczucie, porozumienie sama nie wierząc tak w miłość muszę przyznać, że traktujecie innych ludzi jak obiekty, rzeczy i macie jakieś chore myślenie nt wszystkiego nie dziwie się, że nikogo nie macie

Gość gość
Jeśli facet po trzydziestce chce wyrwać dwudziestolatkę to musi mieć już własny kąt, kilkuletnie auto oraz stałą posadę. Czterdziestolatek już musi mieć dom, dobrej klasy auto oraz własny interes lub dobrze płatną pracę.

Gość gusia13456
http://allegro.pl/szpilki-z-historia-czesc-kw oty-oddam-na-wosp-i4971138575.html chłopak ją zostawil, ona opisuuje to na allegro i sprzedaje buty z korzyscią dla innych! licytujcie kobietki niech ma tez cos dla siebie!

Gość najkacz
niutka ale jezykiem do piczuni nie siegniesz a ja tak , napisz w ktorej biedronce slonce na kasie siedzisz a pojawie sie tam w garniaku od armaniego i roleksie na reku,a jak mnie zobaczysz to spalisz cegle i nawet nie zdazysz poprawic zatluszczonych wlosow ,za to wieczorem jak juz dojdziesz do siebie zamoczysz palec w zarosnietej jak tajga norce i bedziesz marzyc o najkaczu z roleksem buzka

Gość Niutka91
Huehuehue to mnie rozbawiles chyba staniesz w tanim armanim z bazaru i replika rolexa:-) Ja nie muszę pracować wgl. moj jedyny zawód to córeczka rodziców i nam wszystko co chce jestem ustawiona do końca życia i nie muszę się prosić żadnych frajerow o kasę :-) teraz pewnie ci głupio i lecisz do biedronki na tanie zakupy by ciulac na swoje Mielnio. Idź do ekskluzywnych sklepów i popatrz sobie na lepsze firmy niż armani ck itd bo Twoja wiedzą na temat mody pochodzi chyba z Zakroczymia Pultuska Ostrołęki albo innej wiochy tam taka tandeta możesz imponować ,ale nie mi. Najkacze za 3stowy mam na jogging a na co dzień noszę disqarety i wiele innych butów które możesz co najwyżej przymierzyc w sklepie które kosztują wiecej niż zrobisz przez miesiąc golo dupcu B-) i możesz mi tu jeździć ile chcesz tylko to nie ja płacze z dziadostwa na forum lecz Ty , mimo tego że wszystko pozostawiają mi nosek:-) Pa

Gość gość
najkacz taki z ciebie bogacz a zakupy w biedronce robisz ?

Gość gość
niutka, smieszy mnie twoja opinia, iz armani to byle co na armaniego nie moze sobie pozwolic 98% polakow,t akie fakty

Gość najkacz
ostra jestes niunika lubie takie a rodzice by sie ucieszyli zapewne jakbys znalazla takiego goscia jak ja,odedchneli by z ulga ,zaloze sie ze maja zaklad z przerobu wieprzowiny, czyli i corcia wie co nie co na temat kielbasy pewnie jak slonce jogingujesz to we wiosce mysla ze trzesienie ziemi, skoro jestesmy obydwoje dziani to moze wypad do paryza , ponoc w locie mozna zamowic siedzenia xxl , a i paroweczki na przekaske sie znajda niunia chciala bys mnie poznac,popisac troche ,widze ze mamy wiele wspolnego no moze oprocz wagi ale jak bedziemy czesto baraszkowac to damy rade buzka

Gość najkacz
ps. niutka slonce jakie najlepiej lubisz kabanosy,przywioze ci je na pierwsza randke zamiast kwiatow ,no i cale szczescie ze kupilem ostatnio hummera to moze dojade jakos na wasza farme blondynek twoj najkacz

Gość Niutka91
Armaniego ciuchy nisko sa takie drogie juz nie przesadzajcie ceny zaczynają się juz idź 250zł owszem sa droższe kolekcję , ale Armani może robi wrażenie na biednych bo ktoś kto ma chociaż trochę ponad stan to na nim nie robi to wrażenia bo Armani nie jest juz tak nie dostępny dla wszystkich jak kiedyś. Najkacz do mojej rodzinki jak chciał bys wejść to musiał bys nadskakiwać chyba jako lokaj bo nic wiecej z Ciebie nie bedzie. I chciał bys by Twoja żona o ile ją kiedyś będziesz mieć miała moją szczupła figurę , a nie spadała z łóżka z dwóch stron :-) nie chce mi się juz z Tobą dyskutować chciałam Ci nosa utrzeć bo nie muszę nikogo udawać i mówię wprost co myślę a Ty dalej się pień przed kompem w domku że ośmieszasz się nie tylko na ulicy , ale i tu na forum. ;-) pa

Gość lepiej raz w roku
bzyknac ladna laske, niz byc w zwiazku z przecietniara

Gość gość
mó post o tym, że macie jakieś chore postrzeganie i że przerażające, że nikt nawet nie wspomni o zwyczajnym uczuciu, szacunku do drugiego człowieka, został usunięty..

Gość uczucia juz dawno zostaly
zabite przez kobiety i ich materialne wymagania

Gość gandziaa
Krzyż dla niebogatych, ty jesteś jakiś dziwny wiesz? Zresztą większość piszących tutaj to jakieś dziwno-prymitywne typki. Fu, nie znoszę takich.

Gość najkacz
niutka chciala by byc blondi z mielna ale niestety z postu pow z przecietniary rasowej laski nie bedzie slonko niutka gajer armaniego widzialas tylko na zdjeciu ,chociaz moze widzialas mnie gdzies w mielnie na deptaku jak bylas tam z kolem gospodyn wiejskich na wycieczce i mialem amaniacza na sobie i pewnie wyobrazalas sobie ze spojrze sie na ciebie , ale niestety niezauwazylem cie bo nie patrze na budki z kebabami i z tad masz awersje do mnie wybacz ale trzeba bylo krzyczec jak inne blondzie za mna

Nie jestem dziwny, po prostu nie stać mnie na związek, nad czym ubolewam i przez to zmieniłem swoje podejście i stałem się bardziej zgorzkniały i cyniczny.

A kiedyś seks uznawałem tylko w związku.

lepiej raz w roku bzyknac ladna laske, niz byc w zwiazku z przecietniara <><><> Nie bierzesz pod uwagę tego, że jeżeli będziesz się bzykać raz na rok to będziesz po prostu w tych klockach cienki ? Przy takiej częstotliwości uprawiania seksu, nie miną dwie minuty nim dojdziesz a laska popatrzy na Ciebie jak na ostatniego loosera.

Gość gość
He he he , najkacz, ależ ty stuknięty jesteś :):) Rozbawiłeś mnie :) Kurcze, w życiu nie spotkałam takiego durnego faceta :)

Gość najkacz
jak jestes jeszcze durniejsza to nie moglas spotkac madrzejszego od siebie co najwyzej durniejszego niutka kladz sie spac bo jutro do roboty na kase do biedronki a zaraz potem trzeba pomoc w hlewiku swinki oporzadzic a ty marzysz o mnie ze wkoncu wyciagne cie z tej wiochy zabitej dziurami ,i bede c***erfumy dolcze kupowal i stringi z wiktori sekret zacznij slonko od depilacji bikini ,nog ,pach , uzywaj antyperspirantu po kapieli i myj zabki a kto wie morze spojrze kiedys na ciebie na disko w mielnie

Gość Iggga
Krzyż dla niebogatych To po co udajesz kogoś kim nie jesteś? Jak przeczytałam twoje pierwsze wpisy to pomyślałam ,,Boże co za prymityw" , jednak póżniej okazało się że nie jesteś taki najgorszy. Wiesz, nie wszystkie dziewczyny lecą na kasę, i myślę że gdybyś tylko poważnie podszedł do sprawy to znalazłbyś tę swoją jedyną, ciepłą i na zawsze, zarabiając te swoje 2000zł. Ludzie zarabiają mniej i są w udanych kochających się związkach. Owszem, łatwiej się żyje gdy zarabia się więcej ale jeszcze trudniej żyć z jakimś prymitywnym przygłupem którym wydawałeś się na początku. całkiem w porządku z ciebie chłopak. Trochę zagubiony ale jest dla ciebie szansa :)

Najkacz, ogierze ! Wrzuć swoje foto ! Ocenimy czy miałbyś szczęście, by taka blondi z mielna chociaż Cie olała w przejściu :D

Gość gość
najkacz prymitywie, nie mogłabym być durniejsza od ciebie bo ty pobijasz wszelkie rekordy na tej pięknej ziemi :)

Gość gość
Tak sobie poczytałam i zastanawiam się co tacy macho robią na babskim forum? Tacy męscy, sami k...a zdobywcy. Ha ha ha, akurat! Marzenie ściętej głowy jak mawia moja babcia.