Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipilu

Postanowienie noworoczne.

Polecane posty

Gość pipilu

Cześć wszystkim. Po narodzinach drugiego dziecka już tak szybko nie doszłam do wagi tej idealnej dla mnie. Wagi, przy której wyglądam naprawdę dobrze. To jest nieco frustrujące najbardziej w momencie kiedy trzeba iść na imprezę a tutaj buuu fajne ale nieco opinające ciuchy nie wyglądają elegancko. Już dzisiaj rozpoczęłam trud pozbycia się tych kg a chcę się pozbyć 10 kg. Sporo. Nie chcę stosować diet proteinowych. Mam już po 30 lubię biegać mam sporo wiedzy na temat odżywiania tylko często się rozleniwiam i to co wypracowałam idzie w niwecz. Tym razem ma być ok i może dlatego założyłam ten temat . Jutro zaczynam biegać. W przeszłości jak biegałam w celu pozbycia się nadprogramowych kg biegałam około godziny. Dołączam więc do biegania ćwiczenia brzucha jest taki fajny trening na yt i do tego pośladki mel b. Już to dzisiaj ćwiczyłam. Oczywiście nie obędIe się bez racjonalnego odżywiania tutaj też już się zaopatrzyłam w warzywa jutro jeszcze ryby kupię. Tak więc rano śniadanie i idę biegać. Pozdrawiam wszystkich, którzy dołączą i walczyć będą z kilogramami i lenistwem. ;)

Gość Pipilu
Cześć zjadłam śniadanie a za godzinę będę już biegać i tak przez następny miesiąc 5-6 razy w tygodniu plus codziennie brzuch Gackiej pośladki Mel B. Pozdrawiam. Pipilu z lekką nadwagą. ;) Donusia 228 Masz racę jak się ma ich wiele to jest trudno ja mam tylko jedno. Pozdr.

Gość Pipilu
Piszę z siłowni prZEbiegłam 13 km teraz ćwiczenia na pupę i brzuch i do domu. Jest super. Organizm jak się trochę dotleni to się chce więcej. Pozdrawiam A.

Gość Mrs_Spelling
trenuje szoping czyli bieganie po sklepach :classic_cool:

Gość Pipilu
Teraz czas na obiad to już 3 posiłek 100 g kaszy gryczanej, 100 g buraków, łosoś gotowany 150 g i 5 pieczarek.

u mnie oczywiści fitness. Dziś pierwszy dzień! Było super, polecam super odstresowanie a zarazem ćwiczymy dla sylwetki ;-)

Gość Pipilu
Jaka ja jestem głodna. Zjadłabym coś. Jestem tak mocno głodna, że mam już zaplanowane posiłki na jutro. Zaczynam od owsianki z jabłkami przypiekanymi z cynamonem i jogurtem. Będą też kotleciki z soczewicy zielonej. Dzisiejszy dzień wg planu. Pozdr. Pipilu

Radziłabym włączyć jakieś inne ćwiczenia do Twojego planu treningowego. Samym bieganiem z małym dodatkiem melb nie wymodelujesz sylwetki, istnieją lepsze sposoby, mam tutaj na myśli trening siłowy ;)

Gość gość
jak kobiety w ciąży tyją dodatkowe 10 kilo ? no jak ?

Gość pipilu
Tyją też 25 i więcej. Pam C Tak wiem chodzę na siłownię więc trening pomiędzy bieganiem i treningami uzupełnię ćwiczeniami na siłowni. Wiem na czym jak ćwiczyć więc dodam ćwiczenia siłowe. Dzisiaj byłam w sklepie biegacza bo moje buty już nie są najlepsze i sprawiłam sobie nowe są cudowne dzisiaj idę w nich na trening to je przebiegam :) już się nie mogę doczakać. Dzień wg planu zero słodyczy, zero pieczywa. I trening na wieczór super. Pozdawiam. Jak będę miała czas napiszę po wieczorem. Pozdrawiam pipilu

Gość Pipilu
Buty ekstra same biegną są super do tego trochę siłowni i treningi na posladki i brzuch. Właśnie to skończyłam. Pozdrowienia Pipilu.

Buty ważna sprawa, zupełnie zmienia się komfort biegania :)

Gość gość
A ja postanowiłem wreszcie kupić sobie deskę snowboardową w warszawskim snowshopie! :)

Gość Pipilu
Jest sobota a ja już po treningu w moich nowych butach bieganie to przyjemność przebiegłam 10 km i do tego trochę siłowni wieczorem zrobię te treningi na brzuch i pośladki. Teraz czas na obiad dzisiaj serwuję dorsza w szpinaku. A w środę będę sprawdzać moje dokonania. Jak na chwilę obecną jest super. Ja czuję się dobrze i całe to postanowienie sprawia mi ogromną frajdę. Pozdrawiam Pipilu.

Gość Pipilu
Obiad był pyszny. Idę zająć się obowiązkami domowymi. Pozdr. Pipilu

Gość Pipilu
Dzisiaj sprawdzałam wagę i wygląda to tak 7.01.2015. 69,3 14.01.2015 67,8 Czyli jakieś postępy już są. Dzisiaj znowu idę biegać. Cel 15 km. Pozdrawiam

Gość Pipilu
Mój organizm już upomina się o ruch. Przy regularnych treningach zaczyna brakować ćwiczeń i bez aplikacji jeżeli tylko się chce można ćwiczyć. Dzisiaj mam wolne od treningu. Jutro trochę cięższy sobie zrobię 15 km i górne partie. Jak już dojdę tam gdzie chce to sobie wydrukuję ten topik na pamiątkę bo tylko ja tutaj jestem, poza sporadycznymi odwiedzinami. Trochę motywuję moją koleżankę, której też się nabrało na ciałko przez ostatnie parę lat. Zaczyna od poniedziałku dietą pudełkową i dołącza do tego spacerki z kijkami. Działa to trochę jak pamiętnik. Przy okazji tego całego odchudzania zaprzestałam palić papierosów i jest naprawdę bardzo ok. Dobrze się czuję liczè na jeszcze zrowszy wygląd mojej skóry i samopoczucie mam super. Zaraz idę do fryzjera mam przejściowy pomysł na fryzurę. Przejściowy, ponieważ jak już osiągnę swój cel mam ochotę na bardzo fajną fryzurkę. Pozdrawiam Pipilu

Gość Pipilu
Witam mój pamiętniku. W środę rano sprawdzamy wyniki. Coś już widać bo siostra i mąż już wspomńieli. Więc jest ok. Dzisiaj siłownia było super. Pozdrawiam Pipilu

dobra rzecz taka aplikacja. teraz na pewno nie zapomnisz o treningu.

Gość Pipilu
Moja córka śpi pewnie do pół godziny wstanie pojedziemy po jej starszego brata. Tutaj pauza myślę co zjeść przed treningiem. Bo dzisiaj spalania tłuszczu ciąg dalszy. Pozdrawiam Pipilu.