Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOJKOT OWSIAKA W CALEJ POLSCE

Polecane posty

Gość gość
Owsiaka bo okrada najbardziej potrzebujacych to samo można powiedzieć o kościele, żeruje na dotacjach państwowych i ciągnie kasę skąd się da, najchętniej od emerytek z groszową emeryturą, bo im potrafi wmówić , że chociaż po śmierci będą miały lżej

Gość gość
Niech Owsiak zlodziej pokaze ukradzione sloiki to bedzie mozna obdarowac cala Polske dzieci prezentami jakie kupimy za te pieniadze

Gość gość
Tak już jest utarło się że wiele spraw ludzkich na tej ziemi dzieje się pod wpływem społecznej umowy społecznego przyzwolenia społecznej aprobaty. W takich warunkach łatwiej nam poznać społeczeństwo jego dobroć motywację a nawet głupotę i zaślepienie.Nie wiem czy Owsiak to chachment ale szczerze nie cierpię jego działań i nie wiem dlaczego ale intuicja nigdy mnie nie zwodzi nawet w ważniejszych życiowych tematach mogę z powodzeniem na niej polegać.Coś z czasem pewnie wyjdzie ale nie mnie to roztrząsać.Ludzka mentalność to bardzo dziwna i tajemnicza materia stąd tyle emocji wokół orkiestry i będzie jak ma być czy tego chcemy czy nie.Czasami też jesteśmy za a nawet przeciw i nie jesteśmy w stanie tego racjonalnie wytłumaczyć.Skarb państwa powinien się radować że ma tyle oddanych bogatych ofiarodawców bo przecież państwo takie bidne a tak wspaniałomyślnie jest odciążone,oby pieniądze które z tego tytułu ratują budżet były mądrze zagospodarowane a chorzy w Polsce czuli się bezpieczniej co często widać i czuć wraz z powiewem hipokryzji. BATrózeg.

Gość gość
Ależ Ludzie!!!! Dajcie Rydzykowi ! On już będzie wiedział co zrobić z tą kasą... Na pewno podzieli na biednych i bezdomnych, bo ma " wielkie" serce...

Gość gość
I dobrze. Nie bede teskic za tym pajacem.

Gość gość
Pomagajcie na siepomaga.Tam wiecie komu pomagacie,ratujecie życie!

Gość gość
Chora z nienawiści wieśniacka pisowska ciemnota!!!!!

Gość gość
nikt mi nie będzie rozkazywał gdzie dać, komu i ile. Moje pieniądze, moja sprawa, taca, puszka WOŚP czy inna. Won hołota od moich pieniędy, pilnujta swoich, co? ☺

Gość gość
Idzcie dajcie na msze w kosciele to wam pomoga na pewno .Owsiak to porzadny gosc , widac od razu ,jemu nie szkoda dac

Gość gość
„Fundacja WOŚP wszystkie środki zebrane w zbiórce publicznej w całości, co do jednej złotówki, wydaje na zakup sprzętu medycznego i finansowanie programów medycznych. (…) Pomimo możliwości prawnych - nigdy nie wydaliśmy na bieżącą działalność administracyjną czy też na organizację Finału lub koncertu "Przystanek Woodstock" - żadnych pieniędzy ze zbiórki publicznej”